Post AOfJTg0s9o7FGVTpnE by pajaro_y_lemon@mastodon.social
(DIR) More posts by pajaro_y_lemon@mastodon.social
(DIR) Post #AOfJTdhIlbGy5EJB0i by pajaro_y_lemon@mastodon.social
2022-10-17T16:54:27Z
0 likes, 0 repeats
Λοιπόν.....από 10χρονών περνάω την ίδια γέφυρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ χωρίς φόβο, άγχος, χωρίς τπτΜέχρι την ΠαρασκευήΤην Παρασκευή για πρώτη φορά, ανέβηκα 21.00 τη γέφυρα, με έπιασε ναυτία, ταχυκαρδία και ανεξήγητος φόβοςΠρώτη φοράΤο ίδιο και χθες που περπατούσα βράδυ για να γυρίσω σπίτι, τρόμαξα επειδή βράδυ περπατούσε κάποιος άλλος πίσω μουΚανένας μπάτσος βιαστής, κανένας κακοποιητής που αφήνεται ελεύθερος δε φοβάταιΔε θέλω να φοβάμαιΓμτχκτπ σας#η_δικαιοσυνη_σας_βρωμάει_φασισμο
(DIR) Post #AOfJTeH6cTudsH3lom by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T17:03:25Z
0 likes, 0 repeats
@pajaro_y_lemon Είναι επειδή άρχισες να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και τους κινδύνους της τώρα ή επειδή ο μηχανισμός προπαγάνδας μας ταΐζει φόβο με το τσουβάλι, οπότε άρχισες να φοβάσαι;(ΥΓ0: Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου πάντως, ρεαλιστικά μιλώντας. :redblack_heart: Ξέρω θα με φάτε ζωντανό αλλά τι να κάμω.)(ΥΓ1: αν σου την πέσει κάποιος ποτέ, χωρίς να σκεφτείς χτύπα λαιμό, μάτια, γεννητικά και τρέχα. Έτσι απλά και χωρίς πολλά πολλά. Δε χρειάζεται να μάθεις τις προθέσεις του)
(DIR) Post #AOfJTeombGqpYiofJI by pajaro_y_lemon@mastodon.social
2022-10-17T17:09:05Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ την γνωρίζω την πραγματικότητα εδώ και χρόνια, η σήψη όμως της εποχής δεν έχει προηγούμενοΔε φοβάμαι επειδή τρώω σανό, ούτε γιατί καταπίνω αμάσητο ό,τι ακούωΑυτό που έγραψα είναι πολύ συγκεκριμένο Δε ξέρω αν γράφεις ειρωνικά ή από safe position αλλά μάλλον δεν κάνεις καν το κόπο να συναισθανθείς πως μπορεί αυτή τη στιγμή να νιώθουν δεκάδες και παραπάνω γυναικών
(DIR) Post #AOfJTfCt9e8KlU5usq by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T17:14:44Z
0 likes, 0 repeats
@pajaro_y_lemon Ούτε ειρωνικά και σίγουρα όχι από safe position. Δεν τρώει σανό κάποιος που εκφοβίζεται συστηματικά. Βάλλεται και είναι το θύμα.Καταλαβαίνω πολύ καλά το συναίσθημα αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο το αποτέλεσμα και η ασφάλεια τους/μας. Συνεπώς, το συναίσθημα σταματάει μπαίνει σε μια εξίσωση, που έτσι και αλλιώς δεν έχει κανένα συναίσθημα, και επίσης το συναίσθημα δεν θα βγάλει καμία σας από τη δύσκολη κατάσταση όταν και αν αυτή προκύψει.Οπότε κυριολεκτώ.
(DIR) Post #AOfJTg0s9o7FGVTpnE by pajaro_y_lemon@mastodon.social
2022-10-17T17:17:53Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ οπότε λες σε μια γυναίκα να αποβάλλει οποιοδήποτε συναίσθημα την ώρα μίας πιθανής επίθεσης και όλα καλά;γιατί όλα δουλεύουν εκείνη τη στιγμή όπως θα θέλαμε;;;
(DIR) Post #AOfJTgOGkopaR4QWGG by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T17:24:02Z
0 likes, 0 repeats
@pajaro_y_lemon Θέλει πολλή προπόνηση να αποβάλλει κανείς τα συναισθήματα σε οποιαδήποτε συμπλοκή και ποτέ δεν θα γίνει απόλυτα. Το θέμα είναι, κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το πει και να το ΑΚΟΥΣΕΤΕ και να το χωνέψετε στο στομάχι σας, ότι είναι έτσι και ΤΕΛΟΣ. Γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Οπότε για άλλη μία φορά: όταν στην πέφτουν, χτυπάς για να κάνεις ζημιά και την έκανες. Η συζήτηση και το συναίσθημα είναι για μετά, αφού την έχεις γλιτώσει.
