X-Google-Thread: 1045ba,b531ff6615f9b464 X-Google-NewGroupId: yes X-Google-Attributes: gid9f2349c2e8,domainid0,public,usenet X-Google-Language: POLISH,Latin2 Received: by 10.68.125.233 with SMTP id mt9mr5160138pbb.5.1333923053915; Sun, 08 Apr 2012 15:10:53 -0700 (PDT) Path: r9ni34246pbh.0!nntp.google.com!news2.google.com!goblin3!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Mia=B3a_by=E6_sowa?= Date: Mon, 9 Apr 2012 00:10:44 +0200 Organization: Aleuania-Pueruania Lines: 129 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: c39-026.client.duna.pl Mime-Version: 1.0 X-Trace: inews.gazeta.pl 1333923052 2656 83.151.39.26 (8 Apr 2012 22:10:52 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 8 Apr 2012 22:10:52 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Numer mego telefonu '665 363835'='Moj Eneuel' X-Priority: 3 X-User: eneuell X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit "Egon" xn0hwlzyg7obc64000@news.gazeta.pl >> Jeszcze siekiera do rabania... Tamt�, z wcze�niejszych >> post�w tego w�tku -- popsu�e�... > Nieprawda to! Si� wyszczerbi�a s�u��c wy�szemu dobru (nie, nie > najwy�szemu w krucjacie, po prostu "wy�szemu") Pl�czsz si� -- r�ba�e� w g�rze czy w dole? Ja strasznie nie lubi� kr�taczy!!! Zaraz wyka�� Twoj� nieuczciwo��! R�ba�e�: -- poni�ej po�owy wysoko�ci w�tku, czyli nie w g�rze -- poni�ej po�owy wysoko�ci postu, czyli nie w g�rze, ale zdecydowanie w dole postu! -- w dole masztu, nie na g�rze masztu -- p�n� por�, a wi�c z do�u, bo zawsze ,,po czasie'' znaczy ,,z do�u'', za� ,,z g�ry'' znaczy ,,wcze�niej''; przyk�adem s� ,,pobory p�acone z g�ry'', ,,pobory p�acone z do�u'' -- na dodatek do r�bania dosz�o na p�kuli p�nocnej, czyli g�rnej Ponadto uszkodzenie siekiery jest w jej g�rze, zatem cel -- musia� by� niechybnie w jej dole!! To chyba jest oczywiste! Wynika to jednoznacznie z og�lnej wzgl�dno�ci �wiata. -- gdy kto� ma lew� nog� za kr�tk�, to znaczy, �e praw� nog� ma za d�ug� -- gdy Ty jeste� moim d�u�nikiem, to ja jestem Twoim wierzycielem -- gdy Ty jeste� z mojej lewej strony, ja jestem z Twojej prawej -- gdy jedziesz na p�lnoc, to jakby �wiat jecha� na po�udnie -- gdy winda jedzie do g�ry, to jakby budynek jecha� do do�u Tak na wszelki wypadek wyjasniam szczeg�owo, ale chyba i bez tych przyk�ad�w uczy�e� si� o tej zasadzie wzgl�dno�ci �wiata. _____ __,---' `--.__ ,-' ; `. ,' `--.`--. ,' `._ `-. ; ; `-- ; ,-'-_ _,-~~-. ,-- `. ;; `-,; ,'~`.__ ,;;; ; ; ;; ;,' ,;; `, ;;; `. ; `: ,' `:; __/ `.; ; ; ;~~^. `. `---'~~ ;; ; ; `,' `. `. .;;; ;' ,',^. `. `._ __ `:; ,' `-' `--' ~`--'~~`--. ~ ,' /;`-;_ ; ;. /. / ; ~~`-. ; -._ ; ; ; `,;`-;__;---; `----' `--.__ ``-`-;__;: ; ;__; ... `--.__ `-- `-' `--.:::... `--.__ ____ <-- Twoja straszna nieuczciwo�� `--:::::--. `--.__ __,--' `. `--:::`;.... `--' ___ `. `--`-:::... __ ) ; ~`-:::... `---. ( ,' ~`-:::::::::`--. `-. ~`-::::::::`. ; ~`--:::,' ,' ~~`--'~ http://www.asciiworld.com/-Death-Co-.html >>Przypmina mi Krzy�ka z Toporem -- Krzy�Top�r. ;) > Nie znam cz�owieka; zamek i owszem. Poleg� pod Zborowem walcz�c o wiar� -- o modlenie si� z lewej na praw�. ;) http://www.youtube.com/watch?v=s0GknP3A9lQ&feature=related <-- na samym pocz�tku Katolicy (z greckiego -- powszechnicy, uniwersalnicy) s�awi� Boga po_prawnie, za� prawo_s�awni s�awi� nie_prawi_d�owo, nie_popraw_nie. I chyba nie ma nikt w�tpliwo�ci co do tego, �e tych zbrodniarzy modl�cych si� odwrotnie nale�a�o wyt�pi�!!!! Po jakim� czasie wielka kobieta (przypomina mi minister Kudryck�) uregulowa�a sp�r religijny i wszystko by�o dobrze a� do czas�w I wojny �wiatowej, kt�ra zn�w rozstrzyga�a o granicach modlitewnych. II wojna �wiatowej by�a dogrywk� s�usznej wojny!! Wprawdzie p�l setki milion�w ludzi odesz�o z tego �wiata, ale wojna o nie�miertelne dusze jest wa�niejsza od �ycia doczesnego cia�a. To chyba oczywiste. Szkoda, �e ludzie zrezygnowali z III wojny �wiatowej, po kt�rej nie by�oby ju� ludzi modl�cych si� niepoprawnie!!! > OA: Wielkanocne jajkowanie: > > .--. /``'. > /wwww\ .---. |* * \ > |-=-=|/ ^ ^ `;--. *| > \wwww/\^ ^ ^/~~~~\.' __ > '--' '----| | .'-=\ > jgs .'``\ \~~~~/ .-""-:=-=-=| > / * | '--' /><><><\=-=/ > |* / .-""-.<><> '--' /~*~*~*\---' > \*~*~*~/ > '----' No w�a�nie -- prawos�awni nawet jaja maj� inne, nieprawid�owe, bo komora (szersza cz��, szerszy koniec jaja) powietrzna jest z nieprawid�owej strony jaja... Wojna przeciwko Kozakom (i Ukrai�com w og�le) by�a konieczno�ci� dziejow�!!! A �e doprowadzi�a nasz� ojczyzn� do ruiny --- nie jest to istotne, gdy� dobra materialne nie s� tak istotne jak czysto�� wiary... �ydzi za� maj� jaja jeszcze inaczej odwr�cone -- w innej p�aszcz_y�nie. A muzu�manie maj� jaja przekr�cone o oko�o 33�, buddy�ci o oko�o 38�. Niezorientowany cz�owiek nie widzi r�nicy, bo w�a�nie brak mu orientacji, ale je�li kto� orientuje si� dobrze, widzi, �e jaja prawos�awnych, �yd�w i innych innowierc�w s� niepoprawne!!! A przecie� jaja -- to podstawa �ycia!!! > Kolorowego karpia! Dzi�ki i nawzajem. -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' eneuel@@gmail.com '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;. . .;\|/....