Post ASseKyyOoxFuK9WSbA by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
(DIR) More posts by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
(DIR) Post #ASseKyyOoxFuK9WSbA by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-02-20T18:35:09Z
0 likes, 1 repeats
Мало хто знає, але якшо вам треба облапошити брата/кума/свата, який заробляє зарплату в Польщі, максимально ефективно, або якщо ви цей кум/сват/брат то потрібно використовувати НЕ всякі там сервіси/віртуальні гаманці типу Transfer wise чи Payoneer, а криптобіржу, я наприклад користусь Binance (до речі вона навіть в нашому законодавстві прописана). Чого так? А тому шо сумарна комісія буде дуже низька, в деяких випадках, ви навіть в плюс вийдете. Окрім цього, так набагато швидше.@ua #малохтознає
(DIR) Post #ASseKzewGnHcS5QQu8 by ruznepizda@soc.ua-fediland.de
2023-02-20T19:27:57Z
0 likes, 0 repeats
@ander_hominem ja korystujus' kunoju, tam menša komisija i ne treba sdavaty analizy
(DIR) Post #ASseL0t9hQFWGT5Ihc by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-02-20T18:35:28Z
0 likes, 0 repeats
@ua Два роки тому, до того як я про це дізнався, я користувався Transfer wise, і якщо я не помиляюсь, то сумарна комісія складала 5-8%, а займало це все 2-3 дні. Знаєте скільки в мого останнього разу, вийшла сумарна комісія, через Binance? Аж 0,65%, хоча до війни, я міг і заробити 0,5%. А знаєте скільки вся операція зайняла? Аж цілих... 40 хвилин, це враховуючи час на те шоби звазатись і ше шось там побалакати
(DIR) Post #ASseL41Q39dryxyRV2 by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-02-20T18:39:02Z
0 likes, 0 repeats
@ua це я якраз знову здійснив це дійство, тай подумав шо зараз це може бути дуже актуально для багатьох
(DIR) Post #AT0THktr8yzLZoKs1A by ruznepizda@soc.ua-fediland.de
2023-02-24T14:01:49Z
0 likes, 0 repeats
@ander_hominem je šče takyj pogljad na binans (spojler - vid vlasnyka konkurujučoji ukrajins'koji birži ) https://t.me/michaelchobanian/1923
(DIR) Post #AT0YWrh2fUfulCMl2O by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-02-24T15:00:34Z
0 likes, 0 repeats
@ruznepizda погляд цікавий, але як на мене притягнтий за вуха, типу слово "сrisis", має більш ширше значення ніж просто криза, про зливання даних він посилань не прикріпив, хоча якшо вже на то пішло, то "ходят слухи", шо Телеграм, в якому він це пише, також зливає інфу в росію, а там щей їхні пропагандисти працюють відкрито, це не сприяння росії часом?) Та і західні ресурси/соцмережі, також не проти так завуальовано допомогати росії. І до того ж він сам, пише це все, на російській, чогось...
(DIR) Post #AT0Z5Dc3g6IUaYPqzI by ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
2023-02-24T15:06:46Z
0 likes, 0 repeats
@ruznepizda типу не то шо я прям захисник бінанса, але до того ж Телеграма, набагато більше питань, бінанс на його фоні, нервово курить в стороні, але навіть наші завзяті націоналісти, кажуть шо він норм і "аналоговнет", і тд.. Просто в цілому якщо так подивитись, все навкруги тебе, так чи інакше сприяє росії, тому його аргументи, написані російською, ну реально так собі