Post AJFTA2BdfzpAQf7FB2 by PinkoPalest@mstdn.social
 (DIR) More posts by PinkoPalest@mstdn.social
 (DIR) Post #AJFP9iU4WyXFVPKZPM by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T12:33:19Z

0 likes, 0 repeats

Εγώ αυτές τις παγκόσμιες ημέρες τις βρίσκω γελοιοτητες και κατασκευασμένες για να επιβάλουν ότι η ύπαρξη της γυναίκας είναι μόνο να γίνει μάνα.Γενικά όλες τις παγκόσμιες μέρες θέλω να τους βάλω 🔥 (είπαμε είμαι γκρινιάρα σήμερα).

(DIR) Post #AJFP9ir79Iy0es6yK8 by ntomatela@mstdn.social
       2022-05-08T14:27:16Z

0 likes, 0 repeats

@Flying_Witch κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι και ξέρεις και τι άλλο μου τη δίνει; να επιβάλλουν στα παιδάκια να παίρνουν δώρο στη μαμά σα να της χρωστάνε, να εκβιάζεται ευγνωμοσύνη, δε φτάνει που δε τα ρώτησε κανείς που τα φέραμε εδώ

(DIR) Post #AJFP9jTOqxakZc1Y00 by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T14:49:36Z

0 likes, 0 repeats

@ntomatela πόσο δίκιο έχεις!

(DIR) Post #AJFP9jrVPKsFmNInZY by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T14:54:34Z

0 likes, 0 repeats

@Flying_Witch @ntomatela βαζουν ακομα στα παιδακια στο σχολειο να γραφουν εκθεσεις για τη γιορτη της μητερας?

(DIR) Post #AJFP9kB0EqTCkqQMxk by ntomatela@mstdn.social
       2022-05-08T14:56:40Z

0 likes, 0 repeats

@PinkoPalest @Flying_Witch μακάρι να ήταν αυτό μόνο που τα βάζουν να κάνουν, είναι το λιγότερο χειρότερο

(DIR) Post #AJFP9lQdaCZQdckMyG by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T15:21:14Z

0 likes, 0 repeats

@ntomatela @PinkoPalest εδώ είδα στο φβ φωτό δώρου φίλης που στον  παιδικό έφτιαξε η δασκάλα για την γιορτή της μητέρας να το πάνε στη μαμά τους και το μικρούλη είπε "μαμά η δασκάλα έφτιαξε το δώρο αλλά είπε να σου πω ότι το έκανα εγώ και να στο δώσω στην γιορτή της μητέρας" αν αυτό δεν είναι ψυχολογικός εκβιασμός τι άλλο μπορεί να είναι

(DIR) Post #AJFP9lpS5wQ5saMBeK by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T15:22:39Z

0 likes, 0 repeats

@Flying_Witch @ntomatela και χαζομαρα μαζι, εκτος απο εκβιασμος, τολμω να πω

(DIR) Post #AJFP9mAiorQwwYJAno by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T15:24:37Z

0 likes, 0 repeats

@PinkoPalest @ntomatela τα πρέπει που σε εκπαιδεύουν από παιδί,ακόμη και η αγάπη ένα πρέπει,δεν δε αφήνουν από παιδάκι ούτε εκεί να είσαι ελεύθερο,να αγαπάς όποιον γουστάρεις όταν γουστάρεις

(DIR) Post #AJFPiQydc5fLLOBMp6 by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T16:17:30Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot ναι εγώ είμαι κατά όλων αυτών, τα θεωρώ υποκρισία και εξαναγκασμούς ,από εκεί και πέρα ο καθένας ελεύθερος ή ανελευθερος να κάνει ότι θελει @ntomatela @PinkoPalest

(DIR) Post #AJFQGJ1lfxx8XDnWFs by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T16:25:57Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @ntomatela @Flying_Witch τα γενεθλεια ειναι κατι απολυτως προσωπικο για τον καθε ενα απο εμας. Προφανως, δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε κανεναν να τα γιορτασει, αν δεν θελει, αλλά αν καποιος θελει να μας φωναξει να παμε να του ευχηθουμε, και να κανουμε κατι ολοι μαζι, θα το κανουμε με χαρα

(DIR) Post #AJFR0g0QZi9h7cHXoe by Pardalo_Katsiki@libretooth.gr
       2022-05-08T16:32:59Z

0 likes, 0 repeats

@Corfiot @ntomatela @Flying_Witch @PinkoPalest Αν μπορεί να συνεισφέρει σε κάτι, ιδού μια ιδέα. Αντί να γιορτάζεται η μέρα της μητέρας 1 φορά το χρόνο με ό,τι αυτό κουβαλάει, να ήταν ελεύθεροι οι εκπαιδευτικοί κυρίως στην α' βάθμια να συζητούν με τις τάξεις τους και να κάνουν κάτι για τις μαμάδες σε επίπεδο τάξης. Ή να βλέπουν εάν κάποιο παιδάκι θα ήθελε βοήθεια για να φτιάξει κάτι για τη μητέρα του επειδή γιορτάζει ή επειδή  έκανε κάτι που το έκανε χαρούμενο.

(DIR) Post #AJFR0gWKf5fyiZD1Xs by Pardalo_Katsiki@libretooth.gr
       2022-05-08T16:33:50Z

0 likes, 0 repeats

@Corfiot @ntomatela @Flying_Witch @PinkoPalest Αν κάτι ξεκινούσε από τα μικρά παιδιά θα μπορούσε κάποια στιγμή να περάσει ως νοοτροπία και να αντικαταστήσει τα σημερινά standards.