(DIR) Post #AOfNW2JgbW48plf26y by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T17:16:11Z
0 likes, 0 repeats
@pajaro_y_lemon αγάπη, πάντα έτσι ήταν. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά πλέον τα περιστατικά καταγγέλονται και γι' αυτό βγαίνουν στην επιφάνεια. Λογικός ο φόβος βέβαια. Θέλει προσπάθεια για να μην κυριαρχήσει ο φόβος. Δούλεψε στο μυαλό σου μια αντίδραση. @specktator_
(DIR) Post #AOfNW2qecwRAU15MUy by foufoutos@kafeneio.social
2022-10-17T18:02:41Z
0 likes, 0 repeats
@MaryPoppinZ Δεν ήταν πάντα έτσι, όχι τουλάχιστον στην επαρχία. Φυσικά υπήρχε βία, δεν ήταν αγγελικά πλασμένη η κοινωνία, μα αυξήθηκε πολύ τα τελευταία 15 πάνω κάτω χρόνια, τόσο η γενική, όσο η κατά γυναικών. Αυτά που πρέπει να διορθωθούν είναι πολλά και δεν βλέπω διάθεση από τους αρμόδιους φορείς και την κοινωνία @pajaro_y_lemon @specktator_
(DIR) Post #AOfNW3FT8gHpiyhBB2 by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T18:05:07Z
0 likes, 0 repeats
@foufoutos θα συμφωνήσω ως προς το τελευταίο, θα διαφωνήσω ως προς το πρώτο. Αρκεί να σκεφτείς οτι παλιότερα η γυναίκα αντιμετωπιζόταν ως η σκλάβα και αυτή που θα γεννήσει παιδιά για να δουλεύουν στα χωράφια. Ποτέ δεν κατήγγειλε την κακοποίησή της. το ίδιο κ τα παιδιά @pajaro_y_lemon @specktator_
(DIR) Post #AOfNW3h7TsP96jdGHA by foufoutos@kafeneio.social
2022-10-17T18:08:41Z
0 likes, 0 repeats
@MaryPoppinZ έπρεπε να διευκρινίσω, αναφερόμουν στην βία στο δρόμο, όχι την οικογενειακή @pajaro_y_lemon @specktator_
(DIR) Post #AOfNW47LuLO8Q5uDAG by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T18:10:50Z
0 likes, 0 repeats
@foufoutos Σε αυτό συμφωνώ και έχει να κάνει καθαρά με την κατάσταση που βιώνουμε για πάνω από 10 χρόνια. Το πέρασμα της ΧΑ με τα τάγματα εφόδου στον δρόμο, έχει αφήσει κι αυτό το σημάδι του. Εμένα με ανησυχεί το φαινόμενο των συμμοριών ανηλίκων που επιτίθενται σε συνομηλίκους τους με μαχαίρια κλπ
(DIR) Post #AOfNW4nXNV8GWvdtuy by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T18:07:43Z
0 likes, 0 repeats
@foufoutos στην ουσία δεν αποτελούσε ξεχωριστή οντότητα με τα δικά της θέλω. Έτρωγε ξύλο και μετά σφουγγάριζε τα αίματα. Τα παιδιά έτρωγαν ξύλο ακόμα και στο σχολείο και αυτό ήταν όχι απλά αποδεκτό αλλά θεωρούνταν απαραίτητο για την εκπαίδευσή τους. Για τους δε βιασμούς, άσε... @pajaro_y_lemon @specktator_
(DIR) Post #AOfOElumQqPCzpLJQ0 by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T18:22:46Z
1 likes, 0 repeats
@Corfiot εγώ πάντως απάντησα για το τι χρειάζεται. Σίγουρα όχι κι άλλοι μπάτσοι @foufoutos https://mastodon.social/@MaryPoppinZ/109184989978813164
(DIR) Post #AOfOiUNWCFsTIMxGwi by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T18:32:36Z
1 likes, 0 repeats
@Corfiot @foufoutos στο μεταξύ θα πηγαίνουμε κατά διαόλου και θα χειροτερεύει το πράγμα. Ακόμα και σε ένα φανταστικό σενάριο όπου υπάρχουν οι καλοί αστυνομικοί που φυλάνε τις γειτονιές, όταν ο άλλος πεινάει δεν θα σταματήσει. Όταν δεν βρίσκει διέξοδο γιατί το μόνο που δέχεται συνεχώς είναι καταστολή, δεν θα σταματήσει. Θα γεμίσουν οι φυλακές με ανήλικα και η εγκληματικότητα θα καλπάζει
