Post AP83NFuT2cDoXUW8jw by secrets@mastodon.online
(DIR) More posts by secrets@mastodon.online
(DIR) Post #AP83NAg6UalGJUl69o by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:01:13Z
0 likes, 0 repeats
Ύστερα απο παααρα πολλη σκέψη.. (στο μεταξύ μας, δε θα ήθελα & ολοι…).. Με αφορμή το παρακάτω βγήκαν στην επιφάνεια κάποιοι προβληματισμοί που ήδη υπήρχαν.. σχεδόν, από την πρώτη στιγμη που βρεθήκαμε εδώ, πολλες οι αναφορές & σε προσωπικές μας στιγμές που σημαινει οτι νοιωθουμε ανετα & απλά, αναρωτιέμαι πόσο νόημα μπορεί εχει όταν δεν μπορώ ή νοιωθω ότι δεν πρέπει να εκφράσω προβληματισμούς/ αποριες/ κενά που μου αφήνουν κάποια γεγονότα που συνέβησαν/ συμβαινουν εδώ μέσα & που δε συζητιούνται.>
(DIR) Post #AP83NB7kpmsZhFhBFw by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:09:37Z
0 likes, 0 repeats
Δηλ., έχω απορίες για το μέσο.. (έγραψα για το 2o τουτ που μου έστειλε, το ίδιο βράδυ ρωτώντας σας “Τι είναι”, γιατι δίσταζα ν ανοίξω το βίντεο που περιείχε το τουτ που μου έστειλε… προφανώς, δεν ειδε κανείς το ποστ μου..)…Στις ../../.. με αφορμή τον βιασμο μιας κοπέλας από 2 αστυνομικους που αφέθηκαν ελεύθεροι, 1 ακαου έγραψε 1 πόστ εκφράζοντας τα συναισθήματα του. Ετσι, ξεκίνησε 1τεράστια κουβέντα στην οποία συμμετείχα & εγώ. Εξέφρασα την άποψη μου & την αντίθεση μου στον τροπο προσέγγισης>
(DIR) Post #AP83NBXdHZZyzVnqam by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:12:58Z
0 likes, 0 repeats
καποιων ακαου σε πολλά σημεια των όσων ειπώθηκαν. Μαλιστα, σε 1 τουτ μου χρησιμοποίησα κάποια απο τα λόγια ενός άλλου ακαου για να υπερτονισω την αντίθεση μου & μεταφράστηκαν λάθος! Καταλαθος(?), εσκεμμένα(?) δεν ξέρω.. Το χειρότερο αυτης της ιστορίας ομως είναι ότι στις ../../.. ειδα 1 τουτ στα notification από 1 ακαου που δεν ακολουθώ. Ομως δεν μπορεσα να καταλάβω ουτε το νόημα, ουτε τον “σκοπό” του, εξαρχής. Δηλ., ακόμη δεν μπορώ γιατι επέλεξα στην πορεία να μην μπω καν, στη διαδικασία του >>
(DIR) Post #AP83NC2pPaX6YGOlDU by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:18:01Z
0 likes, 0 repeats
διαλόγου, γιατι ενοιωσα ότι δεν το μετάνοιωσε & απλά το μαζεψε , ισως “αναγκαστικά” & αφού πρώτα δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις (με τις απορίες θα μείνω). Μπηκα στο λογαριασμό του για να δω ποιο ακαου είναι, να δω τις αναρτήσεις του & καθώς προχωρούσα επεσα επάνω σε 1 ποστ το οποίο είχε σταλεί σε εμένα στις ../../.. που ποτέ όμως δεν ειδα στις ειδοποίησεις μου & υπήρχαν μενσια των ακαου του νήματος από εκείνη τη μέρα (διάβασαν το άρθρο? Τι εντύπωση τους αφησε? Λανθασμένη ή όχι? Ποσοι ακόμη >
(DIR) Post #AP83NCU7m6MpuvAYlM by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:21:52Z
0 likes, 0 repeats
διάβασαν αυτό το άρθρο?)…Δε με ενόχλησε που επελεξε εμένα να ταγκαρει, αν & θα μπορούσε όσο χυδαία & αν ήταν η κίνηση του! Αυτό που ακολουθούσε ήταν που με σόκαρε! Ανέβασε 1 άρθρο στο μπλογκ του το οποίο παρουσίαζε ως δικό μου! Υπέγραφε με το νικ μου, ενώ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ εξέφραζε τα πιστεύω ΤΟΥ! ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!! Σε 1 σημείο του άρθρου του χρησιμοποίησε & τα λόγια ενός ακαου που συμμετείχε στο νήμα του ποστ εκείνης της ημέρας, στα οποία μάλιστα, διαφώνησα!>>>
