X-Google-Thread: 1045ba,e20fb6bc95b4a9f2 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news4.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Kto_si=EA_o=B6mieli=B3=3F!_W_kontek=B6cie_=28:_zszywek?= =?iso-8859-2?Q?._;=29?= Date: Wed, 25 Jan 2006 10:43:18 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 69 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1138182344 8984 82.139.165.143 (25 Jan 2006 09:45:44 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Jan 2006 09:45:44 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:387 "Eneuel Leszek Ciszewski" dr7ei5$p90$1@inews.gazeta.pl > 3. Nie ma tam miejsca na sponsor�w, kredytodawc�w itd... + 3. Nie ma tam miejsca na sponsor�w, kredytoDAWC�W itd... (czyli na ludzi ze szmalem, kt�rzy by chcieli sw�j szmal ulokowa� w jaki� interes -- moje interesy nie wymagaj� tego rodzaju wk�ad�w; s� samofinansuj�ce si�; interesy, w kt�re si� topi maj�tki -- to nie {} moja specjalno��) > 4. No i jest tam miejsce dla Bo�ej �aski. (I akurat > B�g na bezrobocie by nie narzeka� -- albowiem > �aski tej trzeba baaaardzo du�o) Na QNX te� miejsce jest, tak wi�c i B�g, i QNeX -- mieliby tam swoje miejsce. (ani bug, ani Dawid, czyli Qnex -- nie chcieli; Asio�ecka, AniaG itd. -- te� nie chcia�y...) > > Ciekawe, czy taki na przyk�ad �wietlicki zastanawia > > si� nad tym, �e za jego g�upot� i zatwardzia�o�� p�ac� wysok� cen�. > Ale pi�� lat zmarnowa� mi �w ksi�dz. ;) > Czas -- to Mi�o��! Ksi�a si� nie �eni� -- wi�c w dupie maj� m�j b�l! > Do ?w�cibskiego? i zaniepokojonego: Nie wiem, czy zaprosz� > Czarnego Gryfa do mego herbu... Gryf �w mo�e mie� inne plany... > Zosta� skrzywdzony tak, jak ja... Ale je�li wezm� -- podaruj� > swoje proporczyki Azalandzkiej Kr�lewnie i pozwol� jej w jej :) > herby w��czy� swoje/moje symbole... Oczywi�cie podarowa�bym > jej nie tylko symbole. :) http://www.naszekaszuby.pl/modules/artykuly/viewtutorial.php?tid=47 Moim zdaniem herb jest nieco inny. :) Obok czarnego i ��tego koloru -- jest i czerwie�. :) (w koronie?) (: Ale mog� si� myli�. :) B�d�c w 2004 roku w Azalandii -- widywa�em ten herb na grobach i pomnikach, wo�aj�cych o pomst� do Nieba... > W ten spos�b dope�ni�bym danej Kr�lewnie obietnicy. :) > (i wiem, �e Ona potrafi niszczy� i zabija�, i si� jej nie boj�) :) + (i wiem, �e Ona potrafi niszczy� i zabija�, i si� Jej nie boj�) :) I spotka�bym si� duchowo :) z baronow� z Azalandii... Baronow�, kt�r� na oczach ,,przyjaci�'' (dla kt�rych po�wi�ci�a znaczn� cz�� swojego �ycia) wywleczono z piwnicy, wyprowadzono ,,za stodo�y'' i rozstrzelano jak rze�ne zwierz�... Baronow�, kt�rej m�� zabalsamowa� cia�o swej ukochanej, przedwcze�nie umar�ej c�rki i uczyni� z tego cia�a dar dla Azalandczyk�w... Dar, kt�ry wiele lat p�niej sprofanowano na oczach tych�e Azalandczyk�w... Baronowa swoj� �mier� -- przedwcze�nie wybaczy�a, ale ju� profanacji zw�ok c�rki -- nie wybaczy�a. -=- I wszystko to ma si� nijak do W�adcy Pier�cieni, i do Tolkiena. Opisuj� rzeczywisto��. Z��czy�em si� (duchowo) z tymi lud�mi i ciesz� si� z tego z��czenia. (cho� to historia tragiczna i wo�aj�ca o pomst� do Nieba!) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....