Post ALxYrlFnYCehBr2TOS by PuluiPavlovych@mstdn.social
 (DIR) More posts by PuluiPavlovych@mstdn.social
 (DIR) Post #ALwiX43hFDgfoZBjUm by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T09:24:22Z

0 likes, 0 repeats

Дуже смішно спостерігати за російською аудиторією EeOneGuy. :blobcat3c:Нагадаю, що хлопець з Києва, він теж пізнав що таке війна, обстріли, тощо, як і більшість українців. Нещодавно він створив NFT-колекцію, частина коштів котрі підуть на ЗСУ. Він звертався до російських колег з поміччю, але його з'їли з лайном(зрозуміло чому), тому він звернувся до українців та західних блоґерів. Потім поширив свій трек "KYIVSTAR" де він промо, імхо, помножив дитинство росіян на 0, тощо. Російській аудиторії не сподобалось, образились та покинули його.Моя думка: він молодець, правильно зробив. Поки вони не зрозуміють що триває війна і треба її зупинити - нема сенсу з ними розмовляти та робити їм контент. Молодець, виріс, а з тобою твоя українська аудиторія! :blobCatHeartUkraine:

(DIR) Post #ALwiX4cRA3TbYJRTe4 by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T09:28:31Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Як ви в Україні не зрозумієте, що якщо у нас не вийшов майдан, ми все одно ненавидимо Путіна і наше гасло: Росія буде вільною від влади чекістів та радкодрочерів

(DIR) Post #ALwjohuuPCjOJH3RMe by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T09:42:15Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid Як ти не розумієш, що просто терпіти та чекати немає чого. Ваша влада зруйнувала вам нормальне життя, зруйнувала ваше майбутнє, та долі прийдешніх поколінь.Гасла та звичні одиночні пікети не будуть працювати.Потрібно було проводити всеросійський загальний страйк, стачку, забастовку ...А так, ці гасла пустопорожніТому й не розуміємо, чого вже росіянам боятися, якщо завтра життя перетвориться в суцільне пекло.@wiler

(DIR) Post #ALwk3INBewUZQlEmwq by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T09:44:20Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid не всі ж такі, знову. Хтось вас розуміє(наприклад я частково), хтось - ні, а хтось просто не хоче. Одна справа ненавидіти та нічого не робити, інша справа ненавидіти та щось робити щоб зупинити це жахіття… Я не вказую на когось конкретно, це просто думка українців: "Якщо вам не подобається, чого ви разом не можете протидіяти, як ми на Майдані та інших протестах?" Для мене було смішно бачити як +30 людей від одного міліціонера, але після цього було дуже боляче дивитися як ОДИН українець у своєму селі ГОЛИМИ РУКАМИ зупиняв ворожий ТАНК!!На жаль, ця ненависть буде як найменше півстоліття після закінчення війни…Нікого цим дописом я не хотів образити.

(DIR) Post #ALwwBzdjsPRlO4tSFc by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T12:02:01Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Я коли поліцейського бачу, особливо з автоматом наперевагу - у мене все всередині стискається від страху тварини. Як цей психологічний бар'єр у собі подолати?

(DIR) Post #ALwwS6MaeAJksBYMiW by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T12:04:57Z

0 likes, 0 repeats

@koch @wiler У мене проблема в тому, що я кричу, що наша влада творить міжнародні злочини: а на роботі на мене як на божевільного дивляться. Як знайти у Росії однодумців? Втекти за кордон не дозволяє моральний обов'язок перед родичами та й накопичене тут майно, а там за кордоном теж москічів не чекають.

(DIR) Post #ALwyjCi0VXMFNsqzcu by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T12:30:27Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid тільки дія та рішучість.Але хто знає, а якщо він почне стріляти(хоча ні, це у нас рашисти так роблять. Але після цього мені чогось здається що і у,вас вони так роблять)?Ліпше знайти однодумців, зробити таємну зустріч, обговорити план дій протидії, міні-акції, а так назбирати більше-і-більше народу. А у пік краху рашизму почати тиснути й громадянам, хоч вбивати рашистів, і тоді можливо рашистська імперія впаде! Головне владі не дозволити виграти.

(DIR) Post #ALwyraKEaNJgwjjLlY by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T12:31:54Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid за кордоном не чекають рашистів. А до нормальних людей нічого не кажуть.@koch

(DIR) Post #ALx2RGE55iq4tgYVJw by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T13:12:10Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Більшість людей мізки протруєні царями. Прямо культ з ікон.Як їх переконати, що імперіалізм - це зло, з яким той самий СРСР боровся колись хоча б на словах?