(DIR) Post #AP83NCuMCZLpEHRVeS by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:25:50Z
0 likes, 0 repeats
Μετα από συζήτηση & εδώ έξω του ζητησα ευγενικά να αφαιρέσει το νικ ΜΟΥ απο το άρθρο ΤΟΥ, ενώ μέσα μου προσπαθουσα να μην ξεσπάσω! Το έκανε, όμως το θεωρω ανόητο να γνωρίζεις πως να χειρίζεσαι 1 μπλογκ & να προσπαθείς να δικαιολογηθείς λέγοντας ότι δεν γνώριζες τον τροπο να στείλεις 1 dm στο μαστοντον & αυτο λέγεται υποτίμηση της νοημοσύνης του άλλου! Δε σας περιγράφω ουτε πως ενοιωσα/ νοιωθω που κυκλοφορούσε 1 άρθρο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ ΟΜΩΣ αφήνοντας εντυπώσεις γιατι κάποιοι ΗΔΗ>
(DIR) Post #AP83NDOUOXSCjjXZcO by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:33:02Z
0 likes, 0 repeats
το διάβασαν & που ΔΕ θα μαθουν ΠΟΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ! Δε θα σχολιάσω άλλο την πράξη του & ας νοιωθω οργή, αλλα αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι αναρωτιέμαι & για το “εδώ”.. είναι απορίες που μου γεννηθηκαν στο παρελθόν από διάφορες αλλες καταστάσεις. Από τη 1 σκεφτόμουν να μη μιλήσω καθόλου “& ποιον να ενδιαφέρει τι νοιωθεις εσυ & γιατι(?), Ο κοσμος έχει τοοοσα προβλήματα & τον “πρήζεις” με τα δικά σου. Μιλαει πολυ. Εδώ βρισκόμαστε για να περναμε ωραία & εσύ τωρα ψυχοπλάκωμα, ………….”. Δε νοιωθω>>
(DIR) Post #AP83NDuOTuyUKgT3Lc by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:37:55Z
0 likes, 0 repeats
Δε νοιωθω εγωισμό, ουτε ικανοποίηση. Απογοήτευση νοιωθω & δεν μπορώ να σας το κρύψω.. προβληματίζομαι με το μέσο. Περνάω όμορφα μαζι σας ομως δεν μπορώ να “λειτουργήσω” όταν συμβαινουν αυτές οι καταστάσεις & “περνάνε έτσι απλά”. & τωρα δειλά αποφάσισα να γράψω.. ναι, νοιωθω ανασφάλεια & δεν ντρέπομαι να το πω. & γιατι τα λέω ολα αυτά? Το έχω ξαναπει, πως όταν νοιωσω ότι πρεπει να κλείσω τον λογαριασμό μου θα το κάνω & θα είναι όταν νοιωσω απογοητευση ότι δεν θα μπορώ να εκφράσω την άποψη μου>>.
(DIR) Post #AP83NEQeXymLwjYod6 by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:48:53Z
0 likes, 0 repeats
Όταν δε θα μπορώ να μιλησω για ότι με απασχολεί εδω μέσα που αφορα πρώτα απ’ολα το εδώ μέσα & περνάει αδιάφορο & όχι εξαιτίας, καποιων ακαου που δε γνωρίζω. Δε ζητάω σε καμία περίπτωση να συμφωνήσετε μαζί μου & ίσα- ίσα μου αρέσουν οι διαφορετικές αποψεις που συζητιούνται ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. Προσωπικά δε συμπαθώ ολα τα ακαου, όμως τα διαβάζω & έχω μπει σφήνα σε πολλά ποστ τους για να εκφρασω την άποψη μου. Δε μετράω φαβ & ριτουτ, μονο τη συζήτηση μετράω. & αν κατι αδυνατω να κατανοήσω μπορώ να σκεφτώ &>
(DIR) Post #AP83NEzkRUqrhZyqKe by secrets@mastodon.online
2022-10-31T10:53:22Z
0 likes, 0 repeats
αν θα συνεχίσω ή όχι.. δηλ., μπορώ να δεχτώ ότι το μέσο δεν διατίθεται για τέτοιου ειδους συζητήσεις. Μετα απο όσα έχουμε πει εδω μέσα δε θα ήθελα ποτε, με τπτ να κλείσω με παράπονο & δε θα το κάνω… & εχω να μετρήσω περισσότερες όμορφες στιγμές! Με λίγα λόγια με ενδιαφέρει η άποψη σας… Ευχαριστω πολυ οσοι διαβάσατε.. Σορρι για το σεντόνι/ πρωινο σπαμ..
