Post ASFK6EGtx5r73EXJ8C by panimuller@mastodonczech.cz
 (DIR) More posts by panimuller@mastodonczech.cz
 (DIR) Post #ARsB1fa4cmrf47JvGa by medvidekpu@mastodon.social
       2023-01-21T15:58:12Z

0 likes, 0 repeats

❓ Za kolik byste dělali pro Babiše jako Mára Prchal nebo Tünde Bartha? Za kolik byste vypnuli svědomí, čest a morální strop? Deset mega ročně? Sto mega? Řekněte. https://denikn.cz/1059174/nevyvolavame-strach-odpovidame-na-hlas-lidu-asi-s-tim-umim-zit-rika-sefka-babisovy-kampane/

(DIR) Post #ARsB1fyt8WiKJ4vjwe by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-21T16:07:27Z

0 likes, 0 repeats

@medvidekpu Jedna věc je dělat špinavé PR a druhá věc je na něj nedokázat reagovat.To špinavé PR bylo očekáváno, navíc se děje jako přes kopírák, takže kde je problém? Což s tím PR team pana Pavla neumí pracovat stejně jako to neuměl PR team pana Drahoše?Vypadá to spíš, jako by byli opět  všichni v šoku z toho, co to ten Prchal zase vytváří. Pavlův PR team dělá jednu podstatnou chybu: reaguje. Odpovídá. Nikoli "ptá se". Všimněte si, že je to Babiš, kdo vytváří témata celé kampaně, o nichž se pak mluví, na něž jsou pak ostatní nuceni reagovat.Prchal je možná úplatnej žoldák, nicméně v ČR se nenajde nikdo aspoň stejně tak schopný?

(DIR) Post #ARsCONTyBEd1Y4rCue by honzaporadjede@mastodon.social
       2023-01-21T16:22:44Z

0 likes, 0 repeats

@mig @medvidekpu @mig Tak to, ale není. Proč by šel někdo po Motyke a ne přímo po Babišovi? Tady není co vyvracet a co dementovat, s tím se generál nemusí vůbec zabývat, byla by to ztráta času.Od dob duelu Zeman : Drahoš se hodně změnilo a lidé vědí, že „v jednotě je síla”. Tohle je vidět už na předvolebních mítincích.

(DIR) Post #ARsCuCgFsPmHJWmNU0 by medvidekpu@mastodon.social
       2023-01-21T16:25:57Z

0 likes, 0 repeats

@mig To je zvláštní. Člověk položí otázku a odpověď nedostane.

(DIR) Post #ARsCuD7uDbtahHiSa8 by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-21T16:28:29Z

0 likes, 0 repeats

@medvidekpu A proč bych měl odpovídat na otázku? ;-)

(DIR) Post #ARsDdGVCVx56CL609o by medvidekpu@mastodon.social
       2023-01-21T16:29:07Z

0 likes, 0 repeats

@mig Bývá to slušnost. Být kompletně off-topic je dost hodně neslušné.

(DIR) Post #ARsDdGvmv6LfWnXEbA by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-21T16:36:35Z

0 likes, 0 repeats

@medvidekpu mezi řádky jsem Vám odpověděl

(DIR) Post #ARsEKuAAvq7Xek4Q4W by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-21T16:44:29Z

0 likes, 0 repeats

@medvidekpu mezi řádky jsem Vám odpověděl.. sice ne tak jak jste chtěl, totiž chtěl jste, abych napsal číslo - ale co z toho, kdybych napsal 10? nebo 100? nebo kdybych napsal, že bych to nikdy neudělal? taková odpověď by byla docela k ničemu, ne?proto jsem Vám odpověděl trochu jinak; rozvedl jsem podstatu věci ohledně Marka Prchala.. upozornil jsem mezi řádky na to, že Marek Prchal není jediný bezskrupulózní člověk, ale že chyba je také na druhé straně, kdy PR team pana Pavla nedokáže ty Prchalovy výpady neutralizovat..pokud toto nechápete jako odpověď, pak se omlouvám a příště se zdržím reakce na Vaše komentáře, zvláště pokud je jejich cílem vyvolávat konfrontaci než že by šlo o podstatu věci ;-)

(DIR) Post #ARsGDxVMJE31twnJ7A by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-21T17:05:40Z

0 likes, 0 repeats

@honzaporadjede @medvidekpu rád bych tomu věřil, může to ale být zdání.. Milionu chvilek se také podařilo dostat statisíce lidí na Letnou, byla tam i ta jednota.. přesto toho nedokázali využít..podobně jednotný je bohužel i tábor okolo pana Babiše a ten nemusí na ta náměstí ani chodit.. v případě Zeman : Drahoš to taky vypadalo, že to má pan Drahoš "v kapse" a pak přišlo rozčarování...uvidíme :-) lidi v Čechistanu mají nicméně dobrou intuici na to, co je pro ně výhodné z hlediska dlouhodobého přežití v soukolí mezi mocnostmi..

(DIR) Post #ARsGKE5xXVrr5ou120 by fuxoft@kompost.cz
       2023-01-21T17:06:47Z

1 likes, 1 repeats

@mig @medvidekpu Babišovi / Prchalovi se excelentně daří držet a prohlubovat narativ "Pavel ztělesňuje stav, který tu máme teď. Jestli chcete změnu, MUSÍTE volit Babiše." Pavel (pro mě překvapivě) vypadá, že mu to nedochází a dokonce to podporuje ("Já jsem stabilita, Babiž je konec stability."). Pro veliké procento populace (co nemá Twitter a neví kdo je Prchal) je "Pavlova stabilita" synonymem pro "dražší rohlíky, dražší benzín, židi vládnou světu, čipy při očkování, můj syn padne na Ukrajině"

(DIR) Post #ARsHZMADvEewPpfwaO by honzaporadjede@mastodon.social
       2023-01-21T17:20:41Z

0 likes, 0 repeats

@mig @medvidekpu V této fázi je přesně vidět, jak Babiš ztrácí nervy a neví kudy kam, proto se uchyluje k dalším a dalším podpásovkám. Jemu to tak nepřijde, žije v tom. Nicméně i psycholog amatér si všimne, že má nervy na pochodu. * Mele pořád to samé, aniž by se ho na to někdo ptal.* Nepřítomný pohled* Vydržet přímý kontakt z očí do očí je problém....

(DIR) Post #ARsJJ9neK87NLOWIN6 by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-21T17:40:09Z

1 likes, 0 repeats

@fuxoft @medvidekpu přesně.. pak si člověk na novinkách přečte titulek "Výhrůžky Babišovi odsoudili Pavel i Fiala. Vyzvali ho ke změně kampaně", čili člověk si leda spojí, že Fiala a Pavel jedno jsou, potažmo drahota.. chytili se do pasti..Pavel na to: „Takové věci k demokratickým volbám nepatří. Atmosféra je vypjatá hlavně kvůli strašení voličů a antikampani, kterou Andrej Babiš vede. Vyzývám ho, aby stáhl billboardy vyhrožující válkou a začal i on sám vést slušnou kampaň,“ dodal Pavel.To na mě působí jako "Přestaň mě mlátit lopatičkou, to se přece nedělá!"Možná by lid od Pavla očekával trochu jinou reakci. Trochu méně vznešenou, podle níž by usoudil, že se Pavel dokáže na chvíli snést z oblak slušnosti a dát ránu. Namísto vzletných keců by mohl prostě říct, "Hele Andreji, natiskni si těch billboardů klidně o stovku víc, ale ty miliony jsi mohl radši poslat na dětské domovy nebo útulky pro psy. Ten náboj je samozřejmě hnus, ale vrací se ti pouze to, co sám zaséváš. My ostatní se pojďme radši bavit o tom, co je podstatné: Co se týká drahoty, moje představa je: ... Čeho chci dosáhnout jako vrchní velitel armády: ... A co se týká války, tak navrhuji toto: ..."

(DIR) Post #ARsN66ruJJyqIxXsum by g@propulse.club
       2023-01-21T18:22:37Z

1 likes, 0 repeats

@mig @fuxoft @medvidekpu Pan Pavel musí reagovat jak reaguje, protože sám za dlouhé roky nevyprodukoval žádné relevantní nosné téma a nemá tak moc co říct a z mluvení protistrany tedy nemůže udělat "prázdno". On je ve zkratce jen produkt, který prodávají marketingoví (rádoby) odborníci. Výsledkem je jeho komunikace, kterou pozorujete, prostě příčina - následek. Udivilo by mě víc, kdyby to dělal jinak 😀

(DIR) Post #ARsXWiahgGzmMzpDzE by gorn@cztwitter.cz
       2023-01-21T20:19:27Z

1 likes, 0 repeats

@mig @fuxoft @medvidekpu mě se zas ta reakce Pavla líbí. Říká: odsuzu to, ale můžeš si za to sám.

