Post APQO2DngY6pInEOyXI by Giga_Vril_Breaker@poa.st
(DIR) More posts by Giga_Vril_Breaker@poa.st
(DIR) Post #APP5fqAtiPfModTfXM by syrenka@nicecrew.digital
2022-11-08T19:36:39.708455Z
1 likes, 0 repeats
@Giga_Vril_Breaker nie wiedzalam ze rozumiesz polskiego 🤍 ❤️ fajnie 🍿 ogladace z zona filmy po naszemu? jest jeden nowy na netflixie, tez…
(DIR) Post #APPEvePA8tiIX5lOxU by Giga_Vril_Breaker@poa.st
2022-11-08T21:20:22.128724Z
1 likes, 0 repeats
@syrenka Pisaliśmy już po polsku przecież kiedyś. Oglądamy, oglądamy, ale staram się unikać Netflixa :POstatnio dużo japońskiego kina z angielskimi napisami oglądamy.
(DIR) Post #APQ9PURbKr0HlEi2jo by syrenka@nicecrew.digital
2022-11-09T07:53:14.261646Z
1 likes, 0 repeats
giga, ja cie przepraszam. az tak czesto razem nie piszemy, a juz na pewno nie po polsku. pamientam kiedys daniel wspominal ze jestes polakiem, ale reszte jakos wypadlo. zonka tez polka z pochodzenia czy sie meczy z sz cz itd? XD netflix z swoja droga, ale tez sa inne platformy… to ostatnie co prawda bylo nie zle ale polsat ma kilka naprawde fajnych serali :) nie wiele czasu mam na takie przyjemnosci, no ale jak sie znajdzie czasu to milo sie patrzy. wy w ameryce, giga? przepraszam jak pytam po nownie… jedyn co mi sie z toba kojazy to basen/plywanie… co powiem, glodnemu ciagle jedno po glowie 😂 zimnica totalna i ostatnio brak czasu wiec wrocilam do innych czwiczen chwilowo… zawsze (ale to zawsze) tesknie za woda, a nawet bardzej plywanie kurcze… ze nie idzie wygrac grubo na loterji 😩
(DIR) Post #APQDVBvZUZsDt2hZgW by Giga_Vril_Breaker@poa.st
2022-11-09T08:39:05.355524Z
1 likes, 0 repeats
@syrenka Mieliśmy kiedyś fazę na loterię przez miesiąc. Wygrałem 40 złotych :DŻona to Polka, Polka. W Polsce żyjem. Daniel to biało karmazynowy?Mam jeszcze trochę hajsu na karnecie na basen ale nie mam kiedy wykorzystać :/
(DIR) Post #APQGGHcYLHkT3xOAng by syrenka@nicecrew.digital
2022-11-09T09:10:00.614050Z
1 likes, 0 repeats
XD ale jaja – nigdy nie gralam na serio wiec trudno sie wyrazic ale w tym zyciu chyba nikt z nas sie nie zbogaci 😂 ludzie… to wam programy polskie do wyboru do koloru :) myslicie o wyjezdzie czy siedzicie na domowym gruntcie? zastanawialam sie nie ras o powrotu… daniel jako dan_hulson co ci powiem, giga… prawie moge ci zazdroscic. z naszym wspanialym dyktatorem to czlowiek ani nie ma wolengo wieczoru… ani hajsu! 🤣
(DIR) Post #APQO2DngY6pInEOyXI by Giga_Vril_Breaker@poa.st
2022-11-09T10:37:06.830124Z
0 likes, 0 repeats
@syrenka No chyba niestety nie, pozostaje tylko pomarzyć :/Niby jest dużo do oglądania ale w telewizji samej praktycznie nic dobrego nie leci. Cały czas te Ukryte Prawdy, Zdrady, Dlaczego Ja i inne żydowskie brednie xDZapewne jakbyś teraz przybyła do Polski, to by się okazało, że jedyne, co się zmieniło, to ekonomia, bo młodzi ludzie teraz wszyscy są wychowani na amerykańską modłę.Hajl Kaczor, hahahaha. No nie jest to dobry czas jak komitet rekonstrukcji historycznej sanacja nam miłościwie panuje.
(DIR) Post #APQdUoMLiQ0bbFhqnQ by Striga@poa.st
2022-11-09T11:38:30.169271Z
2 likes, 1 repeats
@Giga_Vril_Breaker @syrenka Kurwa, jak odwiedzam rodzinę to zawsze trafiam na jakieś Ukryte Zdrady lub seriale, gdzie policja jest miła i nie pije. Myślałem, ze to przypadek, a nie całość oferty..
(DIR) Post #APQgA3O0wzjxzCHLFo by Giga_Vril_Breaker@poa.st
2022-11-09T14:00:13.162452Z
0 likes, 0 repeats
@Striga @syrenka Patrzył ty kiedy, jakie są nazwiska scenarzystów tych paradokumentów? Goldbaumy, Geldbrauchy, Baruchy i inne obrzezańce xD
(DIR) Post #APaMAanMnmAvcWBXDk by Striga@poa.st
2022-11-11T10:24:51.614600Z
0 likes, 0 repeats
@Giga_Vril_Breaker @syrenka Zwykle dopijam herbatę, zjem ciastko i ruszam w świat nie czekajac na napisy końcowe. Gdzie mi, biednemu gojowi, dociekać dlaczego Burgerbaumy chcą mi nasrać do głowy?😆 Nie zadaję pytań od czasu Rodziny Zastępczej ;D
(DIR) Post #APaMAbJGt9hDDT70wy by syrenka@nicecrew.digital
2022-11-14T05:37:45.421398Z
0 likes, 0 repeats
mnie jedna fajny serial. ogladaliscie mamuski? bylo z czego sie posmiac. ty ale to https://www.netflix.com/ca/title/81383121 ludzie… swiat totalnie zwariowal. zalezy jak kto na co patrzy i przywiazywuje uwage, mozna takie seriale w nieskonczonosc krytykowac ale znaczne trudnej napisac. ludzki koszmar.