Post AXcvXoBNEzCU3PSjtg by panos@electricrequiem.com
 (DIR) More posts by panos@electricrequiem.com
 (DIR) Post #AXcr4oovOGLZolspCC by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T17:54:34Z

1 likes, 1 repeats

Μπορεί να φτιαχτεί ένας κινηματικος σέρβερ με τόση ευκολία πια κ όλοι οι κινηματικοι,όσοι έχουν μείνει, μαλακίζονται στου Ελον τον βόθρο κ του Ζαχαροβουνια τον βόθρο,νέοι άνθρωποι γαμω την τρέλα μου , έκλεισαν κ από κινηματικά όλα τα ραδιόφωνα,ένα έμεινε κ μετά λέμε για φασίστες κ δεξιά αποβρασματα 🤬

(DIR) Post #AXcr4pPnBBpzf78Gf2 by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T17:55:51.719083Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, για να είμαι ειλικρινής

(DIR) Post #AXcrvDQ7Aq05AgGO6C by dromografos@kolektiva.social
       2023-07-12T18:01:01Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch Κουράστηκα 3 χρόνια να τα λέω…θυμάσαι που τους φώναζα από τότε στο Twitter να φύγουμε? Τώρα πια ας μείνουν εκεί…

(DIR) Post #AXcrvcyi9LWqRDdrzk by norshgaath@kafeneio.social
       2023-07-12T18:03:11Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch καποτε θυμαμαι υπηρξε  η πραγματικη real time ενημερωση απο το athens.indymedia και τωρα συνειδητοποιω το ποσα χρονια εχω να μπω εκει

(DIR) Post #AXcs6GgnMNMGUmKshU by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T18:07:19.810425Z

0 likes, 0 repeats

@dromografos που λες, προσωπικά θα προσπαθήσω να ασκήσω πίεση στο επόμενο διάστημα έτσι ώστε οι κινηματικές ομάδες με τις οποίες συνεργάζομαι να αποκτήσουν μια παρουσία στο fediverse.@flying_witch

(DIR) Post #AXcsuDekuUuTZICTzc by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:13:32Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon κατά εμένα θέλει σέρβερ ξεχωριστό που να μπαίνουν μόνο εκεί όλες οι δράσεις κ να μαθαίνουμε κ κοινοποιουμαι οι υπόλοιποι ,γιατί αν δεν είναι σε ξεχωριστό σέρβερ θα χάνεται ,όπως χάνουμε ακόμη κ αυτά  που βάζουν οι λιγοι άνθρωποι εδώ @dromografos

(DIR) Post #AXcsuEFchQOtPdRvSS by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T18:16:20.963144Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch το ξέρω. Το θέμα είναι το πόσος κόσμος θα το χρησιμοποιεί καθώς και το ποιες υπηρεσίες, γιατί δυστυχώς υπάρχει ένα κόστος σ' αυτό. Δεν είναι απαραίτητα τεράστιο, αλλά αν μιλάμε για κόσμο δεν θα είναι μικρό.Άτομα με τεχνικές γνώσεις και μεράκι υπάρχουν, ο εξοπλισμός/VPS βρίσκεται σχετικά εύκολα.@dromografos

(DIR) Post #AXcsujJFE0iVjqNkuG by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:10:26Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon το ξέρω καλό μου , αλλά θέλει ανθρώπους να γίνει όπως παλιά δίκτυο επικοινωνίας κ νέους ,εμείς οι μπουμερς κουραστηκαμε χωρίς νέο αίμα κ νέους ανθρώπους να πλαισιώσουν το όλο εγχείρημα δεν βγαίνει

(DIR) Post #AXcsukIZXzm0o34jUu by norshgaath@kafeneio.social
       2023-07-12T18:13:31Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch ακριβως! Θελει πολλους ανθρωπους που ειναι στο δρομο συνεχως με ορεξη για ανταποκριση!Αυτο μονο νεοι ανθρωποι μπορουν να το κανουν επιτυχημενα!@getimiskon

(DIR) Post #AXcsuleaVcyh0cNpS4 by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:15:55Z

1 likes, 0 repeats

@norshgaath το κάναμε στα προηγούμενα χρόνια ,ο καθένας στο πόστο του και είχε με τόσα λίγα μέσα τόσο αποτέλεσμα,θέλει νέο αίμα πια να ενεργοποιηθεί να προσθέσει να ενισχύσει αλλά κ οι πιο νέοι μαλακίζονται @getimiskon

(DIR) Post #AXcsvYdYOGGWvbHC8u by panos@electricrequiem.com
       2023-07-12T18:12:11.010Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz εχμ, εμείς δεν σας κάνουμε; =)

(DIR) Post #AXcsxO42fdb2iTXRcO by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:08:31Z

1 likes, 0 repeats

@norshgaath τώρα το ιντιμιντια έχει γίνει μην πω τι ...

