X-Google-Thread: 1045ba,f857831015dd9d0b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news2.google.com!news4.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Drogi_krzy=BFowe...?= Date: Sun, 18 Jun 2006 23:13:46 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 62 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 24-140.89-161.tel.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1150665232 13250 89.161.24.140 (18 Jun 2006 21:13:52 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 18 Jun 2006 21:13:52 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 505 704562 i 85 7463797 Xref: g2news2.google.com pl.rec.ascii-art:948 "Piotrus" e74cnk$g7p$1@inews.gazeta.pl > > http://mission-beauty.com/index.php?id=Gals&gal=Galeria30 -- Miss Polonia Podlasia > czy to nie sa aby tez zdjecia z pokazu mody slubnej sprzed pol roku w PKiN? Z tego dok�adnie linku nie. :) To co na scenie -- ogl�da�y moje ocz�ta 20 maja br. Nabieram szacunku do swoich fotek -- cho� pierwsze w �yciu z teatru (jak si� okazuje s�ynnego w�r�d fotograf�w z trudnego �wiat�a) s� dobre w zestawieniu z tymi, kt�re mo�na znale�� pod wskazanym linkiem. :) Jedna z panienek ma tak pi�kne usta, �e patrz�c na nie, pomy�la�em sobie, �e B�g, gdy j� stwarza�, na pewno pomy�la�, a mo�e i g�o�no powiedzia� co� na kszta�t: -- Te usta b�d� do ca�owania. :) I tak sobie my�l�, czy panienka Mu uwierzy na s�owo, czy mo�e jednak sprawdzi. ;) Niby to B�g -- ale ja na jej miejscu bym by�a niedowiarkiem i sprawdza�abym stale. :) Ale nie mog� tej akurat twarzy dopasowa� do kt�rej z kandydatek. :) Tak sobie my�l�, �e mo�e jednak cykn��em na korytarzu nie Miss-k�_in_spe, ale kogo� z widowni. :) Jutro zamierzam zabra� si� za kolejne zdj�cia. :) Zapewne zdobyte do�wiadczenia dane mi b�dzie wykorzysta� za pi�� lat, kiedy ju� nic nie b�d� pami�ta� z tego, co w tym roku robi�em. :) Przez owe pi�� lat b�d� odk�ada� pieni�dze. ;) Teraz zszed�em w depresji finansowej tak nisko, �e a� przykro, a tymczasem II rata OC wisi mi na g�owie... Mia�a by� (; inna obligatoryjna ;) z�o�liwo��, ale mi gdzie� ;) si� zapodzia�a, wi�c ta: -- Wasza Dostojno��, Eneuel, zgodnie z prognozami, chodzi tam i z powrotem... -- Aha... Czyli przestano si� za niego modli�... Nareszcie. :) -- Tak. :) I od tamtej pory -- Eneuel idzie jaki� czas w jednym kierunku, po czym wraca do miejsca z kt�rego ,,startowa�'', zawraca i ponownie pod��a do miejsca, z kt�rego powraca... -- A dok�adniej -- sk�d i dok�d on pod��a? -- No... Chudnie, po czym tyje, aby znowu schudn��... -- Aha... Tylko tyle? -- Nie. :) Starzeje si�, po czym odm�adza... -- Aha... -- W�osy mu wypadaj�, po czym odrasta mu ta durna czupryna... I tak w k�ko!! -- W k�ko Macieju -- jak to powiadaj�. :) -- Tak. Donik�d w ten spos�b nie dojdzie!! Ma wreszcie ta bestia zion�ca ogniem za swoje!!! Troch� zgry�liwo�ci nie zaszkodzi -- ale tylko ;) troch�. :) Pisane do�� dawno (13 lutego br.) ale mo�e jeszcze nie ,,publikowa�em''. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: Nie jest prawd�, �e �ycie jest kr�tkie. :) Prawd� jest, �e gdy si� nie pracuje -- jest zbyt kr�tkie, aby je prze�y� zamiast zmarnowa�. :)