(DIR) Post #AOfPbUvnqHSqwBDnoO by MaryPoppinZ@mastodon.social
2022-10-17T18:39:04Z
0 likes, 0 repeats
@Corfiot @foufoutos μια χαρά διάβασα τι είπες απλά διαφωνούμε. Είναι σύνηθες πάντως να ζητείται "πιο αποτελεσματική" αστυνομία ή "περισσότερη" αστυνομία. Εγώ ας πούμε όταν κάποιος μου λέει οτι θέλει την αστυνομία να φυλάει τη γειτονιά από τις συμμορίες, σκέφτομαι πως αν μπει στη γειτονιά, θα τις οργανώσει τις συμμορίες. Τρανό παράδειγμα τα Εξάρχεια
(DIR) Post #AOfPiFosQRt262Cggi by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T18:42:32Z
0 likes, 0 repeats
@corfiot Έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Απλά και ρεαλιστικά. Θέλει ισορροπία. Αν κάπου πρέπει κάτι να... ας είναι αποτρεπτική ισχύς από τα δυνητικά θύματα, για να ρθει στα ίσια του (κάπως). Οι μπάτσοι φέρνουν και τη δική τους εγκληματικότητα μαζί. Φέρνουν και καλά αλλά κυρίως κακά. @foufoutos @MaryPoppinZ
(DIR) Post #AOfQcR7la9XBNEpSC0 by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T18:48:13Z
0 likes, 0 repeats
@corfiot Όχι δεν χρειάζεται κατάργηση. Είπαμε ισορροπία θέλει. Δεν πάμε από το 100 στο 0% και τούμπαλιν. Είναι συνδυασμός βιοτικού επιπέδου, αστυνομίας, κράτους δικαίου ΚΑΙ αποτροπής μέσα από την κοινωνία λόγω νοοτροπίας κυρίως και όταν χρειάζεται αποτρεπτικής ισχύος - ξεκάθαρα. Οπότε και οι μπάτσοι πρέπει να μαζευτούν και η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά ισότιμα και να μειωθούν οι ανισότητες (κυρίως αυτό) και οι "αδύναμοι" να μάθουν πως να υπερασπίζονται τον εαυτό τους@foufoutos @MaryPoppinZ
(DIR) Post #AOfda8pxtvPPTxjqaG by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T19:13:43Z
0 likes, 0 repeats
@corfiot Η διαφθορά τους δεν έχει πάτο. Εγώ έχω ζήσει και στην Αθήνα και στην επαρχία και είχα και επαφή και με μπάτσους και απ' όλα. Απλά είναι στόκοι οι περισσότεροι. Θα μπορούσαν να κάνουν καλό στην κοινωνία και δεν το κάνουν. Είναι χρήσιμη δουλειά κανονικά αλλά την θέλουμε εργαλείο αντί λειτούργημα (όπως και πολλά άλλα). Περιμένουμε δεν περιμένουμε, σχεδόν πάντα το χειρότερο παίρνουμε. Οπότε τι συζητάμε; Θέλει διόρθωση ποικιλοτρόπως η αστυνομία.Θεσμούς -> κλαίω@foufoutos @MaryPoppinZ
(DIR) Post #AOfdwXx5CnQDkGke1I by secrets@mastodon.online
2022-10-17T17:43:26Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @pajaro_y_lemon Σα να προτείνεις να γίνουμε ίδιοι με αυτους🙄ακούγεσαι
(DIR) Post #AOfdwYONZJFx6vWRZA by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T17:49:32Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Όχι. Να μάθετε να αμύνεστε είπα και να μην σκέφτεσαι ανορθολογικά σε μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση. Είναι άκυρο το επιχείρημα "να γίνουμε ίδιοι". Η γνώση προστατεύει, δίνει αυτοπεποίθηση και απτά αποτελέσματα, τα οποία και θέλουμε. @pajaro_y_lemon
