X-Google-Thread: 1045ba,291b5d3025a721d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news2.google.com!news3.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] Klasztor /monastery/ Date: Wed, 14 Jun 2006 17:46:03 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 50 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 24-140.89-161.tel.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1150300005 4624 89.161.24.140 (14 Jun 2006 15:46:45 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 14 Jun 2006 15:46:45 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 505 704562 i 85 7463797 Xref: g2news2.google.com pl.rec.ascii-art:939 "Eneuel Leszek" e6nhp0$krd$1@news.task.gda.pl > Na dodatek popierdole�cy :) opowiadaj�, �e po�ama�em ojcu swojemu r�k�, �e okrad�em rodzic�w itd. :) > Ciekawostk� jest, �e m�j ojciec od oko�o 30 (trzydziestu) lat nie mia� �adnej ko�ci z�amanej, chyba > �e w czasie, gdy przebywa� przez dwa lata w USA, gdzie� ze 20 (dwadzie�cia) lat temu. :) Tyle tylko, > �e w tym kraju -- pieni�dz stanowi o prawdzie, nie rozs�dek, nie fakty, nie dowody itd. :) A ja -- ja > jestem raczej biedny. :) Oczywi�cie ojciec r�ki w gipsie nie mia� w ostatnich latach, fotek roentgenowskich > nie ma itd... :) Ale popierpim-pim rodzina w E�ku utrzymuje, �e po�ama�em ojcu r�k� i koniec. :) Pono� nawet > wy�miewali si� ze mnie z tego, �e zakocha�a si� we mnie Miss_mokrego_podkoszulka, podczas gdy tamta > Miss -- by�a z rodziny tak ,,wysokiej'', �e NA PEWNO NIKT Z MOJEJ ,,rodziny'' KOGO� TAKIEGO NIGDY JU� > W TYM �YCIU NIE SPOTKA. :) W�a�nie dzi�, gdy sobie szed�em po mie�cie my�la�em o niej i o tym, �e mia�a > by� prezentem dla moich rodzic�w... Nawet biust mia�a (i chyba nawet ma nadal) bardzo du�y -- ,,tatu�'' > lubi du�e biusty. Dla mnie du�y biust czy du�a stopa -- �adna r�nica. :) Po prostu wi�ksze si� kupuje > biustonosze lub/i wi�ksze buty. (; Ale chyba koszt takich biustonoszy jest taki sam jak ma�ych. ;) > Ona chyba te� do swego wygl�du nie przywi�zywa�a nale�nej uwagi, cho� by�a b�stwem tak zwanym. :) > Nie wlewa�a w siebie hektolitr�w kosmetyk�w, nie czesa�a godzinami w�os�w, nie stosowa�a cudownych > diet... Po prostu �y�a -- bawi�a si�, uczy�a (by�a ��dna wszelkiej chyba wiedzy i m�dro�ci) > i ,,sportowa�a'' rekreacyjnie, na co trwoni�a co najmniej sporo... :) (nie odk�ada�a ani > w biodra, ;) ani do banku) :) Jest Miss-k� presti�owej imprezy otwartej -- podobnej do tej ma�oretkowej imprezy, ale innej. A sw�j biust by zapewne wola�a pokaza� bez podkoszulka -- mokrego czy suchego. Urod� swoj� traktowa�a jako dar -- co� na co si� nie ma wp�ywu, co si� po prostu otrzymuje w przezencie. :) Co wi�cej -- uwa�a�a, �e cia�o powinno s�u�y� cz�owiekowi, nie cz�owiek cia�u. :) > By�a/jest cude�kiem i powoli mnie zaznajamia�a z tym, kim jest, czy raczej by�a w tamtym czasie. :) > (bo gdy j� pozna�em -- nie wiedzia�em o niej nic, poza tym, �e ma spoooro znajomoych; a mia�a -- bo > by�a bogata i towarzyska, przez co lepili si� do niej) :) Oczywi�cie nie by�a zas�u�on� Korteriank� i nie odprowadza�aby ,,wielkich'' pieni�dzy do kiesy duchownych. :) -==- Post by� nieco d�u�szy, ale po kilku dniach intensywnej ;) pracy rozr�s� si� by� pewien program tak mocno, �e zabrak�o dwugigowego SWAPu i po prostu wszystko pad�o, a w trakcie pisania -- poszed�em do kuchni, aby pomierzy� ;) �adowane akumulatorki. :) O tym, �e SWAP dobiega ;) ko�ca -- wiedzia�em, bo sprawdzi�em, ale ola�em to. :) No i dobrze, no i na zdrowie. ;) Chyba b�d� musia� odda� systemowi nieco wi�ksz� partycj� pod SWAPa. :) A to, co napisa�em i co ulotni�o si� w trakcie padu -- wo�a o pomst� do nieba i zostanie zapisane w przysz�o�ci. :) --spacja ____ | | _| Eneuel Leszek Ciszewski Nieznana jest mi przysz�o�� numeru 607 635935. | ||_ # .-. + 48 0 85 7463797 Chocia� Polkomtel SA (Plus) wprowadzi� dogodn� | |__| '~_@_ _[###] 505 704562 ofert�, nie dane mi by�o :) skorzysta� z niej. |____| (:leszek#alpha.net.pl:)