X-Google-Thread: 1045ba,e20fb6bc95b4a9f2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Kto_si=EA_o=B6mieli=B3=3F!_W_kontek=B6cie_=28:_zszywek?= =?iso-8859-2?Q?._;=29?= Date: Wed, 25 Jan 2006 09:57:23 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 110 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1138179461 25888 82.139.165.143 (25 Jan 2006 08:57:41 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Jan 2006 08:57:41 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:386 "Eneuel Leszek Ciszewski" dr3a31$27e$1@inews.gazeta.pl > Na szcz�cie ksi�dz �azewski ju� nie domaga si� ofiar -- ta spod Je�ewa > najwyra�niej wystarczy�a, cho� ja prosz� Boga o wieczne pot�pienie tych > ksi�y, kt�rzy ,,nak�aniaj� mnie'' trudami modlitewnymi do powrotu do > ,,rodzinnej firmy'', :) czym marnuj� mi moje �ycie. :) > Na inne szcz�cie chyba ju� wiadomo (bo by�em nieostro�ny ;) i zbyt wiele > m�wi�em) �e ww. ,,rodzinna firma'' nie b�dzie mog�a powr�ci� do ,,�ycia'' > dzi�ki temu, co mam przygotowane, poniewa� realizacja mego pomys�u (o ile > to mo�na nazwa� a� pomys�em) wymaga nadzwyczajnej :) mobilno�ci, na kt�r� > tylko niewielu sta�... :) Na dodatek -- realizacja mego pomys�u sta�a si� > prymitywnie prosta i nie ma tam miejsca na ww. ,,rodzinna firm�''... [co jest po prostu straszne] 0. Nie ma tam miejsca na robotnik�w. :) (to znaczy jest -- ale tak ma�o, �e a� nie ma) 1. Trzeba t� prac� wykona� nie w Bia�ymstoku, ale ,,we wszystkich'' miastach Polski i w cz�ci Europy. :) (jeden robotnik m�g�by obskoczy� kilka miast; �eby mu si� nie nudzi�o -- m�g�by mie� towarzystwo :) w postaci innego robotnika lub robotnicy; robotnica mog�aby na przyk�ad gra� na skrzypcach w filharmoniach Polski, podczas gdy robotnik wykonywa�by �mudn�, ;) prac� fizyczn� i mniej �mudn� umys�ow� w miastach, w kt�rych by (; robotnica ;) koncertowa�a) 2. Jest tam miejsce dla informatyk�w, ale nie dla takich, jakich poznawa�em na grupach dyskusyjnych. :) (i raczej takowi przydatni ju� s� znalezieni dawno) 3. Nie ma tam miejsca na sponsor�w, kredytodawc�w itd... (tym bardziej nie ma na trudzicieli modlitewnych, kt�rzy za sw�j trud -- oczekiwaliby pieni�dzy) 4. No i jest tam miejsce dla Bo�ej �aski. (I akurat B�g na bezrobocie by nie narzeka� -- albowiem �aski tej trzeba baaaardzo du�o) > Jest natomiast miejsce na odwag� :) (bo trzeba ,,chodzi� boso po powierzchni > wody'' -- w ka�dej chwili wszystko mo�e po prostu run��) i na my�lenie... :) No. :) > .-------------------------------------. > | ....... ....... | > | |=====| |=====| 2 x fast ethernet | > | |"""""| |"""""| minus --. | > | |_____| |_____| 12 V plus --(o) | > '-------------------------------------' > A to powy�ej ma si� nijak do mojego pomys�u. :) > (w kt�rym mo�na na przyk�ad wykorzysta� wczesn� > wersj� ;) GPRS) I ju� wiadomo, �e chodzi o mobilno�� w sensie dos�ownym, nie o telefony mobilne, ;) czyli GSM, :) na co mylnie by mog�o wskazywa� owe 'GPRS'. :) Oczywi�cie na wczesn� wersj� GPRS (czyli na SMS) miejsce jest, ale praca wymaga podr�owania. :) (; a mo�e i bilokacji ;) -- u mnie z tym nie ma problemu, ;) albowiem wsp�pracowa�em latami :) z Ojcem, o co si� modlono -- z Ojcem Pio ;) > BTW -- wiesz, co to jest GPRS i ja si� ma do RS232? > Oczywi�cie ma si� nijak. ;) > Mam pono� sporo z�b�w do leczenia, co kosztuje. Pono� nie mam. :) (co cieszy) > Ciekawe, czy taki na przyk�ad �wietlicki zastanawia > si� nad tym, �e za jego g�upot� i zatwardzia�o�� p�ac� wysok� cen�. Ale pi�� lat zmarnowa� mi �w ksi�dz. ;) Czas -- to Mi�o��! Ksi�a si� nie �eni� -- wi�c w dupie maj� m�j b�l! > Postscriptum: Swoj� drog� -- ja si� przedstawiam (i to nie tylko imieniem > i nazwiskiem), a Ty -- pozostajesz nieco ;) tajemniczy. :) No tak. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: Wiele os�b z uwag� �ledzi�o m�j lot q �cianie i zastanawia�o si�: Rozst�pi si�, czy si� nie rozst�pi... Nie dano mi mo�liwo�ci manewru, ?s�usznie? s�dz�c, �e �ciana si� rozst�pi, albowiem Kr�lewna na moj� �mier� swej zgody nie wyrazi, a gdy si� rozst�pi -- za mn� przez �cian� wlec� i inni... Nie wiem, czy �ciana si� rozst�pi, ale je�li nawet -- inni/obserwatorzy nie wlec� w t� ,,rozst�plin�''. ;) Do ?w�cibskiego? i zaniepokojonego: Nie wiem, czy zaprosz� Czarnego Gryfa do mego herbu... Gryf �w mo�e mie� inne plany... Zosta� skrzywdzony tak, jak ja... Ale je�li wezm� -- podaruj� swoje proporczyki Azalandzkiej Kr�lewnie i pozwol� jej w jej :) herby w��czy� swoje/moje symbole... Oczywi�cie podarowa�bym jej nie tylko symbole. :) W ten spos�b dope�ni�bym danej Kr�lewnie obietnicy. :) (i wiem, �e Ona potrafi niszczy� i zabija�, i si� jej nie boj�) :) Bywaj, Stary Dziadzie. :)