Post ASRl2ax0icBwtGF8Pg by LukeAlmighty@gameliberty.club
 (DIR) More posts by LukeAlmighty@gameliberty.club
 (DIR) Post #ASPXjNttKNspC2NEPI by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
       2023-02-01T02:51:51Z

0 likes, 0 repeats

Podívejte se na video „Jsou voliči Babiše skutečně slaboduší? | BLNS Volební speciál 2023“ na YouTube https://youtu.be/Zn0mNNukda8

(DIR) Post #ASPXjOXEy5MJA4mejw by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-02-01T05:52:26Z

0 likes, 0 repeats

@Vaclavnovy Nemyslím si že jen blbci. Blbci by se snad statisticky našli mezi voliči obou stran. Ale z těch lidí co volili Babiše a co je znám vidím, že to nejsou pouze blbci. Většinou šlo o volbu z jejich pohledu menšího zla (a o populistickou otázku "zavlečení do války" tam nešlo), byť často se skřípěním zubů.

(DIR) Post #ASPXjP6KrbQouvCgRU by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
       2023-02-06T14:05:25Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller taky jsem se s tím setkal.Já bych ho nevolil/a, ale nechci válku. Nebo: Toho znám a Pavla ne. A od babiše už vím co čekat (tady jsem odpovídal jednoduše: no právě)Nebo: já vím že je to (zloděj, lhář, podvodník...) ale to jsou všichni a babiše alespoň znám. Nebo: on je politik, ekonom, a bude všemu rozumět a Pavel je jen voják a ničemu nerozumí. Samá hrůza vytéká z těch co volili bureše. 🙏🤦

(DIR) Post #ASPXjPe0qON0bMxZw0 by schmaker@schmaker.eu
       2023-02-06T18:26:54Z

0 likes, 0 repeats

Čas od času máme na servise lidi, co se potřebujou nutně podělit o politický názory (náš vnitřní nepsanej předpis je "kývat hlavou a nereagovat") a obvyklý argumenty jsou: - válka - zelenej mozek - zmanipulovaný média - Babiše znám, Pavla nikolivSpolečnej jmenovatel pro ty lidi je to, že se o názor potřebujou podělit i když jim člověk řekne, že o tom s nima nechce mluvit 😀

(DIR) Post #ASPc7VYIvhf9gw2EBE by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-02-06T19:15:56Z

1 likes, 1 repeats

@schmaker @Vaclavnovy  Jo, to naléhání může být otravné, když o ně člověk nestojí. Trochu to možná bude i tím, že když tu můžeme hlasovat o tom, jak bude žít jiný člověk, tak vlastně hodně opačný názor jiného člověka bereme jako naše ohrožení, protože jeho názor může přes volby ovlivnit náš život. Bez toho by nám mohl být ukradený.

(DIR) Post #ASPcb3GwdeJqfc0ET2 by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-02-06T17:52:02Z

0 likes, 0 repeats

@Vaclavnovy V jednom případě, který jsem zaznamenal, byla tím jazáčkem na vahách údajná Babišova menší chuť pořijmout euro a menší chuť ke zvýšení daně z nemovitosti. Ale člověk, který se takto rozhodoval, pokud vím volil ze svého hlediska hodně těsné menší zlo, protože jinak měl těžké antipatie jak k Andrejovi, tak i k Petrovi - konkrétně ohledně jejich celkového směřování, postojů, tedy atd, subjektivně vzato asi jako volit mezi gilotinou a šibenicí. Alternativou by bylo k volbám nejít.

(DIR) Post #ASPcb4RyG8jWK6AYIC by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-02-06T19:21:48Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller @Vaclavnovy Za mě to bylo tím, že Pavel je silně prounijní, pro Keinesiánskou ekonomii, a kdyby to nestačilo, tak i během volební kampaně prohlásil, že sere na svobodu slova.Zatím co Babiš je typický egocentrický politik, u kterého vím, že nebude tlačit na zničení ekonomiky takovou silou, přestože i tak dost.

