Post A07BBWtne6AA3fHRA0 by sinacarnelious@persadon.com
(DIR) More posts by sinacarnelious@persadon.com
(DIR) Post #A07BBVfwC9TqGNmqum by ahangarha@mastodon.host
2020-10-09T10:05:18Z
0 likes, 0 repeats
اگر جا طبق قوانیناش دسترسی به یک سری پایگاه اینترنتی رو محدود کنه، میشه نقض حقوق بشر و باید فحشاش داد. اگر امریکا، شرکتها رو مجبور به عدم خدمترسانی به ملیتهای خاصی بکنه، باز باید به جا فحش داد.وضعیتیه!
(DIR) Post #A07BBVqZYbzGnMlLUW by sinacarnelious@persadon.com
2020-10-09T11:47:02Z
0 likes, 0 repeats
@ahangarha مسبب تمام این اتفاقات جمهوری اسلامی بوده و هست. فکر میکنی دوزار اهمیت میدن که الان ما نمیتونیم مثلا از گیتلب استفاده کنیم؟ فکر میکنی گیتلب تنش میخارید که اینکارو با ایرانیا کرد؟ نه خیر.. دستور از دولت آمریکا بود و باعث اینکه دولت آمریکا چنین دستوری داده هم مجددا جمهوری اسلامی بود
(DIR) Post #A07BBW3glqTlS2tow4 by ahangarha@mastodon.host
2020-10-09T14:09:10Z
0 likes, 0 repeats
@sinacarneliousخوب به راحتی میشه نشون داد بسیاری رفتارهای جا هم به خاطر زیادهخواهیهای امریکاست.مراقب دوگانهسازی کاذب باشیم.
(DIR) Post #A07BBWPJTRmCX715do by sinacarnelious@persadon.com
2020-10-09T19:57:40Z
0 likes, 0 repeats
@ahangarha مثلا کدوم یکی از رفتارهای جمهوری اسلامی به دلیل زیادهخواهیهای آمریکا است؟ تو هر مسئلهای رو که بهش نگاه کنی یک قدم عقبترش جمهوری اسلامی بوده که گندکاری کرده و با واکنش آمریکا مواجه شده.من متاسفم که امروز اقرار میکنم ترامپ به مراتب بیش از جمهوری اسلامی منافع مردم ایران رو تأمین کرده. میگی چرا؟ چون در وهلهٔ اول هدفش تضعیف جمهوری اسلامی و تقویت اپوزیسیون بوده در این زمینه که این دقیقا خواستهٔ اصلی ماست.
(DIR) Post #A07BBWeuXSFlJUJXxA by ahangarha@mastodon.host
2020-10-10T17:02:49Z
0 likes, 0 repeats
@sinacarnelious اساسا استعمار غرب، ریشه انگیزشی بسیاری از جنبشهای احیاگر در سراسر دنیا بوده. این رویه به نوعی با جنگ سرد بین بلوک غرب و شرق تغییراتی کرد ولی ماهیتاش رو از دست نداد.چه موافق باشیم چه نباشیم، فرهنگ غرب در ترکیب با قدرت اقتصادی (سرمایهداری و ساز و کارهای جهانیاش) و قدرت نظامی، ظاهرا چارهای جز تسلیم در مقابل یگانه قدرت مسلم دنیا پس از فروپاشی شوروی باقی نگذاشته. امریکا تقریبا هر جا رفته، گند به پا کرده. از ویتنام بگیر تا مداخلات «بشر دوستانه»اش در افریقا و بعدتر در خاورمیانه، جز خرابی چیز دندانگیری به دست نداده است.اینکه چه میشود که مداخلات نرم و سخت امریکا مورد پذیرش واقع میشه اما جا هر کاری بکنه میشه اخ، موضوع جالبی برای واکاوی است.امریکا هرگز به دنبال تقویت جامعه و مردم نبوده. در حال حاضر هم تضعیف جا با تقویت جامعه همراه نبوده. ولی خوب وقتی مبنای استدلالها میشه که چون جا بده پس هر کاری علیه جا یعنی خوب، بهترین بستر برای سوءاستفاده از احساسات مردم و ایجاد موج و سوار شدن بر آن فراهم میشود.اگر بخواهیم با فرمونی که در استدلال جاری وجود دارد پیش برویم، نه تنها از «فشار بر جا» بلکه باید از «تحریم جا» و «جنگ علیه جا» هم حمایت کرد.از شر جا نباید قش کرد بقل قلدر دنیا.
(DIR) Post #A07BBWtne6AA3fHRA0 by sinacarnelious@persadon.com
2020-10-10T19:00:38Z
0 likes, 0 repeats
@ahangarha این که میگم گاهی فعالیتهاش میتونه به نفع اپوزیسیون باشه، به این معنی نیست که داریم سمتش غش میکنیم.من از آمریکا توقع ندارم با تضعیف رژیم باعث تقویت جامعه بشه! من به عنوان یک مخالف جمهوری اسلامی (اپوزیسیون)، از آمریکا به عنوان یک ابزار برای براندازی استفاده میکنم و اتفاقا با علم به «عواقب نزدیک شدن به آمریکا» همچین کاری رو انجام میدم.چون اگر در این برههٔ حساس از کمکهای رسانهای یا حتی مالی سایرین استفاده نکنیم قطعا جمهوری اسلامی توی ایران ماندگار میشه.