(DIR) Post #AOfdwYlmAJyIHUT82C by mafin@mastodon.social
2022-10-17T17:58:47Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ Εγώ πάντως παρατηρώ πως ο τρόπος που την πέφτουν λεκτικά οι άντρες στο δρόμο έχει γίνει πιο επιθετικός. Και το βλέμμα τους πάνω σου πιο ξεδιάντροπο και παρατεταμένο.Επίσης δεν υπάρχουν ηλικιακές διακρίσεις γενικότερα. Δηλαδή το ίδιο σου συμπεριφέρονται από τα 15 μέχρι τα 100@secrets @pajaro_y_lemon
(DIR) Post #AOfdwZ5yxC8PI9vGWu by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T18:04:55Z
0 likes, 0 repeats
@mafin Δε θα το έλεγα εύκολα πια αυτό να ξέρεις. Η διαφορά είναι χαοτική, προς το καλύτερο, από όταν ήμουν εγώ 15, που ήταν (συγκριτικά πάντα) πιο άγρια/άγαρμπα όλα. Οπότε έχω δεδομένα για να κάνω τη σύγκριση. Μάλλον δεν θα έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα. Έχω άλλες κοντινές εκδοχές όμως αυτού που λες.@secrets @pajaro_y_lemon
(DIR) Post #AOfdwZRbenQqNE2XEe by secrets@mastodon.online
2022-10-17T19:40:37Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @mafin @pajaro_y_lemon κουράστηκα & βαρέθηκα να ακούω για βια στη βια & δεν το παίζω αγια απλά, θεωρώ ότι δεν είναι η λύση! Αυτά που συζητάμε εδώ τωρα μετρούν γενιές πίσω & παντού είναι κρυμμένη η ρίζα του κακού στην ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ! Τότε που έλεγαν με περηφάνεια “κοίτα, η άλλη στην ηλικία σου (14ετων) είχε 15 παιδιά”, “κοίτα, πως οι γυναίκες & δούλευαν & φρόντιζαν το σπίτι τους & δε παραπονιόντουσαν”, & σε ποιον να παραπονιόντουσαν στον πατέρα που προσπαθούσε να τις ξεφορτωθεί 15χρ.>
(DIR) Post #AOfdwaw86nRT0BKQS0 by secrets@mastodon.online
2022-10-17T19:49:09Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @mafin @pajaro_y_lemon νωρίτερα? Ή στην μητέρα που δεν τολμούσε να βγάλει άχνα & ολοι γνωρίζουμε για ποιο λογο & άσε, που δεν προλάβαινε κιόλας που συνέχεια γεννοβολούσε. Παντα οι γυναίκες υπό!! Όπως & σήμερα! Φοβισμένες! Για να βγαίνετε κάποιοι & να λετε με άνεση “βάρα”! Μήπως να κουβαλάμε & όπλο? & ύστερα, με ρωτάς πως θα ζω την καθημερινότητα μου? Πως θα τη βγαζω με τα θέματα που θα προκύψουν στην ψυχη μου? Ποιες είναι οι επιλογές? Η ζωη μου, ο θάνατος σου? Έτσι απλά? Πατάω το…
(DIR) Post #AOfdwcWgCOGxvpR83k by secrets@mastodon.online
2022-10-17T19:52:55Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @mafin @pajaro_y_lemon κουμπί & βγαζω συναίσθημα?? Αυτό δε φωναζουμε τόσο καιρό & για τις θανατικές ποινές? Πόσο διαφέρουμε άραγε?
(DIR) Post #AOhFVzbyFcGN7wbLge by mafin@mastodon.social
2022-10-17T19:44:38Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Ναι σίκρετ, αλλά βλέπεις πως σήμερα η πατριαρχεία από εκεί που είχε αρχίσει να υποχωρεί, επανήλθε δριμύτερη@specktator_ @pajaro_y_lemon
(DIR) Post #AOhFWHQE21YyMjFDsW by secrets@mastodon.online
2022-10-17T19:54:10Z
0 likes, 0 repeats
@mafin @specktator_ @pajaro_y_lemon δεν υποχώρησε ποτέ & το λέω & το πιστεύω ακράδαντα!!!!! Μάσκες….. παντού…..
