Post AU4K3jdrOT4PvTCLs8 by void@lewacki.space
(DIR) More posts by void@lewacki.space
(DIR) Post #AU4K3jdrOT4PvTCLs8 by void@lewacki.space
2023-03-28T07:55:40Z
0 likes, 0 repeats
Ostatnio dociera do mnie za dużo rzeczywistości. - Wojna w Ukrainie cały czas trwa.- #Inflacja daje się we znaki nawet mnie, boję się pomyśleć jak mają ludzie gorzej usytuowani ode mnie.- Poparcie dla Konfederacji rzędu 20%.- Rekordy popularności w internecie biją "gale" #freakfight.owe, w których banda wannabe-gangusów nawzajem obrzuca się inwektywami i ciężkimi przedmiotami, normalizując przy okazji więzienny "kodeks honorowy".- nadal prężnie działają fapkręgi #redpill.owców, którzy nawzajem głaszczą się po pleckach i opowiadają bzdury o tym "jakie naprawdę są kobiety".- Wysoką oglądalność notują kanały YT poświęcone patologii.- Natężenie #przemoc.y i bestialstwa w kinie rozrywkowym wciąż wzrasta, to co jeszcze dziesięć lat temu wydawało się nie do pokazania teraz jest pokazywane bez skrupułów.Czy ja mógłbym zamieszkać w świecie jakiejś gry wideo? Shadow of the Colossus byłby w sam raz. Ludzkość jest, #xhejn, nie do przyjęcia.
(DIR) Post #AU4K3kV2ClbYaO4okq by 8petros@petroskowo.pl
2023-03-28T08:28:48Z
0 likes, 0 repeats
Ja żyję w real-time #LARPie full-contact od 2012 i jest ok. Już sześć razy respawnowałem, ale teraz leveluję co 2-3 miesiące i jest gites. #Artel to właśnie najnowszy (ale nie jedyny) #quest. Dawaj do nas.
(DIR) Post #AU4tZ4W7KLge2eFptQ by 8petros@petroskowo.pl
2023-03-28T15:06:51Z
0 likes, 0 repeats
"Od każdego według ich możliwości, każdemu według ich potrzeb. Możesz zacząć od napisania do mnie (albo rozmowy na fonii) via Signal lub Telegram i pogadania ogólnie o Twoich możliwościach i potrzebach.NB, wszyscy cierpimy z powodu życia w toksycznym otoczeniu. Lęki, depresje, cPTSD - to jest norma w naszej społeczności. Jest w planach quest związany z tym tematem. Więc się nie przejmuj. Dzisiaj jest dzisiaj i jeśli masz chęć - rozmawiajmy. Nic na siłę.