Post AVV2fDIfbaHsLxa9vU by Frantem@mastodonczech.cz
(DIR) More posts by Frantem@mastodonczech.cz
(DIR) Post #AVRndzkRwJxegEMrVw by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
2023-05-08T13:24:40Z
0 likes, 0 repeats
To jako fakt jen 30% by šlo bránit vlast 10% je to jedno 60% by rozhodně nešlo? Jako fakt jsme takový hovada? Tak teď už chápu proč jsme nebojovali proti Němcům ani russáků. Jsme opravdu národem kapitulantských a zrádných zmrdů? Je mě hanba za Čechy.Taky se vám to zdá divné, ale... Zase když si vezmete jak jsme se jako národ chovali v roce 1918, 1938 a 39, 1968 a v podstatě od roku 1938 až 1989, tak ono by to sedělo. Oni ti stateční by se vešli do těch 30%.https://medium.seznam.cz/clanek/daniel-suchan-ukrajina-padla-cesko-je-na-rade-branili-byste-svou-vlast-i-s-flastenci-7686?s=09
(DIR) Post #AVRne0PZTQr2jlbhbs by schmaker@schmaker.eu
2023-05-08T14:10:14Z
0 likes, 0 repeats
Za mě by bylo naivní, kdyby si někdo myslel, že statečných je kdekoliv víc, než těch 30% .. ono se to z gauče kecá vždycky hezky, ale náraz do reality je krutejTo roztomilý předhánění se v tom, kdo je větší vlastenec je sice hezký, ale k ničemu. Vlastenec je (z mojí definice) člověk, který dělá nezištně věci, které pomohou jeho zemi a jeho spoluobčanům. Narovinu - neznám nikoho, o kom bych něco takovýho mohl říct...
(DIR) Post #AVS0VtZcJPVKcJljmq by Frantem@mastodonczech.cz
2023-05-08T16:24:09Z
1 likes, 0 repeats
@schmaker @Vaclavnovy Tak pokud by z té skupiny dotázaných 30% šlo z vlastní vůle a jen 70% by museli postupně odvádět pomocí příkazů, tak to bychom na tom možná byli ještě líp než na Ukrajině 🤗
(DIR) Post #AVS4nEizKEtexJg0rg by FoxVK@mastodon.cloud
2023-05-08T17:04:07Z
0 likes, 0 repeats
@Vaclavnovy A vlastně co my bez vojny? Na paintbalu jsem si jednou vyzkoušel že bez taktiky a drilu je konec akce velmi rychlý, střílet umím akorát ze vzduchovky z vojenské techniky umím zacházet akorát s polním telefonem tp-26, kilometr uběhnu tak na pětkrát... Asi jediná použitelná schopnost je že umím řídit osobák.
(DIR) Post #AVS4nFQai7m78Y4ppQ by schmaker@schmaker.eu
2023-05-08T17:18:57Z
0 likes, 0 repeats
@FoxVK Dovedu si představit nás necvičený v logistice anebo odvážnější u evakuace raněných. IT schopnější taky můžou operovat s drony, ti leví zase "dělat kafe" 😀Když začal tenhle blázinec, zajímal jsem se, jestli není nějaká varianta vojenský průpravy pro nás gaučáky bez fyzičky, ale bohužel...
(DIR) Post #AVV2fCb4DhPQAjBKxk by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
2023-05-09T20:05:02Z
0 likes, 0 repeats
@Frantem @schmaker tak to určitě ne. Češi by se vzdali po prvním útoku, Ukrajinci už se drží přes rok. A věřte že v případě Ukrajinců je těch co brání vlast dobrovolně těch 60%.
(DIR) Post #AVV2fDIfbaHsLxa9vU by Frantem@mastodonczech.cz
2023-05-09T20:33:10Z
1 likes, 0 repeats
@Vaclavnovy @schmaker To proto, že neodvedli všechny muže. Udělejte si statistiku ze všech a nic tak fan(t)a(s)tického vám z toho nevyjde. Dělat statistiku v ČR, která v těchto tématech silně podléhá dezinformacím, není úplně dobrý nápad. Nevíte kolik procent vám odpoví záměrně špatně. Já hlavně doufám, že se skutečnost nebudeme muset dozvědět.