(DIR) Post #ARsYDcDdFR493jUMKG by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-21T20:27:18Z

0 likes, 0 repeats

@medvidekpu Ale chlape, minimální mzda je 17 300 Kč měsíčně. Nemyslím si, že Babiš je 10 000krát horší než zemřít hlady :D

(DIR) Post #ARsYdX8CmmZmoGJDTU by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-21T20:31:57Z

0 likes, 0 repeats

@mig @medvidekpu Ono opravdu záleží na tom:Kolik pracovních hodin denně? Kolik dní dovolené? Je práce nebezpečná? Je to fizická námaha? Psychická námaha? Je vyžadována kreativita?Nechci jít do nadávek, ale mám pocit, že autor otázky nikdy nebyl donucen v zoufalství hledat práci s výhružkou bolestivé smrti hladem.

(DIR) Post #ARsYlQ7OkBUBNMgybg by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-21T20:33:24Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft @mig @medvidekpu Sám bych to líp neřekl. A to to čtu z druhé strany bojiště :D

(DIR) Post #ARtdovQjTfP6HlBbzk by schmaker@schmaker.eu
       2023-01-22T08:55:48Z

0 likes, 0 repeats

@medvidekpuDovolím si vrátit debatu zpět k tématu - nedělal bych to.Pro mě je to jako prodávat drogy lidem, kteří díky nim přišli o všechno - rodiny, peníze, důstojnost a v podstatě se už jen snažím neufetovat k smrti, abych měl odbyt.A to se nepovažuju za žádnýho Dušína

(DIR) Post #AS0vp2lpLSOyKeyk8u by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-25T21:29:23Z

0 likes, 0 repeats

@g @mig @fuxoft @medvidekpu Já stále čekám na jedinou větu od Pavla o tom co chce, místo jen neustálého vyvrácení Babišových projevů.Celé superdebaty vypadají jako sketch o "hádkové místnosti".https://m.youtube.com/watch?v=xpAvcGcEc0k

(DIR) Post #AS10TfVb8VJdsQ0xnM by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-25T22:21:39Z

0 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @g @fuxoft @medvidekpu what a stupid concept :-D

(DIR) Post #AS120BcHOaZOg6D2mW by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-25T22:38:43Z

0 likes, 0 repeats

@mig @g @fuxoft @medvidekpu Ale opravdu mi tak ty debaty zní

(DIR) Post #AS12HR6160XPbtLO2y by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-25T22:41:51Z

0 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @g @fuxoft @medvidekpu jo mě taky.. a snažím se být nestranný a vynašel jsem důležitý argument, že pokud by na ČR někdo zaútočil, AB rázem ztratí veškerý majetek.. proto a pouze proto mu tak nějak půjde o to aby se to nestalo, ani aby úplně nezbídačil své pracovníky.. je to samozřejmě dost hrozné, až děsivé, v čem jsme se to octli po 30 letech, když musíme volit mezi touhle realitou a alternativní, která není asi o moc lepší.. přiznávám se, že zvažuju k volbám nejít, protože takhle se rozhodovat nedokážu..

(DIR) Post #AS12vNoygthN2LQFsm by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-25T22:49:02Z

0 likes, 0 repeats

@mig @g @fuxoft @medvidekpu Pro mě je to volba jednoduchá, ale stále ne šťastnáPavla podporuje vláda i média, a navíc se vyjádřil, že je pro cenzuru.Ale toho senilního dědka na druhé straně opravdu taky nechci :ablobwhee:

(DIR) Post #AS137KdwKg9segxP3Q by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-25T22:51:13Z

0 likes, 0 repeats

@mig @g @fuxoft @medvidekpu A nestrannost ti obdivuji. Já bych se normálně taky snažil, ale na netu je Andrej za ďábla, takže to musím vyrovnávat docela jednostranně.

