X-Google-Language: SLOVENIAN,ASCII-7-bit X-Google-Thread: fbb9d,933bcb5f5529dc71 X-Google-Attributes: gidfbb9d,public From: Dutch Dude Subject: [REQ] Flowers, Hearts and "I Love You"'s Date: 1996/11/19 Message-ID: X-Deja-AN: 197513661 sender: bertino@netcom5.netcom.com organization: Hogeschool Eindhoven newsgroups: rec.arts.ascii Found these on the WEB. Take your pick....... love love l ove love lo ve love love love love love love lov e love love love love l ove love love love love love love love love love love love love love love love love love love love l ove love love love love lov e love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love lov e love love love love love love love love love lov e love love love love love love love love love love love love love love love love love l ove love love love love love love love love love love love love love lov e love love love love love lov e love love love love love love love love love lo ve love love love lo ve love love love love love love love love love lo ve LOVELOVELOV ELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELOVEL OVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVEL OVELOVELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL OVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE LOVELOVELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELOVELOVELO VELOVELOVELO Paal D. Ekran - The Last Viking VE ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOU ILOVEYOUILO ****** VEYOU ****** ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOU ILOVEYOU *********** I *********** LOVEYOUILOVEYOUILOVEY OUIUI *************** *************** VEYOUILOVEYOUILOVE YOUI ********************************** LOVEYOUILOVEYOUI IL ************************************* OVEYOUILOVEYOUI L *************I**LOVE**YOU*!************ OVEYOUILOVEYOU I *************************************** LOVEYOUILOVEYO U *************************************** ILOVEYOUILOVEY OU ************************************* ILOVEYOUILOVEYO UIL *********************************** OVEYOUILOVEYOUIL OVEYO ******************************* ULOVEYOUILOVEYOUIL OVEYOUI **************************** LOVEYOUILOVEYOUILOV EYOUILOVE *********************** YOUILOVEYOUILOVEYOUILO VEYOUILOVEYOU ***************** ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOU ILOVEYOUILOVEYO ************* LOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILO UILOVEYOUILOVEYOU ********* LOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVE LOVEYOUILOVEYOUILOV ***** ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEY EYOUILOVEYOUILOVEYOU *** YOULOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVE VEYOUILOVEYOUILOVEYOU * VEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILO OVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUIL hugs&kisses&hugs&kisses&hugs&kisses&hugs&kisses&hugs&kisses& & hugs&kisses&hugs&kisses&hu &hugs&kisses s&h es&hugs&kisses&hugs&kiss gs&kisse es&h sses&hugs&kisses&hugs&k s&kiss ses& isses&hugs&kisses&hugs &kiss s&kis sses kisses&hugs&kisses&hu ugs&kiss s&ki isse &kisses&hugs&kisses&h &hugs&kiss gs&k kiss s&kisses&hugs&kisses& es&hugs&kis ugs& &kis gs&kisses&hugs&kisses sses&hugs&k hugs s&ki ugs&kisses&hugs&kisse kisses&hugs &hug gs&k hugs&kisses&hugs&kiss s&kisses&hu s&hu ugs& &hugs&kisses&hugs&kis ugs&kisses& es&h hugs s&hugs&kisses&hugs& i hugs&kisse ses& &hug es&hugs&kisses&hug k hugs&kis sses s&hu ses&hugs&kisses&h & hugs& isse es&h sses&hugs&kisse s& &kiss s gs&ki hugs&kis s ugs&kisse sses&hugs&ki i ses&h k k sses& & &kis gs&kisses&hug isses&hugs s&hugs&kisse s s&kis gs&kisses&h &kisses&hug es&hugs&kisses g gs&ki ugs&kisses& s&kisses&hu ses&hugs&kisses u ugs&ki ugs&kisse ugs&kisses&h sses&hugs&kisses h hugs&k hugs&kiss hugs&kisses& isses&h gs&kisses& &hugs&k hugs&ki s&hugs&kisses kisses ugs&kisses s&hugs& &hugs&k es&hugs&kisse hugs&kisse es&hugs& &hugs sses&hugs&kiss s&kiss &hugs&kiss ses&hugs s&hug isses&hugs&kis gs&kiss s&hugs&kis sses&hugs s&h &kisses&hugs&ki ugs&kisses&hugs& i isses&hug es& s&kisses&hugs&k hugs&kisses&hug k kisses&hug e ugs&kisses&hugs& &hugs&kisses&h & &kisses&hu hugs&kisses&hugs s&hugs&kisse s s&kisses&hu s&hugs&kisses g gs&kisses&h es&hugs&kisse u ugs&kisses&hugs&kisses&hugs&kisses&hugs&kisses&hugs&kisses&h Subject: [REQ] Flowers, Hearts and "I Love You"'s Date: Tue, 12 Nov 1996 05:32:07 GMT From: simran Organization: University of New South Wales Newsgroups: rec.arts.ascii, alt.ascii-art Hi All, Does anyone have any cute big or small flower ascii art and hearts and "I love you" written in fancy ways... if you do - can you please mail it to me (as well as post it to the newsgroup... as i'm sure many others out there would appreciate it too...) thankyou very much... kind regards, simran.