PACKAGE NAME: gdb-5.2-i386-1 COMPRESSED PACKAGE SIZE: 1185 K UNCOMPRESSED PACKAGE SIZE: 2440 K PACKAGE LOCATION: gdb-5.2-i386-1.tgz PACKAGE DESCRIPTION: gdb: gdb (the GNU symbolic debugger) gdb: gdb: The purpose of a debugger such as GDB is to allow you to see what is gdb: going on "inside" another program while it executes -- or what another gdb: program was doing at the moment it crashed. GDB can help you catch gdb: bugs in the act. You can use GDB to debug programs written in C, C++, gdb: Modula-2, and Fortran 77. gdb: gdb: gdb: gdb: FILE LIST: ./ usr/ usr/bin/ usr/bin/gdb usr/bin/gdbserver usr/doc/ usr/doc/gdb-5.2/ usr/doc/gdb-5.2/gdb/ usr/doc/gdb-5.2/gdb/NEWS usr/doc/gdb-5.2/gdb/TODO usr/doc/gdb-5.2/gdb/README usr/doc/gdb-5.2/gdb/ChangeLog usr/doc/gdb-5.2/COPYING.LIB usr/doc/gdb-5.2/README usr/doc/gdb-5.2/README.gdbserver usr/doc/gdb-5.2/COPYING usr/man/ usr/man/man1/ usr/man/man1/gdb.1.gz usr/man/man1/gdbserver.1.gz usr/info/ usr/info/gdb.info.gz usr/info/gdbint.info-1.gz usr/info/gdbint.info-2.gz usr/info/gdbint.info-3.gz usr/info/gdbint.info-4.gz usr/info/gdbint.info-5.gz usr/info/gdbint.info-6.gz usr/info/gdbint.info.gz usr/info/gdb.info-10.gz usr/info/gdb.info-11.gz usr/info/gdb.info-12.gz usr/info/gdb.info-13.gz usr/info/gdb.info-14.gz usr/info/gdb.info-15.gz usr/info/gdb.info-16.gz usr/info/gdb.info-1.gz usr/info/gdb.info-2.gz usr/info/gdb.info-3.gz usr/info/gdb.info-4.gz usr/info/gdb.info-5.gz usr/info/gdb.info-6.gz usr/info/gdb.info-7.gz usr/info/gdb.info-8.gz usr/info/gdb.info-9.gz install/ install/slack-desc .