Post AWwfikrb1X6hNgKtoe by norshgaath@kafeneio.social
(DIR) More posts by norshgaath@kafeneio.social
(DIR) Post #AWwfiiogdNaj24xY0G by norshgaath@kafeneio.social
2023-06-21T19:44:33Z
0 likes, 0 repeats
Συσαντμινες, λινουξιαρχες και λοιποι εξειδικευμενοι και πιστοποιημενοι τσολιαδες, σας εχω μια ερωτηση που ειναι απλη και χαζη.Στη δουλεια εχουμε synology NAS οπου απο κει δουλευουμε τα διαφορα αρχεια. Εχει στηθει δικτυο και θελω να μπω απο το λαπτοπακι που παω στη δουλεια για να κανω επισκοπηση των χρωματων του τυπωματος. Οποτε θελω UI απλο που να συνδεεται στο δικτυο ωστε να αλληλεπιδρω στα αρχεια μεσω του file manager (εχω το thunar)1/2
(DIR) Post #AWwfijlt5GwjzgepHM by norshgaath@kafeneio.social
2023-06-21T19:46:09Z
0 likes, 0 repeats
Οποτε η ερωτηση μου ειναι απλη πως μπορω να συνδεθω με τετοιο τροπο; Μυριζομαι οτι μπορει να εχει σχεση το avahi (SSH/VNC) αλλα δεν πολυεβγαλα ακρη εδω https://wiki.archlinux.org/title/avahiΣτο ιντερνετ που ψαχνω ισως δεν εκφραζω σωστα την απορια μου και μου βγαζει πολυπλοκες διαδικασιες. Ειμαι σιγουρος οτι η λυση ειναι απλουστατη.2/3
(DIR) Post #AWwfikKd06jfjQuZQe by xinomilo@libretooth.gr
2023-06-22T06:08:36Z
0 likes, 0 repeats
@norshgaath iirc, το synology υποστηριζει και αλλα πρωτοκολα περα απο smb: nfs, ssh(sshfs), ftp. Βρες τη διευθυνση του nas ( ping myremotehost π.χ.) και δοκιμασε αλλα πρωτοκολλα συνδεσης αν εχεις θεματα με το smb. Σιγουρεψου οτι εχεις το πακετο gvfs-backends εγκατεστημενο.
(DIR) Post #AWwfikrb1X6hNgKtoe by norshgaath@kafeneio.social
2023-06-22T09:02:54Z
0 likes, 0 repeats
@xinomiloΤελικά δούλεψε με απλη samba!
(DIR) Post #AWwfilMn9Y3owQvoRM by electric_knife@kafeneio.social
2023-06-22T09:21:05Z
0 likes, 0 repeats
@norshgaath @xinomilo φυγε προβοκατορα. Αναστατωσες ολο το τιελ χτες το βραδυ και την επεσες για υπνο και τους αφησες να μιλανε ολους τους αλλους
(DIR) Post #AWwfilqvLWACRt1sPI by norshgaath@kafeneio.social
2023-06-22T09:26:02Z
0 likes, 0 repeats
@electric_knifeΠάντως στον ύπνο μου δεν είδα δίκτυα και δίσκους @xinomilo
(DIR) Post #AWwfimJdcl8FswSoAC by electric_knife@kafeneio.social
2023-06-22T09:28:12Z
1 likes, 0 repeats
@norshgaath @xinomilo ντροπη, αυτο μονο εχω να πω 😋 ευτυχως που ο Γκετι επαιξε μουσικουλα μετα στη Λατερνα και ξεχαστηκε ο κοσμος
(DIR) Post #AWwfinagsqMnq7RwNk by norshgaath@kafeneio.social
2023-06-21T19:46:30Z
0 likes, 0 repeats
Επισης γνωριζετε καποιο προγραμματακι που να ανοιγει εικονες σε pdf φορμα με ικανοποιητικη πιστοτητα; Χρησιμοποιω το okkular αλλα δεν εχει εξομοιωση του πως επιρρεαζονται τα χρωματα απο το χαρτι (κατι που εχει το γμενο το acrobat pro και κωλοβολευει)