8ec Subj : Help me !!! To : borland.public.cpp.borlandcpp From : Namik Date : Sat May 01 2004 06:04 am Hi, I have problem! I am geting error message(start at //), but there is no reason for this! :)) I am using Borland C++ 5, and I suspect in 'extern "C"' and 'nemespace'! Is there anyone who can give me any idea about this!? I give no description of the project, but if there is someone whit expirience, i hope will understand! :)) Thanks !!! Here is message: // Info :Making... Info :Transferring to C:\BC5\BIN\tlink.exe @C:\PROJE\Mdiglop.r$p Warn : (1,1):No module definition file specified: using defaults Warn : (1,1):Attempt to export non-public symbol GETDOCTEMPLATEHEAD Warn : (1,1):Attempt to export non-public symbol GETMODULEPTR Warn : (1,1):Attempt to export non-public symbol _atof Error: (1,1):Undefined symbol _NextColor in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _AddPoint in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _AddCurve in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _SetYAxisTitle in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _SetXAxisTitle in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _CreateFrameEx in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _GetPlotFrameRect in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _GetPlotWindow in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _AddFrame in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol oFrameClass::CreateInfoTxt(int,char far*,int,unsigned long) in module mdiglop\src\gloplib.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _CreatePlotWindow in module mdiglop\src\dsgnrate.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _RemoveCurves in module mdiglop\src\selrates.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _SetupFrame in module mdiglop\src\selrates.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _AddCurveWLeg in module mdiglop\src\slctglpr.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _SetFrameTitle in module mdiglop\src\slctglpr.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _GetSelectedCurve in module mdiglop\src\slctglpr.cpp Error: (1,1):Undefined symbol _SetSelectedCurve in module mdiglop\src\slctglpr.cpp // Where should I define all this !? :(( . 0