(DIR) Post #ALx2bo93ptQ0zVEjIG by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T13:13:23Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Чи є різні організації, які хочуть, щоб Путін пішов, але до кого приєднатися, щоб це швидше сталося? КПРФ – переродився і несе дичину – це збочення.

(DIR) Post #ALx63VQXK4imuOJGSG by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T13:52:37Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid ось тут буде складніше.. Просто треба розбити пропаганду, той самий ж метод "п'яти чому", показувати що коїться в Україні, тощо.

(DIR) Post #ALxYrlFnYCehBr2TOS by PuluiPavlovych@mstdn.social
       2022-07-28T19:15:10Z

0 likes, 1 repeats

@linuxoid @koch @wiler Роздрукуй на A4 антивоєнне послання із QR кодом. В ньому залиш інструкціїї про те як з тобою зв'язатись через matrix або briar. Розвішай їх у локаціях міста на власний розсуд.Відбери людей які не викликають у тебе підозру, і яких ти можеш перевірити, з цими людьми тримай окремий чат. Спільними силами знайдіть більше однодумців.Є такі варіанти:https://partisan.super.site/

(DIR) Post #ALxZ7VtwOmgiCzKJSy by PuluiPavlovych@mstdn.social
       2022-07-28T19:18:15Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid @wiler Вчіться тактики у майдану... Беріть палки, щось що можна використати як щити, ідеально буде якщо будете мати велосипедний шолом.

(DIR) Post #ALxa0h36eXiYi4vRCq by PuluiPavlovych@mstdn.social
       2022-07-28T19:28:17Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid @wiler Не скажу що українці сміливіші абощо... Головне назбирати стількии вмотивованого народу, який у стані афекту буде готовий роздербанити будь-якого ручного пса, що живе в квартирі за їхні податки. ОМОНівець має відчути що його автомат іграшковий перед волевиявленням

(DIR) Post #ALxfvbQMjompXelDfs by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T20:34:38Z

0 likes, 0 repeats

@PuluiPavlovych @koch @wiler Зелені стрічки у лісі часто бачу й у Москві деревах. Одного разу над доріжкою побачив синю та жовту стрічку під прапором України. Дуже порадувало, що поліцаї та імперці це не здирають.

(DIR) Post #ALxn4FOUiM2BVAxEwK by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T21:54:37Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoidПовір, майно взагалі не головне. Краще їхати з цієї країни, де саджають за власну думку, за критику влади та де влада людей не вважає за людей (вибач за каламбур), але ти з цим неодмінно стикнешся, може й не одразу.Тим паче, що колеги зараз дивляться, як на божевільного, а завтра напишуть у #ФСБ, й ти пропадеш без вісті...Тобі треба таке життя? А потім ще й ваша країна репарації буде платити.Бізнес та економіка буде в сраці.Також дуже можливий конфлікт в Росії, чи навіть громадська війна, про яку співали пропагандисти РФ, але яка більш ймовірна як раз на ваших землях. Причин для цього буде знаходитися більше і більше...Тож, я вважаю, що це питання часу. @wiler

(DIR) Post #ALxoKpdVpmu8UbS1ke by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T22:08:50Z

0 likes, 0 repeats

@koch @wiler А я ось думаю, чого це цього сезону стільки росіян кинулися до Туреччини... Напевно, не лише відпочити, а й контакти та мости за кордон промацати?

(DIR) Post #ALxoowhe7oY964kBto by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T21:59:04Z

0 likes, 0 repeats

@wiler @linuxoid Так, якщо ти покажеш свою громадянську антирашистську позицію, то тебе точно ніхто не буде принижувати.Тим паче, що ти можеш практикувати свою українську мову, й таким чином взагалі забудеш про косі погляди та шепіт за спиною...

(DIR) Post #ALxooxFK6bUKmWV5OK by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T22:13:50Z

0 likes, 0 repeats

@koch Ти мені можеш не вірити, але я згадував сьогодні, як я проводив десь тиждень дитинства влітку на Азовському морі у родичів у Маріуполі (він тоді Жданов називався). Мама з ними якийсь час щорічно спілкувалася по Скайпу. А потім перестала кілька років тому після 2014 року: каже, здалося, що їм нібито некомфортно. І ось я думаю, а що там з ними: я ж слухаю подкасти про біженців та руїни міста. Прямо сльози наверталися...@wiler

(DIR) Post #ALxoyhfmrRXjNVWkUq by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T22:04:49Z

0 likes, 0 repeats

@koch а може отримає громадянство України та приїде до нас!  :ablobcatangel: @linuxoid

(DIR) Post #ALxoyiGIfgkZCkbuPQ by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-28T22:16:02Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Відомі російські АйТішники: Григорій Бакунов та Сергій Немчинський так і живуть у Києві. А ще кілька блогерів із Білорусі: ІТ Лекс Борода, наприклад...@koch

(DIR) Post #ALxtkEky4ftRPbs6wS by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T23:09:09Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid @wiler Можливо шукають куди тікати...Але це може не усі так бажають робити. Хтось ще вважає, що все буде в порядку, й у Росії все потім стане краще...Але, такі люди просто не хочуть признавати очевидного...Тож, вже осінню вони відчують початок кінця нинішньої РФ...

(DIR) Post #ALxtt6F56FBfbzBPbE by Wtark@mstdn.social
       2022-07-28T23:10:52Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid @koch @wiler ты перешёл на украинский для солидарности, самообразования или по какой-то иной причине?

(DIR) Post #ALxtz3roqMQXyz93i4 by Wtark@mstdn.social
       2022-07-28T23:11:59Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid @PuluiPavlovych @koch @wiler в Питере полностью пропали, кстати

(DIR) Post #ALxu1Hj4HtQNXo71EG by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T23:12:34Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoidВони зараз у пеклі... Якщо вижили, або якщо їх не погнали в концентраційні лагері десь у РФ.Якщо вони завчасно не виїхали, то їх чекає незавидна участь.Авжеж, я б хотів тебе заспокоїти, але наївно вважати, що у них усе добре. @wiler

(DIR) Post #ALxuEhEKm5CSPQ8Dpo by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-28T23:14:54Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoidГадаю, що айтішникам в нашій країні завжди раді.Представники цієї професії можуть заробляти непогані гроші, та сплачувати податки  в Україні.Тож, тобі теж треба думати, може тобі теж треба переїхати... @wiler

(DIR) Post #ALyHf7xcJPYXmpsuUS by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-29T03:36:47Z

0 likes, 0 repeats

@WtarkВсе эти причины не противоречат друг другу.Ещё локаль пытаюсь настроить.@koch @wiler

(DIR) Post #ALyaCwsXopAuRCmyTg by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-29T07:05:09Z

0 likes, 0 repeats

@koch так гадаю. Це треба як Глібич Невзоров - відзначитись, щоб громадянство України отримати.А так – Нємчинський ось сам із Москви, а росіянам в освіті своєї компанії відмовляє...А є ще й зворотний процес: є такий відомий товариш із проекту ALT Linux - Михайло Шигорін. Так той взагалі хоч у Києві народився - але скрізь таку ватну брехню строчить... У Москву перебрався...Що ти думаєш про нього?@wiler

(DIR) Post #ALyag2iJCgtOvrsGyu by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-29T07:10:31Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid хай йде куди хоче - нам вата не потрібна у країні.@koch

(DIR) Post #ALybfOjvvQSiuTtHdo by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-29T07:21:35Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Глібич палить дієсловом вату.А що з великим українським ком'юніті у Канаді?@koch

(DIR) Post #ALyf552U5vLvCVVPcm by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-29T07:59:52Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid а що там з ними, можливо я не знаю?@koch

(DIR) Post #ALyfNrtDCz9rv77xPk by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-29T08:03:05Z

0 likes, 0 repeats

@wiler громада у Канаді давно. А щоправда, що з України багато народу поїхало, т.к. з'явився військовий призов чи реально у військкоматах черги добровольців?@koch

(DIR) Post #ALyn29qoXzlqtAAGFk by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-29T09:28:50Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid є добровольці, а є призови і вони обов'язкові(18-60 р.р.). Тобто коли мені буде 18 і якщо я буду в Україні - то мені обов'язково треба буде з'явитись у військоматі, мене записують, видають форму і є чекаю своєї черги мобілізації.@koch

(DIR) Post #ALynjSOdTHburIdAbQ by linuxoid@mastodon.ml
       2022-07-29T09:36:47Z

0 likes, 0 repeats

@wiler Я записався б на навчання оператором з управління військовим дроном.@koch

(DIR) Post #ALyo9sKLgRS6oLDsKe by wiler@soc.ua-fediland.de
       2022-07-29T09:41:14Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoid та я б теж такий, або у розвітку, бо маленький!  :comfymorning:​@koch

(DIR) Post #ALzA4saHUypH9ShL6m by koch@soc.ua-fediland.de
       2022-07-29T13:47:06Z

0 likes, 0 repeats

@linuxoidТак, бувають різні люди. Якщо людина нормальна, то їй завжди усюди будуть раді.А якщо людина веде себе неадекватно, підтримує Рашизм, якось проявляє своє єство (елітаризм, шовінізм, нацизм та інші світоглядові девіації), то з такими не треба мати жодних справ. @wiler