Post AOtLPFKT3SsF7aNXns by baskin@kafeneio.social
(DIR) More posts by baskin@kafeneio.social
(DIR) Post #AOtJJcPC94D72rmKrA by mafin@mastodon.social
2022-10-24T10:26:13Z
0 likes, 0 repeats
Δεν ξέρω σε ποιόν να το πω αυτό που έπαθα και πού. Να το πω σε φίλους και συγγενείς θα με κράξουν και με το δίκιο τους. Να το ποστάρω θα πεταχτούν να με κατηγορήσουν για ατενσιοχοριλίκι. Αλλά εγώ είμαι να σκάσω, οπότε θα το ποστάρω εδώ να βγει από μέσα μου (σορρυ)
(DIR) Post #AOtJJd3xhUov5IqtOq by mafin@mastodon.social
2022-10-24T10:28:25Z
0 likes, 0 repeats
Δεν έπρεπε να βγαίνω έξω, αλλά να μένω στο σπίτι μου μέσα. Και αυτό θα κάνω από δω και μπρος.Ήμουν για καφέ με δύο φίλες και σε κάποια φάση ήρθε ο άντρας της μίας με έναν φίλο του και έγινε μια ψιλή κουβεντούλαόπου τελικά καθήσαν μαζί μας και άρχισε η συζήτηση και έλεγαν για τη δουλειά. Ταξιτζήδες οι τύποι και πολύ γρήγορα η κουβέντα πήγε στους μετανάστες και στους ξένους και τους μαύρους και πώς γεμίσαμε από αυτούς.
(DIR) Post #AOtJJdZrmsLCgFmN84 by mafin@mastodon.social
2022-10-24T10:29:37Z
0 likes, 0 repeats
Και εκεί πάνω είπα πως όλοιοι άνθρωποι είναι ίσοι και έχουν ίσα δικαιώματα και δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το χρώμα και η καταγωγή, αλλά το ήθος και ο χαρακτήρας των ανθρώπων. Και μου λέει άλλο ο έλληνας και άλλο ο αλλοδαπός. Και συνεχίζει και λέει σαν τον έλληνα δεν έχειΤί εννοείς του λέω.Και με ΘΡΑΣΟΣ απίστευτο μου λέει είναι βαριά του τσολιά και γέλαγε σα μαλάκας χαχαχαχαχα. Υπονοώντας ξέρετε τί.Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι
(DIR) Post #AOtJJe8Fj1qYOtrpj6 by mafin@mastodon.social
2022-10-24T10:31:21Z
0 likes, 0 repeats
Ήθελα να του ρίξω μπουνιά στα μούτρα,κρατήθηκα σωματικά, αλλά το στόμα μου δε κρατήθηκε και του είπα μιλάς σαν τσολιάς ή σαν αυτός που τη σηκώνει?Σηκώνεται απότομα και κάνει κίνηση να αναποδογυρίσει το τραπέζι. Τον συγκράτησαν οι άλλοι.Του λέγαν δεν το εννοούσε έτσι και τέτοια. Στο τέλος τού πα δεν ανέχομαι να μου μιλάνε μαυτόν τον τρόπο και φυσικά δεν αμφιβάλλω για τον αντρισμό του, αλλά κι αυτός δε μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις ότανμου απευθύνει το λόγο. Ζήτησα συγνώμη κι έφυγα.
(DIR) Post #AOtJJebJyx6Br3T32G by baskin@kafeneio.social
2022-10-24T10:33:04Z
0 likes, 0 repeats
@mafin Ούτε συγνώμη δεν θα ζήταγα. Να μην αισθάνεσαι καμία τύψη.
(DIR) Post #AOtJJf1YPQ5BAPjzvM by mafin@mastodon.social
2022-10-24T10:35:56Z
0 likes, 0 repeats
@baskin ρε συ δε ζω μόνη μου εδώ πέρα, έχω κι ένα γιο. Πρέπει να μαζεύομαι.
(DIR) Post #AOtJJfXSUnbSlMfTea by specktator_@kafeneio.social
2022-10-24T10:57:58Z
1 likes, 0 repeats
@mafin Θέλει πιο διπλωματικό λόγο σε αυτές τις περιπτώσεις. Με το σκεπτικό ότι δεν είναι όλοι μλκες αλλά μπορεί όμως να είναι εντελώς ηλίθιοι. Παραμένουν άνθρωποι με ελαττώματα, κακό οικογενειακό επίπεδο, βιοτικό επίπεδο κλπ κλπ.Αν το βάζεις στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος και είσαι σε θέση να φέρεις παραδείγματα, κάποιες φορές δουλεύει. Αν δουλέψει εσύ κερδίζεις γτ δεν βγαίνεις απ' τα ρούχα σου και κάνεις και καλό σε κάποιον.😉 @baskin
(DIR) Post #AOtJJg7cKMWiZVaM0u by specktator_@kafeneio.social
2022-10-24T10:59:10Z
0 likes, 0 repeats
@mafin Αν είναι φασισταριό συνειδητά ή δεν παίρνει από λόγια, ξέρεις τουλάχιστον που να μην ξαναπάς και όταν στραβώσει η φάση που ρίχνεις τις μπουνιές. @baskin
(DIR) Post #AOtJJgZGfYe1xGWR72 by mafin@mastodon.social
2022-10-24T11:03:08Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ απλώς είναι όλοι εδώ έτσι και δυσκολεύομαι πλέον πολύ. Αν είχα την οικονομική άνεση θα άλλαζα τόπο κατοικίας@baskin
(DIR) Post #AOtLPFKT3SsF7aNXns by baskin@kafeneio.social
2022-10-24T11:56:45Z
0 likes, 0 repeats
@corfiot Σιγά την προσβολή να τον πούνε "αδερφή", άμα του βάζανε μια τσόντα με λεσβίες θα ξερογλειφόταν... Επιβεβαίωση της ματσίλας και της ανικανότητας αντίληψης (στο τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο, κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ή να συζητήσουν με επιχειρήματα, πόσο μάλλον να αλλάξουν και γνώμη - πάλι επιβεβαιώνει την ματσίλα τους βέβαια αυτό). @specktator_ @mafin
(DIR) Post #AOtTKKv3duDWe0fBRI by specktator_@kafeneio.social
2022-10-24T12:07:41Z
1 likes, 0 repeats
@corfiot >αυτή είναι η ανοχή και κατανόηση που έχετε οι προχώ.Υπάρχει εξήγηση όμως. Δεν είναι δυνατόν διαρκώς να υπάρχει η απειλή βίας από και προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όσους ακόμα και έμμεσα έχουν αντίθετη άποψη με τα ημι-φασισταριά. Γιατί αυτό πρωτίστως ισχύει, καθημερινά, ακατάπαυστα και σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής ζωής όλων μας. Οπότε κάπου κούρασε όλο αυτό και η απειλή της βίας έχει και την αντίστροφη φορά άμα λάχει. Άσχετα που είναι λάθος όλο.@baskin @mafin
(DIR) Post #AOtWgp2QdqW4I1WaVU by baskin@kafeneio.social
2022-10-24T12:03:02Z
1 likes, 0 repeats
@corfiot Δεν έχεις άδικο, ότι δεν πρέπει να χάνεται η ευκαιρία να "μεταπείσεις" κάποιον. Κάποιες φορές βέβαια σε φέρνουν στο αμήν με αυτά που ακούς. @specktator_ @mafin