(DIR) Post #AJFRMqivPK9ijVfTvs by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T16:37:26Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot μια και ανέφερες το θέμα των εξετάσεων και της έκθεσης να στο θέσω αλλιώς βάσει αυτού, εξαναγκασμός είναι να πρέπει να γράψεις για ένα θέμα και να μην αναπτύξεις όπως θέλεις το θέμα και τι πιστεύεις εσύ αλλά όπως "πρέπει" και σου έχουν ορίσει να το αναπτύξεις αλλιώς  δεν περνάει @ntomatela @PinkoPalest

(DIR) Post #AJFRRnL7PsWjgZtIwq by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T16:39:25Z

0 likes, 0 repeats

@Pardalo_Katsiki ή να σκεφτούν ότι κάποια παιδάκια μπορεί να μην έχουν μαμά ή ότι μπορεί να κακοποιούνται στο σπίτι τους ;  @corfiot @ntomatela @PinkoPalest

(DIR) Post #AJFRkHVM0BeCSBUf0S by ntomatela@mstdn.social
       2022-05-08T16:41:31Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @Pardalo_Katsiki @Flying_Witch @PinkoPalest σε παρακολουθώ με προσοχή, όλα αυτά στα οποία αναφέρεσαι αφορούν ενήλικες που αποφασίζουν για τον εαυτό τους και συμμετέχουν εάν θέλουν, τα παιδιά εξαναγκάζονται σε εορτασμούς, να μάθουνε γελοία ποιήματα σε επετείους, να γλείφουν κουταλάκια σε ναούς, κλπ, κλπ. η συμμετοχή τους σε αυτά δεν είναι προιόν ελεύθερης βούλησης

(DIR) Post #AJFS1ILw6Nyc0UCXIW by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T16:44:46Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot μα για την ουσία μιλάω όχι για τον τίτλο και το θέμα  @ntomatela @PinkoPalest

(DIR) Post #AJFS876IKtnv8T8W92 by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T16:47:00Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @Pardalo_Katsiki @Flying_Witch @ntomatela δεν νομιζω οτι θα βρεις πολλους χριστιανους εδω, ενω το θεμα μας περισσοτερο ειναι πώς θα προστατεψουμε τα παιδια απο την υποχρεωτικοτητα του χριστιανισμου στο σχολικο περιβαλλον

(DIR) Post #AJFSdA3hO6WrHrj7r6 by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T16:49:53Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot ε ναι τι, αυτή είναι η ουσία για μένα πίσω από τις υποκριτικές παγκόσμιες ημέρες,  θα μας κάνεις ντα; Δικαίωμα μου να το πιστεύω  @PinkoPalest @ntomatela

(DIR) Post #AJFTA2BdfzpAQf7FB2 by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T16:57:43Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @Flying_Witch @ntomatela αν η μνημη περνα μεσα απο τις επετειους δεν γινεται φολκλορ? Καμια φορα φτιαχνει και τερατουργηματα κιολας

(DIR) Post #AJFTDZSCRkCITRY3tY by Flying_Witch@mstdn.social
       2022-05-08T16:57:31Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot μα δεν θα καταλάβεις γιατί δεν ήρθες στην συζήτηση για να καταλάβεις  @PinkoPalest @ntomatela

(DIR) Post #AJFTbSlYxkfcgMzwBs by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T17:02:45Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @Flying_Witch @ntomatela να τον αφηναμε στην ιστορια καλυτερα, ησυχο, γιατι αλλοιως το φολκλορ το εχει σιγουρο? Δες τι γινεται με τις γιορτες για τους ηρωες του 21

(DIR) Post #AJFUkFMqFRlLggBfVI by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T17:09:51Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @Flying_Witch @ntomatela αχ, δεν εχεις γραψει εκθεσεις για την 28η Οκτωβριου, γι αυτο το λες. Μια φορα μας ειχανε φορεσει την εκθεση να την παρουμε σπιτι. Και, προφανως, δεν ηξερα τι να γραψω. Οποτε με πηγαν οι γονεις μου στον παππου μου, που ηταν αναπηρος της Αλβανιας. Εγραψα κι εγω μερικα απο αυτα που μου ειπε. Και πηρα κατω απο τη βαση!

(DIR) Post #AJFVPLcXu4IkxF8BjU by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T17:20:09Z

0 likes, 0 repeats

@corfiot @Flying_Witch @ntomatela μα ειχα ακουσει ηδη παρα πολλες φορες τον παππου μου να μου τα λεει, και τον ακουσα και πολλες αλλες φορες μετά. Την ολη ιδεα που ειχε ο δασκαλος για το θεμα (αντρας ηταν) δεν εξυπηρετησε η αφηγηση του παππού

(DIR) Post #AJFW1ekpDJ6jIgGps0 by PinkoPalest@mstdn.social
       2022-05-08T17:27:58Z

1 likes, 0 repeats

@corfiot @Flying_Witch @ntomatela ο ιδιος ειχε χασει δαχτυλα απο κρυοπαγηματα. Αλλά η περιγραφη του ηταν αντιηρωϊκη, και τον τρομο που ενοιωθε ακουγοντας τον ολμο να πεφτει μεσα στον σωληνα απο εκει που ηταν οι ιταλοι