Post AXdBoLnJdeBiCR7Sjo by choudal_ow@kafeneio.social
 (DIR) More posts by choudal_ow@kafeneio.social
 (DIR) Post #AXdBoI7NJ7rAnUTQRs by choudal_ow@kafeneio.social
       2023-07-12T20:26:20Z

1 likes, 0 repeats

Να πω την αληθεια δεν χαίρομαι ιδιαίτερα για την κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομιας. Σιγουρα ειναι μια χαρούμενη είδηση. Από εκει και περα δεν μπορω να πω οτι ηταν νικη του φοιτητικού κινήματος.Σιγουρα παλεψαμε για την κατάργησή της, αλλα δε νομιζω ότι ασκήσαμε τοση πιεση για να την παρουν πισω.Δεν ξοδεψαν 30 εκατ. για να καταληξουν εκει, θα μου πειτε θα πανε στα τμήματα αρα περισσότεροι μπατσοι...

(DIR) Post #AXdBoIyC8k6jRJBbmK by choudal_ow@kafeneio.social
       2023-07-12T20:26:48Z

1 likes, 0 repeats

Πριν βιαστουμε να πανηγυρισουμε ας εξετασουμε τους λογους για τους οποιους αυτο μπορει να εγινε. Οπως επισης και το πως θα περασουν τα πραγματα που θελουν. Διοτι φετος ερχονται οι πρωτες διαγραφες αν εχω καταλαβει σωστα. Σιγουρα θα υπαρξουν αντιδρασεις. Πως σκοπεουν αυτες να τις αντιμετωπισουν;Την καταργησαν επειδη δεν θεωρουν οτι το ΦΚ θα τους ειναι προβλημα;Εχουν κατι αλλο προγραμματισμενο που θα επρεπε να ανησυχουμε;

(DIR) Post #AXdBoKKv3jsZg4pGq0 by choudal_ow@kafeneio.social
       2023-07-12T20:27:32Z

1 likes, 0 repeats

-Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι καιροι για επαναπαυση, υπαρχουν νομοι Κεραμεως για τους οποιους οχι απλα δεν παλευουμε να τους ριξουμε, αλλα η κυριαρχες δυναμεις ουτε καν συζητανε ή θεωρουν οτι δεν εφαρμοζονται (λολ).#πανεπιστημιακη_αστυνομια #ΟΠΠΙ #νομοι_ΚΧ

(DIR) Post #AXdBoL2WRcl1rJE5nk by ekalap@libretooth.gr
       2023-07-12T21:26:58Z

0 likes, 0 repeats

@choudal_ow Νομίζω ότι στον αχό του χρόνου η πανεπιστημιακή αστυνομία θα διεκδικήσει θέση στο πάνθεον των μεγάλων πολιτικών ανεκδότων. Θα την κόντραρε στα ίσα η ιδέα του Μυταράκη για την έφιππη αστυνομία, κρίμα που δεν θα το δούμε.Πάντως δεν περιμένω να γίνουν αλλαγές στα πανεπιστήμια άμεσα, γιατί ο τεχνόπαπας (κατά yodorowsky) Πιερακάκης θάναι απασχολημένος με την προετοιμασία της κατάργησης του άρθρου 16. Αυτή είναι η μητέρα όλων των μαχών στο προσεχές.

(DIR) Post #AXdBoLnJdeBiCR7Sjo by choudal_ow@kafeneio.social
       2023-07-12T21:46:23Z

1 likes, 0 repeats

@ekalap ερχονται αλλαγες στο αρθρο 16, ναι, αλλα και στα πανεπιστημια δε νομιζω οτι θα μας αφησουν ησυχους φετος, ολο και κατι θα φερουν. Διαγραφες, διακοπη δωρεαν φαγητου, ενοικια στις εστιες ή εστω λιγοτεροι δικαιουχοι...Κατι θα ερθει.

(DIR) Post #AXdBoMPxJz628HCJxw by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T21:48:09.070324Z

0 likes, 0 repeats

@choudal_ow @ekalap >ενοικια στις εστιεςμη μου το θυμίζεις :blobcatgooglywtf: