X-Google-Thread: 1045ba,f857831015dd9d0b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news2.google.com!news3.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Drogi_krzy=BFowe..._?= Date: Wed, 21 Jun 2006 01:49:16 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 147 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 10-152.89-161.tel.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1150847539 7033 89.161.10.152 (20 Jun 2006 23:52:19 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 20 Jun 2006 23:52:19 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 505 704562 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news2.google.com pl.rec.ascii-art:955 "Eneuel Leszek" e74fmf$cu2$1@news.task.gda.pl > Jedna z panienek ma tak pi�kne usta, �e patrz�c na nie, pomy�la�em sobie, �e B�g, > gdy j� stwarza�, na pewno pomy�la�, a mo�e i g�o�no powiedzia� co� na kszta�t: > > -- Te usta b�d� do ca�owania. :) > > I tak sobie my�l�, czy panienka Mu uwierzy na s�owo, czy mo�e jednak sprawdzi. ;) > Niby to B�g -- ale ja na jej miejscu bym by�a niedowiarkiem i sprawdza�abym stale. :) > Ale nie mog� tej akurat twarzy dopasowa� do kt�rej z kandydatek. :) Tak sobie my�l�, > �e mo�e jednak cykn��em na korytarzu nie Miss-k�_in_spe, ale kogo� z widowni. :) W�osy eRki, ale nie jestem do ko�ca przekonany. :) Wisiork�w na uszach i sukni na zdj�ciu ;) -- brak. :) > Jutro zamierzam zabra� si� za kolejne zdj�cia. :) No -- jutro, a mo�e nawet dzi�. :) Wczoraj musia�em niestety dotrzyma� towarzystwa mojej leciwej Mercedes, kt�rej zachcia�o si� pojecha� na przeja�d�k�. :) BTW -- co to jest machometr? Nie s�u�y to do mierzenia szybko�ci, ale do liczenia (bo raczej nie {} mierzenia) machania. ;) Aby by�o Mercedes jasne -- odwiedzi�a koci szampon. ;) .'-----' "Eneuel Leszek" e79g0t$ri1$1@news.task.gda.pl .' .' > No i chyba do�� �miecenia w dniu dzisiejszym. :) .' .' A �e dzie� min��... ;) .' .' > Mo�e jeszcze quiz... ;) : .---'----. > Czy szampon Catzy (kiedy� w aptece prosi�em o >>szampon z kotem<< i by�em bez > problemu rozumiany; teraz u�ywam Nivea) przeciwdzia�a powstawaniu �upie�u? :) http://www.catzy.pl/ > Ciekawe, co przeciwdzia�a �lepocie, bo widz� coraz gorzej. ;) > (czasami prawie nic nie widz�) Troch� g�upio je�dzi� po omacku, ale na szcz�cie nie widz� tylko detali (na przyk�ad ma�ych liter) i w je�d�eniu to nie przeszkadza. :) "Vitro" e79cnr$78m$1@nemesis.news.tpi.pl > panowie na tej grupie (co ja m�wi�, g��wnym [zdaje si�] panem kt�ry �mieci > na tej grupie jest Eneuel, ,,Przemawiam'' do biskup�w i upominam ich, zauwa�aj�c, i� NA PEWNO PIEK�O ICH NIE OMINIE, jako �e za spraw� ich cz�owieka, ksi�dza Henryka Samula marnowane jest moje �ycie. Niby odpowiedzialno�� zbiorowa nie istnieje, ale biskupi wyznaj� zasad� 'z�o dobrem zwyci�aj' i wiedz� o tym, �e od ponad pi�ciu lat jestem bezrobotny i �yj� w warunkach uw�aczaj�cych godno�ci cz�owieka. :) Gdy by�em bogaty -- p�aci�em im, a gdy zbiednia�em -- pozostaj� g�usi na moje wo�anie, a nawet niejaki Vitro -- nazywa moje upominanie si� >>�mieceniem<<, cho� trudno w tak� jego bezczelno�� uwierzy�... Mo�e przypomn� biskupom s�owa ich Idola: http://www.leszekc.w.tkb.pl/papiez01.jpg http://www.leszekc.w.tkb.pl/papiez02.jpg Pozw�lcie wsp�czesnemu cz�owiekowi mi�osiernej mi�o�ci Boga! Niech w jej blasku i cieple ocala swoje cz�owiecze�stwo! Niby inkwizytor Samul wyda� na mnie przed wielu laty wyrok, ale mnie jego wyroki nie obowi�zuj�. Biskup�w tak�e. Obowi�zuj� natomiast mnie Boskie wyroki. Biskup�w tak�e. I radz� im, aby wzi�li te fakty pod ich/swoj� uwag� i ,,przydzielili'' mi prac� jednej ze ,,swoich'' szk�. A dlaczego