X-Google-Thread: 9f2349c2e8,ff6765adcc33883 X-Google-Attributes: gid9f2349c2e8,public,usenet X-Google-NewGroupId: yes X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news3.google.com!feeder.news-service.com!feed.xsnews.nl!border-1.ams.xsnews.nl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Niemi=B3e_widzenie..._?= Date: Sat, 3 Jul 2010 22:51:25 +0200 Organization: Aleuania-Pueruania Lines: 56 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: c39-026.client.duna.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1278190539 9782 83.151.39.26 (3 Jul 2010 20:55:39 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 3 Jul 2010 20:55:39 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Numer mego telefonu '665 363835'='Moj Eneuel' X-Priority: 3 X-User: eneuell X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:153 "Eneuel Leszek Ciszewski" i0j651$t4f$1@inews.gazeta.pl > Pami�tam, jak w 2005 roku gania�em na Dojlidach kaczki. :) > (rzekomo by�o to niepoprawne politycznie) Zosta�em ukarany przez Boga... Upokorzony... Gdy gania�em dzi� kaczki (winylowy kajak jest szybki i zwrotny -- kaczki musz� zanurkowa� albo odlecie�, aby wygra� ze mn�, bo nie mog� konkurowa� skutecznie z takim potworem jak winylowy kajak) z�ama�o si� wios�o!! Musia�em albo wios�owa� kr�tkim wiose�kiem (po usuni�ciu �rodkowej cz�� sk�adanego wios�a) albo wios�owa� r�kami... To ostatnie jest nudne, uci��liwe i nieciekawe/niewidowiskowe... A to pierwsze hm... Jak to kr�tkim wios�em... Ludzie ;) zauwa�yli, �e by�em kompletnie zalany... (bo kr�tkim wios�em nalewa si� wod� do kajaka!) Wyci�gn��em wi�c kajak na brzeg, celem usuni�cia ze� wody, ale usuwanie sko�czy�o si� ,,prysznicem'' -- na moj� g�ow� pola�o si� kilkana�cie litr�w wody z zalewu, to jest -- z kajaka, ale to by�a woda z zalewu, kt�r� wios�ami nala�em do kajaka... Ja -- to nic, ale jak wej�� do samochodu, gdy zosta� zamoczony kluczyk/pilot trzymany w kieszeni zalanych spodenek? :) -=- Na szcz�cie w tym miejscu kary Bo�e zosta�y cudownie zako�czone i kluczyk nie zamoczy� si�... -=- Wielka si�a czuwa nad kaczuszkami... -=- Tak w og�le to by�em dzi� dwa razy w Czarnej Bia�ostockiej -- za pierwszym razem zapomnia�em kamizelki (mam 6 sztuk) i rurki do pompki... By� obciach, ale ludzie :) nie po�apali si�, �e mi czego� brakuje, gdy przyjecha�em pierwszym razem... Bo�e -- jak wsz�dzie jest pi�knie, gdy w p�ucach nie brakuje powietrza, a dooko�a jest woda i s� lasy... Gdy tak p�ywa�em, zastanawia�em si� nad tym, jak p�ywa si� pomi�dzy zatopionymi domami... A gdy jecha�em do Czarnej, zastanawia�em si� nad tym, jak to jest, �e moja astma uratowa�a �ycie Jaros�awowi Kaczy�skiemu... Nie mog� teraz kupi� samolotu, bo mam k�opoty z oddychaniem... Tak wi�c cho� jedna Kaczuszka musia�a prze�y�, aby da� mi szans� za jaki� czas... To� raz umar�y, nie zgin��by w kolejnej katastrofie lotniczej, a ja po prostu teraz nie jestem gotowy ani na zakup samolotu, ani na latanie... :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' eneuel@@gmail.com '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;. . .;\|/....