(DIR) Post #AP83NFTAg6O5ApkLC4 by giod@libretooth.gr
2022-10-31T11:02:15Z
0 likes, 0 repeats
@secretsΤο διάβασα αν και σε κάποια σημεία χάθηκα, όποτε μπορεί κάποια από αυτά να τα εξήγησες νωρίτερα αλλά:(1) όλα τα σοσιαλ έχουν τον "κίνδυνο" να βρεθεί κάποιος να αναπαραγάγει περιεχόμενο δικό σου είτε αλλοιωμένο είτε με άλλο όνομα.(2) όπως και ο @foufoutos είπε, ποιος σε εμπόδισε να πεις τη γνώμη σου/εκφράσεις προβληματισμούς ή απορίες?
(DIR) Post #AP83NFuT2cDoXUW8jw by secrets@mastodon.online
2022-10-31T11:11:06Z
0 likes, 0 repeats
@giod @foufoutos κανεις, ποτέ δε με εμπόδισε να πω τη γνώμη μου εδώ μέσα & έξω & στο πουλί & παντού γιατι & να προσπάθουσε κανεις, δεν τα βλέπω αυτά τα εμπόδια! Όπως ειμαστε τωρα εδώ μέσα αναρωτιέμαι απλά, τι νόημα μπορεί να έχει ένα τέτοιο ποστ όταν περνάει απαρατήρητο, χωρις συζήτηση. Αφορά το έδω μέσα & το συζήτησα εδώ έξω για το πως να το διαχειριστώ.. & είναι στάδια που γ@@@@@ ψυχολογία
(DIR) Post #AP83NGKhT5Cnqqn5d2 by giod@libretooth.gr
2022-10-31T11:15:48Z
0 likes, 0 repeats
@secretsΜα σε ένα μέσο όπου τα ποστ σκάνε πολλά ανά δευτερόλεπτο δεν είναι λογικό/αναμενόμενο να περνούν κάποια απαρατήρητα?@foufoutos
(DIR) Post #AP846Xt92ld1KXUjWi by secrets@mastodon.online
2022-10-31T11:29:55Z
0 likes, 0 repeats
@giod @foufoutos είναι!!Ύστερα, λαμβάνω υπόψην & τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν εδώ έξω & ισως “κόβουν” τη διάθεση για τέτοιου ειδους συζητήσεις & θελουμε να ηρεμήσουμε (το έχω νοιώσει..) είναι & κάποια ακαου που δεν τους περνούν απαρατήρητα ποτέ αυτά τα θέματα να μην αδικώ.. ξέρω πως ακούστηκε αλλα δεν παραπονιέμαι (το ενοιωσα λίγο το ομολογώ σαν ένα “γιατι εάν περνάει “έτσι” θα πρεπει να μην τα αναφέρω εδώ & να τα συζητάω μόνο έξω..), απορια το έχω & μπορώ να αποφασίσω/ σκεφτώ δν έχω πρόβλημα
(DIR) Post #AP846YGXdmLMV6RPzk by giod@libretooth.gr
2022-10-31T11:33:59Z
0 likes, 0 repeats
@secretsΠροσωπικά, θεωρώ ότι ο καθ' ένας θα πρέπει να λέει αυτά που νιώθει/προβληματίζει. Το εάν παίρνουν "έτσι" είναι άλλο θέμα και το οποίο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Ο σκοπός των σοσιαλ είναι η έκφραση. Το εάν θα ακολουθήσει συζήτηση είναι δευτερεύουσας σημασιας@foufoutos
(DIR) Post #AP8491TG1mQPeqZEYa by secrets@mastodon.online
2022-10-31T12:12:06Z
0 likes, 0 repeats
@giod @foufoutos συμφωνώ. Όταν συνέβη (πριν από λιγες ημερες) εννοείται, ότι το συζήτησα με δικούς μου εδώ έξω, αυτό όμως δε σημαινει ότι “έκλεισε” εδώ μέσα κατι το οποίο συνέβη εδώ μέσα & αφορά το έδω. Είναι σα λέμε, εάν θες, η εμφάνιση φαστισταριων ή σεξιστών που να έχει περάσει τυχόν, απαρατήρητη γιατι πολλά χάνονται & δε μπορούμε να παρακολουθούμε το τιελ ολο 24αωρο & να μην πω τπτ! Δε θα επρεπε να το αναφέρω/ ρωτήσω εσάς εδώ? Εντάξει, κατάλαβα.. ισως έχω θέμα/ δυσκολία στο θέμα έκφρασης>
(DIR) Post #AP8491tqQvgyzJ0Szw by secrets@mastodon.online
2022-10-31T12:15:19Z
0 likes, 0 repeats
@giod @foufoutos & δε γίνομαι κατανοητή. Για εμένα δευτερεύουσας σημασίας δυσκολεύομαι να δεχτώ ότι εχουν αυτά τα θέματα… αλλά ισως φταίω εγώ, ναι..
(DIR) Post #AP8492J0vLpEFMmZEG by foufoutos@kafeneio.social
2022-10-31T12:17:28Z
1 likes, 0 repeats
@secrets Πολύ καλά κάνεις και εκφράζεσαι. Αυτό σου λέω, εκφράσου όσο και όποτε θέλεις, απλά μη θεωρείς δεδομένες τις απαντήσεις, το ενδιαφέρον ή την συμφωνία/διαφωνία των άλλων. Συνέχισε να εκφράζεσαι ελεύθερα @giod
(DIR) Post #AP85UZoHeP6qC6FAUi by Utopia@kafeneio.social
2022-10-31T12:56:56Z
0 likes, 0 repeats
@secrets τι έγινε ρε παιδιά? Αμερικαν μπαρ το κάνετε όταν λείπω?😝 Πέρα από την πλάκα, έχασα μάλλον το θρεντ στο οποίο αναφέρεσαι, αλλά δεν είναι και πολύ σπάνιο για μένα... Απαράδεκτο το όλο θέμα με το άρθρο κι έχεις χίλια δίκια να θυμώνεις. Γενικά η δική μου άποψη σε σχέση με τα social media είναι πως τα κρατάς όσο περνάς καλά, αν για οποιονδήποτε λόγο σε ζοριζουν, πάρε απόσταση και το χρόνο σου. Επίσης, θεωρώ πως πρωταρχικος στόχος είναι η έκφραση, αν υπάρξει και διάδραση>>>
(DIR) Post #AP85UaKXiSuho9KvmC by Utopia@kafeneio.social
2022-10-31T13:01:42Z
1 likes, 0 repeats
@secrets >>> καλώς να έρθει, αλλά το μεσο από μόνο του έχει ένα βαθμό δυσκολίας στο κομμάτι της επικοινωνίας. Δεν είναι πως είμαστε έξω για καφέ και τα λέμε, εδω άλλος μπαίνει στα πεταχτά, παρεμβαίνει και φεύγει, άλλος μπορεί να κάτσει να το συζητήσετε, αλλά είναι οκ, όλα αυτά. Όπως και να 'χει, θεωρώ πως πρωταρχικό είναι η ελεύθερη έκφραση κ εάν προκύψει διαφωνία στην πορεία, που μπορεί να γίνει με τρόπο που σε πληγώνει, καλό θα είναι να το λες επιτοπου, ώστε να λύνεται και>>>
(DIR) Post #AP85Ueop1pVjjDXAWm by Utopia@kafeneio.social
2022-10-31T13:07:14Z
0 likes, 0 repeats
@secrets να μην το κουβαλάς. Συμφωνώ επίσης με τον Φου, δεν χρειάζονται προσδοκίες. Εσύ μπορεί να εκφρασεις αυτό που νιωθεις και ο άλλος να παρεξηγηθεί ή να διαφωνήσει. Οκ. Συνεχίζουμε. Και λέμε αυτά που σκεφτόμαστε, είτε θέλουμε να είναι σοβαρά, είτε σαχλα, είτε ότι γουστάρουμε.🤘♥️🖤