pisz� tutaj? :) A dlatego, �e wol� Paj�k�w serwery NNTP maj� by� wieczne/nie�miertelne. :) "Eneuel Leszek" e73son$nhg$1@news.task.gda.pl > Mo�e powinienem wyja�ni�, jak nale�y bi� kobiety (nie tylko kobiety) �wiat�em lamp b�yskowych > po oczach, aby te �liczne ich oczy nie ukazywa�y swej krwistej :) natury dennej, lecz mroczn� > rzeczywisto�� otch�ani... Ot� bicia nale�y dokona� z wyr�wnanego poziomu osi optycznych. Nie > unika si� przez to ol�nie� zwanych o�lepieniami, lecz �renice s� naturalnie otwarte i czarne. O -- tutaj s� dowody takiego pobicia. :) http://www.leszekc.w.tkb.pl/kros/b/ Fragment z wisiorkiem ;) (mhu.*) w uchu s�u�y do identyfikacji. :) Zdj�cia mia�y by� wykonywane na m�j u�ytek, ale oko stanowi motyw edukacyjny, wi�c mam nadziej�, �e nikt pretensji nie z�o�y. :) Skanowane jest to na skanerze za �wier� setki tysi�ca z�ot�wek w rozdzielczo�ci 3554px5252px24b i celowo nie jest obrobione, poza przeskalowaniem i zjotpegowaniem, aby ukaza� wiadom� mroczno��. :) Mi�o by mi by�o, gdybym m�g� zapracowa� na taki skaner lub porz�dny aparat cyfrowy i na ca�� reszt� studia. :) Mi�o te� by mi by�o, gdybym wreszcie m�g�: -- pojecha� na wakacje -- umeblowa� mieszkanie -- je�� obiady -- o�eni� si� (wiem -- ksi�dz Samul zabrania, ale przypominam biskupom, �e nie jego wyroki obowi�zuj�, a Bo�e) -- kupi� nowy samoch�d lub doprowadzi� do porz�dku leciw� Mercedes... Mo�e przypomn�, �e -- prosi�em przed wielu laty liche�skich ksi�y o modlitwy w intencji kupna b�d� reperacji samochodu oraz kupna mieszkania i raczej hojnie zasila�em finansowo liche�skie sanktuarium, lecz gdyby nie pewna Kr�lewna -- by�bym niechybnie bezdomnym; Kr�lewna poprosi�a Boga o co� i pogodzi�a si� z tym, �e B�g niedok�adnie :) Jej pro�b� zrealizowa�, obdarowuj�c mnie mieszkaniem na osiedlu zwanym Nowym Miastem, zamiast domem w budowanym nowym mie�cie -- B�g jest niedomy�lny lub jak kto woli -- Bo�e drogi nie s� naszymi drogami i my�li Bo�e nie s� naszymi drogami; modlimy si�, gdy� B�g chce nam co� da�, ale niekoniecznie to, co my mamy na swej my�li; inna sprawa, �e ja chcia�bym mie� sw�j dom w Azalandii i t�skno mi do owej Kr�lewny, kt�rej Rado�� nak�oni�a mnie do walki o moje �ycie, gdy ju� nie si�, lecz ch�ci brakowa�o do �ycia...) :) -- prosi�em przed kilku laty cz�stochowskich ksi�y/zakonnik�w/pracownik�w_radia o modlitwy w intencji ma��e�stwa; ich akurat zasili�em symboliczn� wp�at� i musz� przyzna�, �e efekty ich modlitw by�y co najmniej okaza�e, ale g�upota i up�r innych ,,s�ug Mi�o�ci'' zniweczy�y te starania... Pono� Chrystus chcia�, aby ludzie mieli �ycie w obfito�ci, nie w [samulowym] utrapieniu. :) Uprzedza�em ksi�y, �e powinni p�aka� nad sob� i nad swoimi dzie�mi, nie nade mn�, gdy DOS�OWNIE g�odowa�em. B�g nierychliwy, cierpliwy, niech�tny do mordowania, ale te� i nie jest g�uchy na moje pro�by, skrz�tnie ,,gaszone'' przez Samula i �wietlickiego... Pono� B�g da�by pok�j ludziom, gdyby ci -- nie zabijali bezbronnych. :) Pono� wojny i nieszcz�cia -- s� kar� Bo�� za dzielenie ludzi na tych, kt�rym wolno �y� (kt�rzy s� w�a�cicielami firm typu Komserwis Sp. z o. o. itp.) i na takich, kt�rzy maj� tylko prze�y�, niczym ro�liny (czyli takich jak ja). Tak przynajmniej g�osi oficjalne stanowisko Ko�cio�a rzymskokatolickiego. A dok�adniej to stanowisko g�osi, o ile stanowisko ma g�os, ;) �e tak� interpretacj� uwa�a za s�uszn� Matka Boska. :) Na dodatek to stanowisko g�osi, ;) i� Matka Boska upomina ksi�y, i� maj� si� zajmowa� swoimi sprawami, swoimi zadaniami, nie za� polityk� czy gospodark�. :) Dociekliwych odsy�am do fatimskich objawie�. :) Niech za OA pos�u�y krecha oko�oszampo_nowa. ;) E. :)