Post AXNUiRpgPavMBqgVay by September_UA@social.kyiv.dcomm.net.ua
(DIR) More posts by September_UA@social.kyiv.dcomm.net.ua
(DIR) Post #AXNUiR7N4LTjyPx7Wi by miasalvar@twiukraine.com
2023-07-04T08:52:08Z
0 likes, 0 repeats
Не те щоб я якось налаштований негативно до тих субтитрових війн, як я вже казав - мені все одно. Але спіймав себе на думці, що «качині історії» які я дивився перед школою, краще б були з субтитрами, а не в перекладі. Люди вчиться, біжіть уперед, не зупиняйтеся. Я розумію що це не комфортно. Але це потрібно.
(DIR) Post #AXNUiRpgPavMBqgVay by September_UA@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-07-04T11:42:27Z
0 likes, 0 repeats
@miasalvar Ви пробували дивитися в оригіналі "Джентельмени"? Чи "Щоденник Бріджит Джонс"? Чи "Гаррі Поттера"?
(DIR) Post #AXNUiSYhiCw8RTkSlk by miasalvar@twiukraine.com
2023-07-04T12:06:39Z
0 likes, 0 repeats
@September_UA я розумію про що ви. Такі фільми я дивлюся з субтитрами, це звісно складніше аніж просто дивитися, але того варте.
(DIR) Post #AXNUiTEXCgOgXDJryC by September_UA@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-07-04T12:13:42Z
0 likes, 0 repeats
@miasalvar і як бути з дітьми? Дитина не буде сидіти дві години і читати саби. Тож батьки просто вимушені будуть викачати мульт десь на торенті чи у кращому випадку на стрімінговому сервісі але дивитися будуть з озвучкою російською бо української просто не буде
(DIR) Post #AXNUiTsankRKXS3rPM by miasalvar@twiukraine.com
2023-07-04T12:21:10Z
0 likes, 0 repeats
@September_UA тобто можливо нам всеж таки потрібно деякий час відчути незручності, щоб потім радіти результату?
(DIR) Post #AXNUiUnfNY5rOSlRMu by September_UA@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-07-04T12:29:46Z
0 likes, 0 repeats
@miasalvar більшість людей просто піде по шляху меншого спротиву і перестануть ходити в кіно. В когось просто немає часу на вивчення нової мови тому будуть шукати в мережі варіанти які зрозуміють а оскільки українського дубляжу не буде будуть дивитися російською
(DIR) Post #AXNUiVfY9DCA5ZyTM8 by ruznepizda@soc.ua-fediland.de
2023-07-05T08:04:33Z
0 likes, 0 repeats
@September_UA @miasalvar zavdžy znajdet'sja toj hto bude njuhaty z žopy, ce ne argument