(DIR) Post #AOhFWI5LZ8SMQGU3yS by mafin@mastodon.social
2022-10-17T19:58:04Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Υποχώρησε. Αλλιώς ήταν η κατάσταση στα τέλη 80, αλλιώς στα 90ς, αλλιώς στα 00ς, αλλιώς τώρα. Στα τέλη 80 (πιο πριν δεν έχω άποψη) η γυναίκες ήταν ξεκάθαρα υπό. Όπου και να πήγαινες κινδύνευες. Το τί χούφτωμα και πέσιμο έχω φάει όσο έψαχνα για δουλειά δε λέγεται. Αυτό άλλαξε στα τέλη 90ς για να επανέλθουμε σιγά σιγα και με την οικονομική και κατ'επέκταση κοινωνική κρίση, στην πρωτερη κατάσταση@specktator_ @pajaro_y_lemon
(DIR) Post #AOhFWMStHXfM0RWvE8 by secrets@mastodon.online
2022-10-17T20:03:30Z
0 likes, 0 repeats
@mafin @specktator_ @pajaro_y_lemon μισό βημα μπροστά & 15 πίσω! Αυτό νοιωθω εγώ.. αλλά δεν περιμένω & πολλά όταν οι αλήτες στα σχολεια δίνουν ενδυματολογικές συμβουλές στα κορίτσια για να “προστατευθούν” από τους ΒΙΑΣΤΕΣ!!! Η πατριαρχια ήταν παντα εδώ, με την ίδια δυναμική.
(DIR) Post #AOhFWN8im17u6B6KQa by mafin@mastodon.social
2022-10-17T20:05:30Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Να σου πως τί άλλαξε εξώφθαλμα Σίκρετ?Η αντίδραση των κοριτσιών.Τότε που ήμουν έφηβη, στα 80ς οι γυναίκες δεν κωλόγλειφαν τους άντρες. Τώρα βλέπω 9 στις 10 έχουν νοοτροπία υποτακτική.
(DIR) Post #AOhFWNZf9qg3RjhqQC by mafin@mastodon.social
2022-10-17T19:59:45Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Εγώ στην αγορά εργασίας βγήκα το 91. Θυμάμαι περιστατικό όπου ο υποψήφιος εργοδότης κλείδωσε την πόρτα του γραφείου και μου την έπεσε κανονικά. @specktator_ @pajaro_y_lemon
(DIR) Post #AOhFWNuDvP7kTVKGTA by secrets@mastodon.online
2022-10-17T20:14:34Z
0 likes, 0 repeats
@mafin δεν καταλαβαίνω τι εννοεις? Αυτό που ξέρω σιγουρα είναι ότι το τωρα, προέκυψε από το χθες… & δεν είναι οι γυναίκες υπεύθυνες.. ολο το βάρος επανω τους!!! για ολα η αιτία του κακού η γυναίκα.. δεν το δέχομαι γιατι είναι ένα τεράστιο & βολικό ψέμα
(DIR) Post #AOhFWPU43dO5Mx6OyO by mafin@mastodon.social
2022-10-17T20:22:34Z
0 likes, 0 repeats
@secrets πρόσεξε, δε λέω ότι φταίνε οι γυναίκες, λέω ότι οι γυναίκες έχουν αποκτήσει υποτακτική νοοτροπία. Δεν είναι όμως αυτές υπεύθυνες γι'αυτό, αλλά αυτή η ίδια η πατριαρχεία και το πόσο πολύ έχει ενδυναμωθεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Οι γυναίκες αυτές μεγάλωσαν και έμαθαν να αποζητούν τον άντρα τον δυνατό, τον αρρενωπό και για τον εαυτό τους να είναι πριγκήπισσες. >
(DIR) Post #AOhFWU8ckmCxnu6qkS by mafin@mastodon.social
2022-10-17T20:25:22Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Όλα τα κοριτσάκια μεγάλωσαν έτσι. Έβλεπαν εκπομπές που τους δίδασκαν αυτό. Και τώρα που έγιναν μητέρες μαθαίνουν αυτό ακριβώς και στα παιδιά τους. ΔυστυχώςΤα κορίτσια πριγκήπισσες και τα αγόρια μάγκες προστάτες αρρενωποί
(DIR) Post #AOhFWV6XA288ni8h84 by secrets@mastodon.online
2022-10-17T20:52:33Z
0 likes, 0 repeats
@mafin οι γυναίκες αυτές δε γαλουχήθηκαν αποκλειστικά από τις μητέρες! Υπάρχουν & οι πατεράδες & τους αναλογεί το ίδιο ποσοστό ευθύνης.. ουτε χιλιοστό παρακάτω… γιατι εδώ πάλι νοιωθω να πηγαίνει όλη η ευθύνη στην γυναίκα & καθόλου δε μου αρέσει αυτό..
