Post APw8et6U8X608Kcw8O by smigol@rigcz.club
 (DIR) More posts by smigol@rigcz.club
 (DIR) Post #APw8Z2GBBGA6nHN3Lc by kolejnylewackipej@lewacki.space
       2022-11-24T18:12:00Z

0 likes, 0 repeats

męczą mnie już ludzie. właśnie widziałem jak gościu nazywa każdego prawaka faszystami. według niego PiS to faszystowska władza, ale faszystowska władza przez tyle lat nie wprowadziła faszystowskiego ustroju. czego nie rozumiesz lewaku?pewnie, nazywajmy każdego po kolei faszystami, a później gdy przyjdą faszyści ludzie będą mieli to w dupie bo będą odbierać słowo "faszysta" jako nic nie niosącą obrazę :wojakcursed: dodam jeszcze, że ta osoba pisała o mastodonie jako naziolskim portalu którego celem jest sianie nienawiści i w przyszłości ma być przejęty przez wielkie korpo 🤦‍♀️

(DIR) Post #APw8et6U8X608Kcw8O by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T18:15:34Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipej czyli ludzie myślą, że fedi to jest coś jak kolejny Twitter, jak Albicla? xD

(DIR) Post #APw9IwcEUwqWbpZqqW by kolejnylewackipej@lewacki.space
       2022-11-24T18:22:46Z

0 likes, 0 repeats

@smigol ta, już pisał że Mastodon należy do nazioli i będą wpychać treści sponsorowane gdzie zarobki będą zależne od tego ile osób wyświetli dany wpis. z tego co wiem Mastodon nawet nie ma funkcji zobaczenia do ilu osób dotarł toot XDbardzo mnie triggeruje wypowiadanie sie na temat przy zerowej wiedzy. rozumiem podpytać itd ale no... jest różnica między "TUTAJ NAZIOLE SĄ, JEST MOWA NIENAWIŚCI I SPONSOROWANE POSTY", a "czy znajdą się tutaj naziole i mowa nienawiści? jak częste tutaj jest takie zjawisko? czy jest ryzyko, że zostaną na Mastodonie zaimplementowane reklamy? czy twórcy mają opcję zarabiania?"ehhhh :wojakcursed: :wojakcursed: :wojakcursed:

(DIR) Post #APwCo6b1jxxGP2Z0Eq by kolejnylewackipej@lewacki.space
       2022-11-24T19:02:01Z

0 likes, 0 repeats

@smigol ON NAPISAŁ, ŻE MASTODON BĘDZIE PRYWATNY BO PRYWATNY PODMIOT WYKUPI WSZTSTKIE INSTANCJE XD 🤦‍♀️MAM DOSYĆ

(DIR) Post #APwCoBwTrd5Qz1dhs8 by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:02:04Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipej wypowiadają się też o GNU/Linux, np. że trzeba wpisać 2137 komend żeby zainstalować Firefoxa.Tymczasem windows nie ma domyślnie nawet menedżera pakietów, a każdy program uruchamia w tle swoją własną usługę aktualizacji.

(DIR) Post #APwCqmgmDBBjWwWwFM by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:02:33Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipej OD KOGO? OD MARCINA MIKOŁAJCZAKA?

(DIR) Post #APwCuhnwJWIvXWkaeG by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:03:15Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipej daj linka

(DIR) Post #APwDxKLS5lPFbXEv3Y by mikulski_here@lewacki.space
       2022-11-24T19:13:56Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipej @smigol już z adminem @pklebba tam Bill Gates się dogaduje z tego co słyszałem i chce naszą instancję wykupić, takie plotki mnie doszły.

(DIR) Post #APwE2WJT1T94AcmsfQ by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:15:52Z

0 likes, 0 repeats

@mikulski_here mi oraz administratorowi rigcz.club Żydzi od dawna oferują miliony dolarów za mój profil@kolejnylewackipej @pklebba

(DIR) Post #APwEAgka6JUSrFMgBE by mikulski_here@lewacki.space
       2022-11-24T19:17:19Z

0 likes, 0 repeats

@smigol @kolejnylewackipej @pklebba wam też? O kurwa, a to kapitaluchy jedne... Fe nieładnie... Nie ze mną takie Brunery, Numer!

(DIR) Post #APwF130mZxAMxTuS5g by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:26:48Z

0 likes, 0 repeats

@mikulski_here ponoć admin już prowadzi rozmowy, czy zapłata ma być w dolarach czy w szeklach@kolejnylewackipej @pklebba

(DIR) Post #APwFLCEnzBW7Mf4mqu by kolejnylewackipej@lewacki.space
       2022-11-24T19:30:24Z

0 likes, 0 repeats

@smigol mój post na FB z memem porównanie Mastodona do Twittera.jeszcze się przeniosło na grafikę nowego loga PPS XD

(DIR) Post #APwFPfyRMzbqkPYdwO by kolejnylewackipej@lewacki.space
       2022-11-24T19:31:13Z

0 likes, 0 repeats

@smigol @mikulski_here @pklebba ja proponuję w węglu, bo brakuje

(DIR) Post #APwG0cRhRxgyWIrLTk by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:37:56Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipejשלום מוסד, אתה שומע אותי?  אני רוצה את דמי הפרופיל בפחם.@mikulski_here @pklebba

(DIR) Post #APwGkqfctZl7xRPw5Q by mikulski_here@lewacki.space
       2022-11-24T19:15:41Z

0 likes, 0 repeats

@kolejnylewackipej SAM ŻEŚ SWASTYKI WYSYŁAŁ I CHŁOPAKÓW Z ONR, KRYPTOFASZOLU ROZGRYZŁEM CIĘ MUHAHAHHA nie no ludzie są zjebani

(DIR) Post #APwGkrHubENrsBKVlI by smigol@rigcz.club
       2022-11-24T19:46:14Z

0 likes, 0 repeats

@mikulski_here ja wysyłałem zdjęcia chłopaków z ONR i falangę wkomponowaną we flagę LGBT@kolejnylewackipej