Post AS69JExMs84A0buCyu by panimuller@mastodonczech.cz
 (DIR) More posts by panimuller@mastodonczech.cz
 (DIR) Post #AS5qIwBalKRQfDhW4m by archos@mastodon.arch-linux.cz
       2023-01-28T06:06:39Z

1 likes, 1 repeats

Krásné sobotní #dobre_ranko #fediverse . Dnes je poslední šance jak  po letech prezidentování  Zemana, který akorát rozděloval českou společnost, nebyl se schopný ani omluvit, zvolit někoho slušného, co vrátí  prezidentskému úřadu důstojnost a váhu. ✌️🇨🇿

(DIR) Post #AS68HAgLh4MMDbOX0C by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-01-28T09:34:33Z

0 likes, 0 repeats

@archos Myslím, že společnost se rozděluje zcela přirozeně sama, a že to ani není nic nepřirozeného nebo špatného. Ale určitě se to rozdělení dá nějak radikalizovat vzájemnou nenávití, což ale dělají oba týmy (viz nejen hesla typu ať Praha a láská zbítězí na vsi...").  A reálně tedy je zdě rozdílných skupin i mnohem víc. Sice nevolím, ale budu se snažit mít pochopení pro členy obou soutšžních "týmů". :D

(DIR) Post #AS68HBDJiUjNrqorOC by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-28T09:42:33Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller @archos Vidíte tu polovinu společnosti které nemám rád? No já bych je mlátil hajzly za rozdělování společnosti.

(DIR) Post #AS68ia8n99cwzoljiS by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-01-28T09:47:28Z

0 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @archos Nějak jsem nepochopil co je touhle otázkou myšlené (to: "Vidíte tu polovinu společnosti které nemám rád?"). Co mám jako vidět, a koho nemáš rád?

(DIR) Post #AS68wvXgNClXQSFfRA by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-28T09:50:04Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller @archos Protože se o všech pravicových lidech běžně tvrdí, že "rozdělují společnost", ale fakt, že jsou takto nálepkováni společnost očividně nesjednocuje.

(DIR) Post #AS69JExMs84A0buCyu by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-01-28T09:54:06Z

1 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @archos  Můj názor je tem, že společnost je velmi různorodá ze své přirozenosti, různorodá i v tom, že různé skupiny chtějí často dost protichůdné věci. A že problém je naopak v přehnané a umělé ambici ji chtít mít za každou cenu jednotnou - v systému, kdy většina může prakticky vzato diktovat menšine jak žít se automaticky stává ta vštšina nepřítelem menšiny. Ale to je jen můj pohled.

(DIR) Post #AS69nqlGsY9FwiqLdQ by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-28T09:59:41Z

0 likes, 0 repeats

@panimullerJojo... V tom s tebou souhlasím. Můj post spíš popisoval @archos přístup k tématu, než ten tvůj.

(DIR) Post #AS6ATWQ0u4Vn14lrFY by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-28T10:07:10Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller @archos Já například říkám, že pro mě dva body, které nejsou tolerovatelné je cenzura a feminismus.Přesto prý rozděluji společnost, protože jsem se rozhodl nevolit člověka, který hrdě prohlásil, že té cenzury tu chce ještě víc.

(DIR) Post #AS6NACuwTzuQR8MFzE by panimuller@mastodonczech.cz
       2023-01-28T12:29:18Z

1 likes, 0 repeats

@LukeAlmighty @archos Myslím, že když už se ti lidi, co volí, hlásí k demokracii, tak by měli tedy i respektovat to, že někdo bude zcela demokraticky volit i toho, koho oni nenávidí.  Jinak by to bylo tak, že "demokracie" to je jen do doby, dokud vyhrává ta moje strana, ale pokud začne vyhrávat ta druhá, tak to už "demokracie" není. Přitom princip převálcování oponenta početnějšími hlasy je jádrem demokracie :D

(DIR) Post #AS6anwRCTKfiJTiuZM by LukeAlmighty@gameliberty.club
       2023-01-28T15:02:03Z

0 likes, 0 repeats

@panimuller @archos > Není prezidentem ani minutu> Už mluví o boji s dezinformacemi:suicide: