Post AXNgSTq4NrRXEG1AvI by schmaker@schmaker.eu
(DIR) More posts by schmaker@schmaker.eu
(DIR) Post #AXMWIR2ijNgUxhXxcO by medidekpu@cztwitter.cz
2023-07-04T09:29:31Z
0 likes, 1 repeats
Mohli byste sem házet svou tvorbu. Ať je jakákoliv. Táhne mi na 40 a teprve jsem objevila, že se nemáme za co stydět, že si hrajeme a tvoříme, nemusíme na to mít sakra titul, je to hobby! Třeba můj #medvedistriptyz je taky shit a v Malování.🫡😄 Nakládejte do timeline obrázky, verše, šití i vaření, vyřezávání. Pojďme se nesoudit, pojďme si hrát.🩷 Nahazuju svou písničku(ze tw), co byla dvacet let v šuplíku, má pubertální text a na piáno zároveň se zpěvem neumím. A co jako. https://youtu.be/dRdTPkMedLY
(DIR) Post #AXMWIRdaWJAuo2nP5E by stary_mrzout@cztwitter.cz
2023-07-04T14:33:13Z
1 likes, 0 repeats
@medidekpu Moje hudební kariéra skončila před rokem:) https://www.pickey.cz/p/f603adc09b738ca5fdbd68bcbc4f5664/#comments
(DIR) Post #AXNgSRDi7VZT6i3Vr6 by adent@masto.den1.cz
2023-07-05T09:09:26Z
0 likes, 0 repeats
@medidekpu Mně je padesát, hraju hry, skládám věci z Lega, stavím elektronické věci, programuju si blbůstky, nahrávám podcast o zajímavostech a zhluboka kašlu na mínění "odborníků" v daných oblastech, natož na mínění náhodných kolemjdoucích. Dělám to pro svoji radost.Za nic se nestydím!(PS: A taky jsem si koupil bubny a učím se na ně hrát.)
(DIR) Post #AXNgSRn9zhvYsedp6u by honzakorinek@cztwitter.cz
2023-07-05T09:11:52Z
0 likes, 0 repeats
@adent @medidekpu V podstatě to samé, jen místo bubnů plánuju violoncello.
(DIR) Post #AXNgSSFsGwtcJi4kro by adent@masto.den1.cz
2023-07-05T09:13:31Z
0 likes, 0 repeats
@honzakorinek @medidekpu A v pohodě, co? Není zač se stydět. Ať se stydí ti, co nic nedělají a mají dojem, že když jsou "velký", tak musej bejt už navždycky seriózní jak "Poučení k vyplnění formuláři Přiznání DPFO"...
(DIR) Post #AXNgSSnYFjpo09peMK by honzakorinek@cztwitter.cz
2023-07-05T09:23:58Z
0 likes, 0 repeats
@adent @medidekpu Dospělost není přece absence hry, jen je to hra na adekvátním místě. Co já se vyblbnul a naučil při návrhu třeba #marineLogger, mi žádný seriózní a dospělý kurz nikdy nedal a nedá.Kdo si hraje, nezlobí.
(DIR) Post #AXNgSTKsFqUPfVQGIa by adent@masto.den1.cz
2023-07-05T09:26:38Z
0 likes, 0 repeats
@honzakorinek @medidekpu My to zjevně víme, ale třeba spousta mých vrstevníků se na to kouká skrz prsty. Včetně rad jako "ve svých letech..." a "nechceš dělat místo toho něco užitečného?"🤔
(DIR) Post #AXNgSTq4NrRXEG1AvI by schmaker@schmaker.eu
2023-07-05T10:15:59Z
0 likes, 0 repeats
@adent Tyhle fráze obvykle prohlašujou lidi, jejich životní náplní je vlézt k televizi s lahváčem, aby jim neutekl fotbal/Ulice/dosaďte si jinou podobnou neproduktivní blbost 😀Člověk neni nikdy "moc starej", aby nemohl dělat nějakou (na první pohled) hovadinu 😀