(DIR) Post #AXcsxda8yZBgqNfnEm by norshgaath@kafeneio.social
       2023-07-12T18:09:18Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch εδω και χρονια νομιζω

(DIR) Post #AXcuPoZlnHxl0HUwNc by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:19:13Z

0 likes, 0 repeats

@panos μας κάνετε καλέ, δεν λέω αυτό αλλά δεν γίνεται ενημέρωση πραγμάτων ,πως να το εξηγήσω , μας ΦΙΜΩΝΟΥΝ κιόλας εδώ κ δεν έχουμε και πολλούς χαρακτήρες  @getimiskon

(DIR) Post #AXcuPpReYx43hOhyMq by panos@electricrequiem.com
       2023-07-12T18:29:36.391Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz απλά εννοώ ότι κάτι τέτοιο προσπαθούμε να κάνουμε. Είμαστε συλλογικότητα, λειτουργούμε με διαχειριστική ομάδα, συγκεντρώνουμε χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για σκοπούς αλληλεγγύης, έχουμε βγάλει κάλεσμα το οποίο το στείλαμε σε πολλές συλλογικότητες του κινήματος, με κάποιες συναντηθήκαμε κιόλας. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν, αλλά όπως ξέρετε λίγοι. Αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς θα ήταν ένας "κινηματικός σέρβερ", που λέτε ότι θα ήταν ωραία να είχαμε.Φυσικά θα ήταν ωραία να έμπαινε ακόμα περισσότερος κόσμος, να υπήρχε καλύτερη ενημέρωση κλπ. Δεν πιστεύω ότι έχει χαθεί αυτή η μάχη. Δυστυχώς το ξεβόλεμα πολλοί δεν το θέλουν, ή δεν βρίσκουν λόγο να είναι εδώ και όχι στα μεγάλα μαγαζιά που έχουν τον πολύ κόσμο. Θα επιμείνουμε πάντως. Ελπίζω πως σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι αλλιώς τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, το καθένα μας κάνει αυτό που νομίζει, με το ζόρι να φέρουμε περισσότερους κινηματικούς εδώ από τη μια μέρα στην άλλη μάλλον δεν γίνεται.

(DIR) Post #AXcuPq8XzTNLqQmEE4 by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T18:33:15.018098Z

0 likes, 0 repeats

@panos μάλλον ως κινηματικό server εννοεί κάτι όπως η "kollektiva", αλλά για τα ελληνικά δεδομένα.@flying_witch

(DIR) Post #AXcuYsPwse2NWZE264 by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:24:53Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon εδώ είχαν  κάτι παλιό μηχανήματα κ έκαναν τόσες εκπομπές κ ενημερώσεις κ μπλοκ ο σύντροφος μου παλαιότερα με ομάδα κ όλα συνεισφορές των μελών κ από κουτί ενίσχυσης κλπ αν είναι να στηθεί κάτι τέτοιο θα βρεθεί η άκρη, κόσμος δεν υπάρχει κ δεν λέω εδώ @dromografos

(DIR) Post #AXcvXnJUTK6BMIFhuS by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:37:03Z

0 likes, 0 repeats

@panos την είδα όλοι την προσπάθεια που κάνατε και κάνετε κ επικροτω κ μακάρι να υπήρχαν κ άλλοι, αυτό ήθελα να εκφράσω . Η αφορμή μου ήταν στο γεγονός ότι δεν υπάρχει πουθενά antireport κ report δρόμου περισσότερο με αυτή την έννοια το έλεγα κ όταν είπα σέρβερ επί της ουσίας εννοούσα χώρο που να μην έχει τα χαζά που θα πω κ θα γράψω κ εγώ ,αλλά μόνο κινηματικές ενημερώσεις για να είναι όλα συγκεντρωμένα, αλλά το βασικό είναι δεν υπάρχουν άνθρωποι πια για antireport, ελάχιστοι @getimiskon

(DIR) Post #AXcvXoBNEzCU3PSjtg by panos@electricrequiem.com
       2023-07-12T18:40:27.731Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz από τη νέα σεζόν που θα είμαι Αθήνα θα κάνω ό,τι μπορώ!Δεν είναι θέμα ενός σέρβερ πάντως, εννοώ ότι ούτε η kolektiva έχει μόνο τέτοια ποστ. Αυτά καλύτερα να συγκεντρώνονται με hashtags. Απλά δεν έχουμε αρκετό κόσμο ακόμα γενικά.