(DIR) Post #AS1x7a7uMQ926pfcTw by g@propulse.club
       2023-01-26T09:18:38Z

1 likes, 1 repeats

@LukeAlmighty @mig @fuxoft @medvidekpu Bude-li zvolen pan Babiš, příznivci pana Pavla zůstanou agresivní, ale nic se jim nestane a ani ničeho víc nedosáhnou. Bude-li zvolen pan Pavel, příznivci pana Babiše budou vítězným davem válcováni a napadáni tak agresivně jako je to vidět teď, agresivnímu davu totiž vždy dává "vítězství" křídla.Takže skutečně neutrální pozorovatelé tohoto marasmu si můžou vybrat co do budoucna preferují 🧐

(DIR) Post #AS2JyT45XnEuY0VUFU by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-26T13:34:43Z

0 likes, 0 repeats

@g @mig @fuxoft @medvidekpu Tak alespoň něco na zlepšení nálady.

(DIR) Post #AS2PJ9bdaQ0O35slvs by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-26T14:34:32Z

0 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @g @fuxoft @medvidekpu kult osobnosti je asi nutný průvodní jev české scény, to neřeším..jestli mě něco irituje, tak je to sám princip těchto pseudovoleb, kdy je vybíráno z předem mediálně uvařených ingrediencí, sestavených podle toho, jaký šéfkuchař do projektu vložil víc peněz - což nepovažuju za demokracii.. proto nemám chuť jít volit..je to podobné jako by člověk v restauraci dostal na výběr jídlo buď z talíře, který je celý poblitý nebo z talíře, kde je poblitá jenom třetina - má to sníst? ne, radši půjde pryč..

(DIR) Post #AS2PXfkGtFfxmUqNLE by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-26T14:37:11Z

0 likes, 0 repeats

@mig @g @fuxoft @medvidekpu Byl jsi někdy v McDonaldu?Tam talíře už ani nemají :omegalul:

(DIR) Post #AS2PgT7rB9N5FT4PGi by g@propulse.club
       2023-01-26T14:38:44Z

1 likes, 1 repeats

@mig @LukeAlmighty @fuxoft @medvidekpu Jenže to je také z části dáno tím, že masmédia a průzkumy veřejného mínění lidem říkají koho mají volit. Nedělá se to samozřejmě direktivně, ale "korektně" ve stylu, který zhruba demonstruje Aschův experiment konformity....to je také důvod, proč nám novodobá šlechta dosud nezrušila volby 🤣 https://cs.wikipedia.org/wiki/Asch%C5%AFv_experiment

(DIR) Post #AS2R5NsFwPwS9eDXdI by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-26T14:54:27Z

0 likes, 0 repeats

@g @mig @fuxoft @medvidekpu Proto máme v teorii ty 2 kola voleb, ale stejně většina ovcí se bojí volit třetí, čtvrtou atd možnost.

(DIR) Post #AS2XMVrk54mHaXWnMO by mig@mastodon.1984.cz
       2023-01-26T16:04:49Z

1 likes, 1 repeats

@g @LukeAlmighty @fuxoft @medvidekpu proto jsem psal pseudovolby.. pro slechtu to ma jeste vyhodu, ze si pak lidi 4-5 let mysli, ze vysledek bylo rozhodnuti lidu, coz je argument, ktery se pouziva, aby neprotestovali ("nebo snad chcete napadat demokraticke rozhodnuti vetsiny?")volbami se taky na dost dlouhou dobu odklani pozornost..nastesti aspon v nepodstatnych vecech, napriklad v otazce zda sasek1 nebo sasek2, se lid opravdu muze svobodne rozhodnout

(DIR) Post #AS2bMeEhMO2nMgaLya by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-26T16:49:37Z

0 likes, 1 repeats

@mig @g @fuxoft @medvidekpu Defenestrace je základ demokracie

(DIR) Post #ASFK6EGtx5r73EXJ8C by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-02-01T20:07:24Z

1 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty   ...a proto by se měla provozovat pravidelně, min.  jednou za 4 roky.

(DIR) Post #ASFNxLDd9WzjoA1Wl6 by g@propulse.club
       2023-02-01T20:49:27Z

1 likes, 0 repeats

@panimuller @LukeAlmighty Jenže v nejmenované zemi jsou důležitá jednací místa v přízemí, takže u osoby defenestrované oknem hrozí, že se vzápětí vrátí dveřmi... jak v případě civilizované defenestrace volbami, tak u nepravidelné staročeské verze 😉