Post AXQNJCaFSKqikFhPJg by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
 (DIR) More posts by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
 (DIR) Post #AXQMkoj3eX6CuBQL3I by RoseThorn@kafeneio.social
       2023-07-06T17:07:33Z

1 likes, 0 repeats

Παιδιά οι δεξιοί και ακροδεξιοί φασίστες είναι παντού γύρω σας. Πέρα από τα σοσιαλ, αποστομωστε κι εσείς έναν φασίστα την ημέρα. Θα νιώσετε καλύτερα κι εκείνοι θα ξύνουν το κεφάλι τους σκεφτόμενοι τι τους είπατε. Κοιμάσαι Έλληνας, ξυπνάς φασίστας. Υπάρχουν δύο κατηγορίες. Αυτοί που είναι για βρωμοξυλο και πίσω στις τρύπες τους και αυτοί που είναι για λεκτικα φαπιδια. Όπου συναντατε ακροδεξιά ρητορική, αποστομωνετε τους. Στα σοσιαλ παίρνουν θάρροςΣτον δρόμο το βουλώνουν.

(DIR) Post #AXQMqtsJQ9Vac3eYJk by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-06T17:20:39.449076Z

0 likes, 0 repeats

@RoseThorn στο δρόμο έχουν βγει τα σκουπίδια του ντουνιά και έχουμε γεμίσει στοχάδια. Και έχω καθαρίσει ένα σωρό.

(DIR) Post #AXQNJBse4RyGZ1IaLw by RoseThorn@kafeneio.social
       2023-07-06T17:21:48Z

0 likes, 0 repeats

@getimiskon 🏴‍☠️✊🏼

(DIR) Post #AXQNJCaFSKqikFhPJg by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-06T17:25:44.562481Z

0 likes, 0 repeats

@RoseThorn γάμησέ τα... κατέβηκα για δουλειές στο κέντρο της πόλης και είδα ένα σωρό στοχάδια, πιο συγκεκριμένα πάνω σε κάτι προεκλογικά πανό του ΚΚΕ. :blobcatnotlikethis:

(DIR) Post #AXQO3UsDmqWun6BHmq by RoseThorn@kafeneio.social
       2023-07-06T17:31:12Z

0 likes, 0 repeats

@getimiskon το ΚΚΕ έχει το νου του στο να χτυπάει άλλες αριστερές οργανώσεις και ξεχνάει τα στοχαδια. Όπως και το ξύλο που τρώει κατά καιρούς από φασίστες. Δυστυχώς. Εμείς τον εχθρό μας τον ξέρουμε και δεν κάνουμε βήμα πίσω. Όσοι πατανε στοχαδια είναι για ξύλο όπως παλιά, που όποτε ξεμυτουσαν κρύβονταν ξανά αμέσως.Υπάρχουν και οι άλλοι οι ψηφοφόροι του καναπέ με ακροδεξιό σκεπτικό σε καφενέδες, τσιπουραδικα και παντού γύρω σου. Λεκτικα φαπιδια και αποστομωση να ψάχνονται πριν μιλήσουν ξανά.

(DIR) Post #AXQO3VWzLH8ipXFqKW by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-06T17:34:07.927605Z

0 likes, 0 repeats

@RoseThorn ούτε εμένα μου αρέσει το ΚΚΕ. Απλά εκεί πάνω είδα τα στοχάδια. Και προσωπικά προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ, όντας κομμάτι του κινήματος.>Υπάρχουν και οι άλλοι οι ψηφοφόροι του καναπέ με ακροδεξιό σκεπτικό σε καφενέδες, τσιπουραδικα και παντού γύρω σου. Λεκτικα φαπιδια και αποστομωση να ψάχνονται πριν μιλήσουν ξανά.Ισχύει. Όπως λένε, "σημαία στο μπαλκόνι, μαλάκας στο σαλόνι". Άσε, γιατί δεν παλεύονται οι νοικοκυραίοι με τίποτα. :blobcatunamused:

(DIR) Post #AXQONWsA42SMmZhm7s by RoseThorn@kafeneio.social
       2023-07-06T17:37:20Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon Και πολύ καλά έκανες, δεν το συζητάμε, όπου και να πατάνε στοχαδια, σβήσιμο.όπως λέει μια ριμα παλιά Μια μια κατεβάζω τις σημαίες από τα σπίτια τουςΤην επόμενη ημέρα, γελάω με την κατηφεια τους.

(DIR) Post #AXQOa9nHBKnGyARQie by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-06T17:40:02.333437Z

0 likes, 0 repeats

@RoseThorn όταν έσβησα πριν λίγο καιρό το πρώτο στοχάδι, πήρα μια απίστευτη χαρά. Ακόμα έχω το spray, αν και δεν παίζει να έχω πολύ. Και παραδόξως, στη γειτονιά μου δεν έχω εντοπίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ενώ άλλα σημεία είναι γεμάτα.Με τους δικούς μου απλά γίνομαι πιο κυνικός, και δεν κάθομαι να βρω δουλειά (ναι είμαι περήφανα αναρχοτεμπελόσκυλο).

(DIR) Post #AXQP64zQZvOvKwLZui by RoseThorn@kafeneio.social
       2023-07-06T17:42:30Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon είναι καύλα να σβήνεις στοχαδια, ξέρω, όλα τα στοχαδια του Ρεθύμνου είχα σβήσει κάποτε. Και γενικά να βγαίνεις επιδρομές με σπρέι να αφήνεις το μήνυμα σου.