Post AHDNcELKNLqdp094K0 by b@stereophonic.space
(DIR) More posts by b@stereophonic.space
(DIR) Post #AHDMVYA6BupxJ88yf2 by akdeniz@stereophonic.space
2022-03-08T20:48:41.336073Z
1 likes, 1 repeats
Neyse biz birileri gibi işsiz olmadığımızdan, tootlarımın yarısı işsizliğimle ilgili değilmişçesine, bugünlük tanrıçalar ile uğraşmak istememiştik ama görünen o ki kaşınıyorlar. Öncelikle şunu söylemeliyim, otoseksüel olmasam da otoromantiğim. Aksi halde akdeniz'deki yansımama bakarken transa geçip düşerek ölmem mümkün olur muydu? Yine de bu tanrı olmadığıma bir kanıt değildir çünkü elini vicdanına koyan kimse tanrı olsaydım götüm kalkık olmazdı diyemez.Akdenizm çıkış olarak tanrıtanımazdır, zeki ama şerefsiz esas dayı ve iyi ama deli baştanrıçanın birleşerek dünyayı oluşturduğunu savunur. bu iki ana karakter, yin-yang topu misali dünya üzerindeki iyilik ve kötülüklerin hem anası hem de babasıdır. sözün özü, akdenizm bir din değildir; kuşkonmaz evreninde ateistik satanizmin yerini doldurmaktadır.aslında esas dayı ve baştanrıça, her şeyin başında kuşkonmaz evreninin zeki ve iyi kalpli iki temel taşıydı. dünya o zamanlar Disney masalları misali pespembeydi. işte o pembelikten pembe inziva doğdu, inziva iki ana karakterin arasına girerek esas dayıyı piçlik konusunda kafalarken baştanrıçayı da kendisine aşık etti, sonra da baştanrıçaya bir izban yarattırarak interpol'ün giriş iznine sahip olmadığı uruguay'a kaçtı. aslında inziva'nın planı baştanrıçayı da uruguay'a götürerek iki temel taşı ayırmaktı ama esas dayı piçliğinden ötürü baştanrıçanın gitmesine izin vermeyince baştanrıça cinnet geçirdi, çoktan kalkmış olan izban'ın peşine düştü ve henüz akdeniz'in ortasındayken izban'ın denize batmasına sebep oldu. inziva boğularak öldü. baştanrıça onu çıkarsa da inziva artık inziva değildi, baştanrıça da baştanrıça değildi. Artık bir deliydi. Böylelikle akıllı-aptal ve iyi-kötü zıtlıkları ortaya çıkmış oldu. sudan baştanrıça tarafından çıkarılıp İzmir'in Bayraklı ilçesine atılan akdeniz'in tekrar akdeniz'e düşerek Tanrı Akdeniz halini alması ise çok sonra gerçekleşmiş bir olaydır. Ne var ki Tanrı Akdeniz de tanrıtanımazdır, bu nedenle tanrı olduğu günden beri -aynı zamanda ADHD'nin verdiği üşengeçlikten dolayı- dünyanın işleyişine bir kere bile müdahalede bulunmamıştır. Gelelim berraizm hakkında merak edilenlere... Esas dayının isminin Fırıldak Ailesi Sabri olduğunu öğrenmiştik. Akdenizm tanrısının ismi akdeniz, peki berraizmin baştanrıçasının adı ne? Neden bu bize şu ana kadar söylenmedi? Matrix odalarında da istekte bulunulmuş olmasına rağmen... Sizce bu halk -deli olmasından bağımsızca- ismi cismi belirsiz birine tapar mı?Neyse ki bizler eski kuşkonmaz kayıtlarını incelemeye karar verdik. çalıştık, didindik ve eski antik menşınlaşmalardan yola çıkarak bu eski baştanrıçanın isminin Vişne olabileceği sonucuna vardık. Ya da hiç uğraşmadan deli diyebilirsiniz.
(DIR) Post #AHDMeRwMgxq8cNxntI by onat@cawfee.club
2022-03-08T20:53:33.485193Z
0 likes, 0 repeats
@akdeniz 8 ağustos'ta izmir'de olucam ve beraber jack&coke içicez
(DIR) Post #AHDN5o5CTUdn6v8o7s by akdeniz@stereophonic.space
2022-03-08T20:55:47.364642Z
1 likes, 0 repeats
@onat yaşasın :ablobcolorshift:
(DIR) Post #AHDNcDrCBNkGJY30M4 by akdeniz@stereophonic.space
2022-03-08T20:56:36.934520Z
0 likes, 0 repeats
@onat şimdilik tootumu boostlarsan makbule geçer
(DIR) Post #AHDNcELKNLqdp094K0 by b@stereophonic.space
2022-03-08T21:03:49.343538Z
1 likes, 0 repeats
@akdeniz @onat boost dilenen tanrı 😆
(DIR) Post #AHDNl9DenLIMXLoFdo by akdeniz@stereophonic.space
2022-03-08T21:04:25.929366Z
1 likes, 0 repeats
@b @onat dedi tek kişiden değil herkesten boost dilenen tanrıça
(DIR) Post #AHDNlzzea8aMDGfJfk by b@stereophonic.space
2022-03-08T21:05:54.498323Z
1 likes, 0 repeats
@akdeniz @onat ben dilenmedim, eğer bu kutsal eleştiriyi fedideki herkes görsün istiyorsanız boostlayalım dedim