Post APAXO6pecgE79TKJeq by kabuki@kafeneio.social
(DIR) More posts by kabuki@kafeneio.social
(DIR) Post #APAWEXEhUzHOByueY4 by Flying_Witch@mstdn.social
2022-11-01T18:26:35Z
0 likes, 0 repeats
Αυτό που όσοι έρχονται εδώ από το Τουίτερ ψάχνουν ακριβή αντικατάσταση αυτού, το λες και εξάρτηση τύπου αλκοολισμού,μήπως να ανοιχτεί κ ένας σέρβερ τύπου κλινική απεξάρτησης από το Τουίτερ κ μετά να τους αφήνουν ελεύθερους στο Μαστοντον;🤭
(DIR) Post #APAWEXYYJB9vBYCVUW by baskin@kafeneio.social
2022-11-01T18:27:58Z
0 likes, 0 repeats
@Flying_Witch Άμα ψάχνουν φθηνές κόπιες να κάτσουν με τον Έλον και τα free speech του.
(DIR) Post #APAWEXwerYRQOJTl44 by kabuki@kafeneio.social
2022-11-01T18:39:42Z
0 likes, 0 repeats
@baskin Δεν ξέρω τι ακριβώς τους λείπει από το τουίτη - να φανταστώ οι μετρητές στις καρδούλες και τα ρτ καθώς και τα στατιστικά τους; - αλλά έχει κάποια καλά πραγματάκια. Πχ οι στις λίστες εκεί δεν χρειάζεται να ακολουθείς κόσμο για να τον βάλεις σε λίστα. Τι σημαίνει πρακτικά; Βάζω κόσμο που αχολούνται με ένα θέμα που παρακολουθώ και δεν χρειάζεται να περνάει από το τλ συνέχεια. Μόνο όταν επιλέγω. @Flying_Witch
(DIR) Post #APAXO6pecgE79TKJeq by kabuki@kafeneio.social
2022-11-01T19:02:19Z
0 likes, 0 repeats
@corfiot Ναι, μάλλον έχεις δίκιο για την ντόπα και τον αλγόριθμοΑλλά η λογική του αποκεντρωμένου έχει κάποια ζητήματα. Πας στο Federated στο μστδον και βλέπεις κάτι ενδιαφέρον μετά από 2χλμ σκρολλΈχουν πέσει κάτι ωράιες ιδέες πάντως πχ η δυνατότητα να ακολουθείς σε επίπεδο σερβερ και όχι ένα-ένα χρήστη ή χασταγκ. Χρήσιμο γιατί αν υπάρχει ένας σέρβερ που ασχολούνται με ένα θέμα μόνο (που με ενδιαφέρει) δε χρειάζεται να κάνω φόλοου όλο τον κόσμο ή να έχω ακάου εκεί.@baskin @Flying_Witch
(DIR) Post #APAYa93AIoKdSYwuy8 by kabuki@kafeneio.social
2022-11-01T19:17:21Z
0 likes, 0 repeats
@corfiot Οκ, αλλά εγώ ο απλός χρήστης, πρέπει να παρακαλάω κάποιον να μου κάνει ένα μποτ για εκείνο το instance που έχει 60 νοματαίους και μιλάνε **μόνο** για τις διαφορές αφρικανικού-ευρωπαϊκού περιστεριού; 😜 @baskin @Flying_Witch