(DIR) Post #AOhFWWApBZ9m7J9dSK by mafin@mastodon.social
2022-10-17T21:00:20Z
0 likes, 0 repeats
@secrets δε διαφωνούμε, απλά αν εσύ δεν υπερασπιστείς τη θέση σου δε θα το κάνουν άλλοι για σένα.
(DIR) Post #AOhFWfKN9R8qVWgt5U by pinkopalest@kafeneio.social
2022-10-17T22:03:01Z
0 likes, 0 repeats
@mafin @secrets ελα βρε Σώλτυ, και συγχωρεσε με που παρεμβαινω...αλλά... Τραμπουκοι ειναι αυτο που χρειαζομαστε? Να πνιγει το μουσκαρι στο αιμα?
(DIR) Post #AOhFWoBqCWfHzflhXU by specktator_@kafeneio.social
2022-10-17T22:40:53Z
0 likes, 0 repeats
@pinkopalest (Δεν είναι ανάγκη να φτάνει κανείς στα άκρα. Αρκεί να γίνει σαφές (και μιά φάπα δε βλάπτει αν είναι απαραίτητο) ότι πιο κει δεν έχει και θα μετρηθούν οι δυνάμεις. Όπου όπως όλοι γνωρίζουμε, όλες οι πλευρές έχουν απώλειες και κανείς δεν θέλει απώλειες. 😉)@mafin @secrets
(DIR) Post #AOhFWwgGdHkyKM474i by pinkopalest@kafeneio.social
2022-10-17T22:42:10Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @mafin @secrets χμμμμμμμ
(DIR) Post #AOhFWzXW0HXRC4zfLk by secrets@mastodon.online
2022-10-18T14:47:46Z
0 likes, 0 repeats
@pinkopalest @specktator_ @mafin & πως θα υπερασπιστώ τη θέση μου είπατε? Μαθαίνοντας πολεμικές τέχνες & κρατώντας έναν ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ φακό με ηλεκτροσόκ χωρίς φόβο & πάθος? Οι “πριγκίπισσες” που θα μεταμορφωθούν σε Ράμπο ξαφνικά για να δώσουν μάχη για τη ζωη τους απέναντι στους “αρρενωπούς μάγκες”….
(DIR) Post #AOhLarQsgd3ovx7QPo by secrets@mastodon.online
2022-10-18T14:54:24Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @pinkopalest @mafin ωραία λόγια σουντο… ωραία & ευκολα πολυ ακούγονται όμως & δεν είναι καθόλου έτσι απλά όπως τα περιγράφεις! & σα να χαλάρωσες εδώ κάτω γιατι στην αρχή ελεγες: “αν σου την πέσει κάποιος ποτέ, χωρίς να σκεφτείς χτύπα λαιμό, μάτια, γεννητικά και τρέχα. Έτσι απλά και χωρίς πολλά πολλά. Δε χρειάζεται να μάθεις τις προθέσεις του)”.. & εχω πάθει μπέρδεμα..
(DIR) Post #AOhLay0uDbRTLQ1HOq by specktator_@kafeneio.social
2022-10-18T16:16:20Z
0 likes, 0 repeats
@secrets Αυτό που λες (στο προηγούμενο τουτ) μειώνει τις γυναίκες, μειώνει την προσπάθεια ή δεν αφήνει περιθώρια βελτίωσης της τωρινής κατάστασης και πάει λέγοντας. Αν το θες στατιστικά, 8/10 φορές οι επιθέσεις κλείνουν στο επίπεδο της πρόθεσης βλάβης και όχι της ζημιάς μεταξύ των μερών. Οπότε πες μου... λέμε να γίνετε Ράμπο; Όχι. Λέμε να αποκτήσετε τη γνώση για αποτροπή και αποφυγή καταστάσεων. Εάν όμως προκύψει η στραβή βλέπε αυτό που είπα στο τουτ που ανέφερες. @pinkopalest @mafin
(DIR) Post #AOhLb27mvxKA5vGpgO by secrets@mastodon.online
2022-10-18T16:45:44Z
0 likes, 0 repeats
@specktator_ @pinkopalest @mafin αυτό που έκανες εδώ αφήνει υπονοούμενα & λανθασμένες εντυπώσεις! Θα ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ εάν αυτό εδώ το έγραφες κατω από το συγκεκριμανο τουτ μου
(DIR) Post #AOhLb5vsmAB3u9jNgG by specktator_@kafeneio.social
2022-10-18T17:06:55Z
0 likes, 0 repeats
@secrets με λίγο έκαψες ομολογώ @pinkopalest @mafin