X-Google-Thread: 1045ba,7de9173dd4e27980 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.cyf-kr.edu.pl!feed.news.interia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka " Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC} e-kobieta Date: Wed, 15 Feb 2006 22:32:00 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 87 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aakt70.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1140042720 22398 172.20.26.242 (15 Feb 2006 22:32:00 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Feb 2006 22:32:00 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.62 X-Remote-IP: aakt70.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:658 > > > Ja te�... ;) > > A nie jeste�? Moim zdaniem kobieta jest �liczna, gdy o siebie dba. > (nie je za du�o, nie maluje w�os�w na fioletowo, nie nosi kolczyk�w w nosie itd > .) No wi�c pom�wmy o mnie :)...za du�o nie jem, a niekt�rzy nawt uwa�aj�, �e za ma�o ;), w�os�w fioletowych nie mam (chocia� nie uwa�am, �eby to by�o odra�aj�ce - chyba, �e masz na my�li taki wulgarny fiolet - no to si� zgadzam :) ) , a kolczyk�w w nosie nie nosz� tak�e...tylko w uszach :) - czyli standard ;) > A teraz inna wersja... ..kt�ra zdecydowanie bardziej mi si� podoba :)) > > "Nowicjuszka " dsr0fv$nse$1@inews.gazeta.pl > > Moim zdaniem mo�na mie� z�y dzie� i po prostu nie chcie� poprawia�. :) > Ale je�li kto� nie poprawia, bo takie ma zasady -- to moim zdaniem nie > jest warty bli�szej znajomo�ci, wsp�pracy, czy przyja�ni. :) No to od dzisiaj zaczynam notoryczne poprawianie Ciebie i kogo popadnie ;)...bo przecie� "mam" u Ciebie posad� ( a raczej w Twojej "rodzinnej firmie"), wi�c o wsp�pracy mowa by� musi! ;)...a poza tym, ja wcale nie mam takich zasad, �eby kogo� nie poprawia� i w�a�ciwie nie wiem czy pi�e� do mnie...hmmm...ale pewnie "tak tylko powiedzia�e�" ;) > Nie chc� go obmawia� za plecami (jak si� to m�wi) ale to w�a�nie ca�y Vitro! Ca�y Vitro, ca�y ON...ale faktycznie nie�adnie obmawia�...kogo� za plecami - chocia� kto wie - mo�e jest do nas obr�cony przodem ;) >w ko�cu rozstali�my si�, tak zwyczajnie, bez zb�dnych s��w... > I moim zdaniem s�usznie. Taaak...w tym miejscu przypomnia� mi sie utw�r Turnaua "G�uszec", kt�rego s�owa brzmi� mniej wi�cej tak: "Mo�e lepiej, �e nie zd��yli�my, powiedziec sobie tych ostatnich s��w, Ostatnie s�owa mog�y zawadzi� o czas przysz�y(...), mog�yby nic nie miec do powiedzenia, przedwcze�nie pogrzeba� co� w Nas(...) w ostatnich s�owach zamkni�ty jest g�uszec..." > > Ja te�... ;) > > A nie jeste�? :) Jak juz m�wi�am, nie mnie to ocenia� ;) > Kobiety s� zak�amane z natury... > Skoro piszesz, �e by� chcia�a -- pewnie jeste�... No to po co pytasz, skoro wiesz ;)...tutaj u�y�am swojej subtelnej, wyuczonej przez ostatnie lata, z�o�liwo�ci :) > �adna laska. :) Czasami wystarczy obejrze� ludzkie (ach ci ludzie!) > prace, aby si� czego� dowiedzie� o i autorach. :) (i o osobach, kt�re > wywieraj� silny sw�j wp�yw na owych autor�w) :) Zapytam wi�c: Czego si� o mnie dowiedzia�e� - patrz�c na narysowany przeze mnie Akcik? :)...bardzo mnie to intryguje :). Kiedy� wspomina�e�, �e rysuj�c twarz kobiecie Vitro (ten nick nas przesladuje ostatnio ;)) - da�am co� od siebie (wy��czaj�c wysi�ek tw�rczy, zwi�zany z niewykorzystaniem 4.1) , co� korzystnego... Tymaczasem, jak zwykle, pozdrawaiam... i id� ju� spa�...chocia� jeszcze k�piel - niestety pod prysznicem, bo jak ju� wszyscy wiedz�, wanny nie mam...ale wiem KTO MA ;)...napisa�abym co� jeszcze, bo czuj� przyp�yw si� tw�rczych, ale niestety, co dobre ( czyt. ferie) szybko si� ko�czy :))...a poranne autobusy kursuj� niezno�nie punktualnie... ;) Nowicjuszka :) -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/