(DIR) Post #A07BBX58xvEkcqaUqG by ahangarha@mastodon.host
2020-10-10T20:12:17Z
0 likes, 0 repeats
@sinacarnelious من با این سبک از سیاستورزی مشکل اساسی دارم. این سبک، خطاهای خودی را نادیده میگیره و حتی خوبیهای طرف مقابل رو تعبیر به کژی میکنه. چرا؟ چون هدف وسیله رو توجیه میکنه.الان هم تحریمهای به واقع ظالمانه و ضد انسانی امریکا (و به دنبالش حتی جنگ) رو میپذیره و مشروع میدونه چون در راستای هدف سرنگونی جا است. این خیلی خطرناکه.مثال خوبش، تاکید بسیار روی کشتهها به دست طالبان و خفیف جلوه دادن همان تعداد کشتهها توسط نیروهای دولتی در افغانستان است. این، کثافت محض رسانه/سیاسی است. این یعنی، هیچ مبنایی جز اینکه قاتل/ظالم با ماست یا بر ما نداریم برای قضاوت اتفاقات.و تردید نکن امریکا (یا هر قدرت دیگری که الان در حال فشار است) فردا من و شما رو ول نمیکنه که خودمون تصمیم بگیریم. اونی که تونسته جا رو کلهپا کنه، ما رو به راحتی له میکنه. چشم بستن بر خطاهای آشکار طرف قدرتمند، تهش به زیان همه ما تمام خواهد شد.
(DIR) Post #A07BBXTbUynpqi21y4 by sinacarnelious@persadon.com
2020-10-11T05:49:09Z
0 likes, 0 repeats
@ahangarha من تحریمها رو نمیپذیرم، صرفا مقصر اونها رو جمهوری اسلامی میدونم نه آمریکا و معتقدم این تحریمها نمیتونست چنین فشاری به ایران بیاره و اینکه ما الآن اینقدر بدبخت شدیم حاصل اینه که جمهوری اسلامی خودش داره برخی اتفاقات رو تقویت میکنه تا به مردم القا کنه همه بدبختیها از دامان آمریکاییها است.من واقعگرا هستم و انکار نمیکنم آویزان آمریکا شدن چیزی رو حل میکنه؛ فقط دارم میگم جمهوری اسلامی یه دیو ۷ سر شده که بدون کمکهای بینالمللی [آمریکا] نمیشه ریشه کن کردش.
(DIR) Post #A07BBXg0kqjATBpwJ6 by s_vahid_h@behmerd.ir
2020-10-12T10:47:13.110492Z
0 likes, 0 repeats
@sinacarnelious @ahangarha در اینکه باعث و بانی خیلی از مشکلات ما حکومت خودمونه با شما موافقم. اما بعد از قضیه برجام و نقض یکجانبه اون توسط آمریکا، برخلاف خواست و تمایل جامعه جهانی، این نظر رو دارم که تفاوتی نمیکنه ما چقدر از مواضع خودمون کوتاه بیایم! آمریکا اهداف خودش رو دنبال می کنه. حالا این که اهدافش چی هست، جای بحث داره...
(DIR) Post #A07BBXt7y5Df7ryPke by sinacarnelious@persadon.com
2020-10-12T11:38:50Z
0 likes, 0 repeats
@s_vahid_h @ahangarha @danialbehzadi خب پس خداروشکر که توافق داریم مقصر اصلی تمام این مسائل همیشه رژیم بوده. حالا مسئله اینه آیا رژیم خونخوار و تبهکار جمهوری اسلامی آیا میاد با آمریکا یه توافقِ سودمند انجام بده؟ خب معلومه که نه...برجام احمقانهترین پروپاگاندای تاریخ بشر بوده به نظر من. هرکسی به برجام نگاه میکرد متوجه میشد که ایران قراره سود ببره و آمریکا هم قراره ضرر کنه! آیا روحانی اینقدر احمق بود که فکر کنه آمریکا میذاره برجام اتفاق بیفته؟ ((: نه.. من که فکر میکنم یه سیرک بیشتر نبوده
(DIR) Post #A07BBY5XDx8zkLmK5g by ahangarha@mastodon.host
2020-10-12T16:30:23Z
0 likes, 0 repeats
@sinacarneliousیه طوری نوشتی رژیم خونخوار و تبهکار جا انگار که رژیم امریکا، رژیم گوگولی مگولیه.@s_vahid_h @danialbehzadi
(DIR) Post #A07BBYHaV8mkLjPwsS by s_vahid_h@behmerd.ir
2020-10-12T16:36:24.182288Z
0 likes, 0 repeats
@ahangarha @sinacarnelious @danialbehzadi لااقل برای مردم خودش هست
(DIR) Post #A07BBYWTbmh95uNq5I by fossasap@fosstodon.org
2020-10-13T09:30:28Z
0 likes, 0 repeats
@s_vahid_h @ahangarha @sinacarnelious @danialbehzadi یک علامت سوال بزرگ جلوی این ادعا وجود داره. اما حتی اگر همین رو هم بپذیریم، ساختن قصر روی خون مردم دنیا، چیزی چندان افتخار آمیزی نیست. لااقل نباید باعث بشه فکر کنیم که این ما هستیم که میتونیم از امریکا علیه جا استفاده کنیم. امریکایی که بتونه جا رو کلهپا کنه، ما رو آنچنان له میکنه که صدامون رو هم کسی نشنوه.