(DIR) Post #ASPdEUG6EnQ3f1Pa6K by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-02-06T19:28:57Z

1 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @Vaclavnovy  Mě pobavil výrok jednoho člověka, že prý s Petrem jedeme do pekla přímo, s Andrejem tam jedeme taky, akorát oklikou... Akorát si dotyčný nebyl jistý, jestli by ta přímá jízda nebyla vlastně lepší, než to bolestivě prodlužovat :D

(DIR) Post #ASPdQ4nwhX7GBulkXY by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-02-06T19:31:03Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller @Vaclavnovy Já vždy říkám, že dokud se politici mezi sebou hádají kdo co ukradl, tak nemají čas spolupracovat na okrádání lidu.A Babiš byl přesně ten správný člověk na podporu těchto hádek.

(DIR) Post #ASPrvNHBTNk9obGNzE by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
       2023-02-06T22:13:31Z

1 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty to asi popisujete jiného Pavla a jiného bureše.

(DIR) Post #ASQOodquk1C7gaNC7M by schmaker@schmaker.eu
       2023-02-07T04:17:40Z

1 likes, 0 repeats

Opačný názor by takový problém nebyl, nicméně v práci jsem v pozici obsluhujícího - nikoliv kamaráda z hospody, se kterým může zákazník probírat veškeré jeho bolístky a starosti 😀V podstatě mi tak tlačí jeho názory z pozice síly, přestože byl slušně požádán, aby to nedělal.

(DIR) Post #ASQWRQnZuMnWAnFw5A by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-02-07T05:34:53Z

1 likes, 0 repeats

@schmaker @Vaclavnovy Leda mu pak navrhnout, započítat tu debatu do ceny servisu :D

(DIR) Post #ASQWRRMJpCaRuXVgES by schmaker@schmaker.eu
       2023-02-07T05:37:29Z

0 likes, 0 repeats

@panimullerTento tok myšlenek se mi líbí, výborný nápad 😁@Vaclavnovy

(DIR) Post #ASQWjzM4ARh8YmEiUy by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-02-07T05:50:56Z

0 likes, 0 repeats

@Vaclavnovy S takovou argumentací je jednoduché pochopit, proč věříte, že každý kolem vás je idiot.

(DIR) Post #ASRl2ax0icBwtGF8Pg by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-02-07T20:05:53Z

1 likes, 1 repeats

@Vaclavnovy Ale stejně, ať Generál udělá cokoliv, já lid neviním, jelikož demokracie je podvod.

(DIR) Post #ASSjPleZ5UWrzfUsWe by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
       2023-02-08T07:22:06Z

0 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty ten váš "jálid" tu měl svého zástupce 10 let. Jeden už tu za chvíli nebude (doufám že doslovně) druhý nám tu ještě může nadělat paseku,pokud ho ten váš "jálid" zase zvolí. Jinak, žádný generál tu nemá svůj "jálid".

(DIR) Post #ASSjbjwdGXrgAZemhc by Vaclavnovy@mastodonczech.cz
       2023-02-08T07:24:23Z

0 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty ten váš "jálid" tu měl svého zástupce 10 let. Jeden už tu za chvíli nebude (doufám že doslovně) druhý nám tu ještě může nadělat paseku,pokud ho ten váš "jálid" zase zvolí. Jinak, žádný generál tu nemá svůj "jálid". Proč si myslíte že je demokracie podvod?

(DIR) Post #ASSnNBjI51OFocjVOy by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-02-08T08:06:28Z

0 likes, 0 repeats

@Vaclavnovy Sakra, ty si tu televizi už vypni.Ani mě neznáš, a přesto jsi si jistý, že mě někdo reprezentoval na hradě? :pepeFacepalm:

(DIR) Post #ASSqabquZBxUSfOApk by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-02-08T08:41:59Z

0 likes, 0 repeats

@Vaclavnovy Ale jak si čtu tvé posty, tak to vypadá, že ty opravdu žiješ jen politikou.Tak gratuluju. Vyhrál oligarcha, který říkal věci, které se ti líbí, místo oligarchy, který se ti nelíbil. Užij si pár let plných naděje, a následující emoční kolotoč, který opět pobaví celý národ.Ale co se mě týče, já tě teď zablokuju, protože člověk, který myslí, že "ať vyhraje pravda a láska nad lží a nenávistí" je hluboká myšlenka mi nemá do života co nabídnout.