Post AR80Lf4bekT1XfWrSq by sesivany@floss.social
(DIR) More posts by sesivany@floss.social
(DIR) Post #AR7tYN7f0arZxE4TrM by evapavlikova@mastodon.social
2022-12-30T06:56:56Z
0 likes, 1 repeats
Příliš mnoho informací nám škodí aneb fenomém informačního zahlcení perfektně přesný od Jirky Burýska.Podle mě jedna z odvrácených stran internetu, sociálních sítí a může to ještě prohloubit tolik opěvovaný #ai #gptchat.https://youtu.be/aaoMRITDMa8
(DIR) Post #AR7tYNjajZCjqrolyy by vojtakrejcir@cztwitter.cz
2022-12-30T08:06:12Z
0 likes, 0 repeats
@evapavlikova To video je super. Přesně tohle jsem si uvědomil v průběhu své aktuální pauzy od TW. Při používání Mastodonu a Vero si člověk konečně znovu uvědomí, jak je skvělý se pohybovat v početně omezené skupině lidí a namísto algoritmů sám řídít, co chci vidět a číst...
(DIR) Post #AR7tYOHGiM8vXJZfTU by mig@mastodon.1984.cz
2022-12-30T08:14:55Z
0 likes, 0 repeats
@vojtakrejcir @evapavlikova jo, je to takové že lidé snad i reagují na to co člověk píše a není tam a priori potřeba oponovat nebo se zviditelňovat.. je fajn mít tisíce followerů a hrát si na influencera, ale copak vím jestli mě opravdu někdo sleduje? všechny ty lajky jsou laciné stejně jako napsat jednoslovnou odpověď.. vůbec nejkýčovitější mi přijde teda facebook s tím oznamováním narozenin ostatních, což už vede jenom k tomu, že tam bude nabídka prefabrikovaných přání a checkbox "příště jim odeslat automaticky".. proto mi tady taky přijde, že se ještě něco dozvím a nemají tu lidi potřebu někoho hejtovat
(DIR) Post #AR7uoN7AuBwQW92NVY by vojtakrejcir@cztwitter.cz
2022-12-30T08:29:02Z
0 likes, 0 repeats
@mig @evapavlikova Udělal jsem pokus a zacal na TW dávat fotky ne přímo, ale sdílet je z Flickru. A koukat na statistiky 😁 Spousta lajků a komentářů Máš super fotky, těšim se na další. Přitom v podstatě nikdo neproklikl na Flikr, ale spokojil se s náhledem na TW, ktery, v případě sdílení víc fotek, zobrazuje paskvil 🤣🤣🤣
(DIR) Post #AR7uwo8KKocWdAbBPk by mig@mastodon.1984.cz
2022-12-30T08:30:34Z
0 likes, 0 repeats
@vojtakrejcir @evapavlikova přijde doba, kdy se tam, ve snaze o maximalizaci followerů a impactu, budou bavit už jenom AI s AI :-) a budou si to lajkovat.. bude to taková nádherná, plně automatická síť pro socializaci strojů
(DIR) Post #AR7vIWf9yCeYomJPSi by vojtakrejcir@cztwitter.cz
2022-12-30T08:34:28Z
0 likes, 0 repeats
@mig @evapavlikova AI se treba nebudou hejtit 🤣
(DIR) Post #AR80Lf4bekT1XfWrSq by sesivany@floss.social
2022-12-30T09:31:03Z
0 likes, 0 repeats
@migIMO Twitter už dlouho není sociální síť. Tam se lidi moc nebaví mezi sebou, ale je to publikační platforma, kde 5 % uživatelů vytváří obsah a 95 % ho konzumuje. Občas olajkuje a v komentářích se o tom pohádá. Taková algoritmizovaná RSS čtečka s možností lajků a komentářů.@vojtakrejcir @evapavlikova