(DIR) Post #AXd1E1QItxJ33LOVP6 by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:47:42Z

0 likes, 0 repeats

@panos ο κόσμος είναι το βασικό θέμα κ δυστυχώς δεν είναι ότι υπάρχουν κ πολλοί αλλού κ δεν είναι εδώ, σκόρπιοι έχουν μείνει κ λίγοι από εδώ κ εκεί. Το χαστανγκ πάντως δεν βολεύει καθόλου το έχουμε δοκιμάσει, κατά εμένα, έχει βέβαια κ τις ομάδες  που μπορείς να φτιάξεις, το θέμα όμως το βασικό είναι ότι δεν υπάρχει/δεν παράγεται antireport γενικώς παντού όχι μόνο εδώ (δεν είμαι σίγουρη ότι εκφραζω σωστα αυτό που σκέφτομαι) @getimiskon

(DIR) Post #AXd1E268OQlb94xubY by panos@electricrequiem.com
       2023-07-12T18:52:01.122Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social ναι, για να είμαι ειλικρινής ούτε εμένα με βολεύουν τα hashtags τόσο (δεν ήμουν και τουιτεράς ποτέ). Εδώ στο calckey έχουμε τα forums/channels που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν κάπως σαν γκρουπ, αλλά ακόμα είναι μόνο local. Θα αλλάξει η λειτουργικότητα όμως κάποια στιγμή και θα είναι πιο χρήσιμα. Τέλος πάντων, νομίζω ότι είναι θέμα κόσμου, τα εργαλεία θα τα βρούμε (ή θα τα φτιάξουμε). @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz

(DIR) Post #AXd1E39iSbE4QTeHpI by dromografos@kolektiva.social
       2023-07-12T18:54:15Z

0 likes, 0 repeats

@panos @flying_witch @getimiskon Πράγματι τα εργαλεία φτιάχνονται, διάθεση δεν υπάρχει δυστυχώς

(DIR) Post #AXd1E4Q3lJtSLSIqwK by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T18:59:09Z

0 likes, 0 repeats

@dromografos @panosΑκριβώς αυτό έλεγα τα εργαλεία φτιάχνονται,κόσμος κ διάθεση  @getimiskon

(DIR) Post #AXd1E57f9CluWghfu4 by panos@electricrequiem.com
       2023-07-12T18:59:55.760Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social @dromografos@kolektiva.social @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz με καύσωνα δεν έχει κανείς διάθεση, από Σεπτέμβρη θα οργανωθούμε!

(DIR) Post #AXd1E5qgRomgmJld4q by flying_witch@kafeneio.social
       2023-07-12T19:01:42Z

0 likes, 0 repeats

@panos μακάρι!!γιατί από το 2016 επήλθε σταδιακά η παρακμή @dromografos @getimiskon

(DIR) Post #AXd1E6PQMeZcW41NE8 by SolyLaLuna@kolektiva.social
       2023-07-12T19:05:36Z

1 likes, 0 repeats

Η αντιπληροφόρηση είναι μια δράση του ανταγωνιστικου κινήματος πολύ σημαντικη αλλά θέλει μεγάλη δέσμευση και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει το είδα σε συνελεύσεις μέσου που όταν έπεσε η πρόταση για βάρδιες με συγκεκριμένο χρόνο οι περισσότεροι άρχισαν τις δικαιολογίες @flying_witch @panos @dromografos @getimiskon

(DIR) Post #AXd1E7LurBMTRTO5Oi by SolyLaLuna@kolektiva.social
       2023-07-12T19:25:42Z

1 likes, 0 repeats

Χαρακτηριστικο παραδείγμα συνέπειας το Radio Onda Rossa που λειτουργεί από το 1970 αν δεν κάνω λάθος, έχει νεκρούς μετά από επίθεση φασιστών και συνεχίζει να δρα ως αυτόνομο ραδιόφωνο με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο @flying_witch @panos @dromografos @getimiskon

(DIR) Post #AXd1L5l1Ba7yWQSEV6 by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T19:50:51.372799Z

0 likes, 0 repeats

@SolyLaLuna μάλλον η εκπομπή που κάνω στη Λατέρνα είναι πρόβα για αντιπληροφόρηση. Αν έχει τύχει ν' ακούσεις, μάλλον ξέρεις. :blobcatblep:@flying_witch @panos @dromografos

(DIR) Post #AXd20PrJLzSOjr6R0K by SolyLaLuna@kolektiva.social
       2023-07-12T19:53:51Z

1 likes, 0 repeats

Εννοείται εχω ακούσει, και είναι πολύ καλή!!! @getimiskon @panos @flying_witch @dromografos

(DIR) Post #AXd25uWWloRrI909S4 by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-12T19:59:19.491385Z

0 likes, 0 repeats

@SolyLaLuna τότε ξέρεις... Επίσης ξεκινάω σε λίγο.@panos @flying_witch @dromografos

(DIR) Post #AXd2uEGReJQuzlTMY4 by specktator_@kafeneio.social
       2023-07-12T20:08:23Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch θέλει χωριστό σερβερ και  να στηθεί από έμπειρους ανθρώπους. Δυστυχώς βλέπω πολλή παπατζα και πολύ πουλ μουρ εδώ. Το κόστος εξοπλισμού δεν υφίσταται ως ζήτημα ουσιαστικά. Νέος κόσμος και όχι τόση πολλή "ορθοδοξία" εις το κίνημα χρειάζεται. Πολύ μπλα μπλα και όταν πάει κάποιος να θέσει βάσεις για οργάνωση και διαδικασίες αρχίζουμε τα τσαμικα και με πονάει το πόδι μου. Κάποια σαιτ κάνουν λίγο δουλίτσα ίσως..δε ξέρω.  @getimiskon @dromografos

(DIR) Post #AXd341NAR0TluOHnnc by Theurgia_Goetia@electricrequiem.com
       2023-07-12T19:40:34.567Z

0 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social κόσμο μόνο χρειαζόμαστε. Κόσμο που να ξεβολευτεί από τις δάφνες του Τουίτερ. Αλλά και πάλι, φοβάμαι μη πιάσουμε τα αναρχόμετρα κι εδώ

(DIR) Post #AXd3424PqD4e4WWLD6 by specktator_@kafeneio.social
       2023-07-12T20:10:08Z

0 likes, 0 repeats

@Theurgia_Goetia ++ @flying_witch

(DIR) Post #AXd37FkpQ8F5NgtWRk by Bilias@electricrequiem.com
       2023-07-12T20:08:54.791Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social Να πούμε κάπου εδώ όμως, ότι κινηματικός σέρβερ δημιουργείται και χρειάζεται όταν υπάρχει κίνημα. Δεν κάνει ο σέρβερ το κίνημα. Το κίνημα θα κάνει τον σέρβερ. 🐓 🥚🐣 🐤 🐓🥚🐣 🐤 🐓🥚@panos@electricrequiem.com @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz

(DIR) Post #AXdBv2KcOoonrbsu7k by uhuru@electricrequiem.com
       2023-07-12T21:47:15.487Z

1 likes, 0 repeats

@SolyLaLuna@kolektiva.social @flying_witch@kafeneio.social @panos@electricrequiem.com @dromografos@kolektiva.social @getimiskon@fedi.getimiskon.xyz δεν ειναι ολα δικαιολογιες, επειδη καποιοι εχουν φαει π.χ. 20 χρονια τρεξιμο σε μεσα, να υπαρχει η εντυπωση οτι θα συνεχιζουν αλλα τοσα για να λεμε οτι τσουλαει... ελλειψη νεου κοσμου ειναι κυριως, πουλανε αλλες θεματικες τωρα, αν και γενικα εχει χαθει η δυναμικη του 08.... Επισης τα σοσιαλ εχουν αντικαταστησει τα κινηματικα μεσα... (αλλο μεγαλο προβλημα για μενα).ωραια κουβεντα που θα επρεπε να γινεται σε κινηματικο μεσο... imho.2c.

(DIR) Post #AXdDTN9Tb1xSEjbqW8 by uhuru@electricrequiem.com
       2023-07-12T22:04:06.167Z

1 likes, 0 repeats

@flying_witch@kafeneio.social τοση ευκολια; δε νομιζω. δεν ειναι απλο κοπυ πεηστ να φτιαχτει κινηματικος σερβερ που να σεβεται το κοσμο και να προστατευει την ιδιωτικοτητα/ανωνυμια (στο κρατος παρακολουθησης που ζουμε..) μετρημενοι σε δαχτυλα ειναι οι κινηματικοι που προσεχουν. Οι υπολοιποι πουλανε τα ετοιμα των δισεκατομμυριουχων/nsa για κινηματικα ή τα λενε φορα παρτιδα στα φουμπου.κατα τ'αλλα στεναχωρηθηκα και γω για τον 98... κριμα. Τουλαχιστον συνεχιζει ο 1431 ακομα..

(DIR) Post #AXdEi8kvVCd3t0jS6a by Utopia@kafeneio.social
       2023-07-12T22:18:39Z

1 likes, 0 repeats

@panos @flying_witch @getimiskon εγώ πάντως το κάλεσμα σας το έστειλα στη Φουρτούνα, αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη πως θα το κάνουν το βήμα...😕