X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news4.google.com!news2.volia.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?ISO-8859-2?Q?Re:_Prawie_pe=B3ny_wazonik...?= Date: Wed, 1 Feb 2006 10:53:46 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 80 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aajx230.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1138791226 19496 172.20.26.242 (1 Feb 2006 10:53:46 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 1 Feb 2006 10:53:46 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.64 X-Remote-IP: aajx230.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:417 > [...] cho� mnie skurwysy�stwo (Samul, �wietlicki, > Butwi�owski itp.) wyznaczy�o los samotnika, ..ale chyba tylko w kontaktach zmaterializowanych... ;) > [...] wystawiaj�c o mnie z�� opini� (kt�ra akurat > w faktach, na moje szcz�cie, potwierdzenia nie ma)... W tym wypadku musz� uwierzy� na s�owo ... ;) > Ja akurat znam opisy innych kobiet -- kt�re co� chc�/pragn� z siebie > da�, nie tylko ��daj� dba�o�ci. Oczywi�cie o takie dba� �atwiej, ni� > o te, kt�re tylko ��daj� dba�o�ci. Mo�e �atwiej z jednej strony ale z drugiej zapewne trudniej- dochodz� silne emocje... > W mieszkaniach raczej jest upalnie tak�e zim�. :) W domach jednorodzinnych te�...ale przecie� nie o tym by�a mowa. "Upalne dni" w kontek�cie naszej rozmowy dotyczy�y upa��w natury zewn�trznej :) > Kwiaty raczej maj� du�o czasu, a Ty -- nie musisz asystowa� > przy dochodzeniu owej temperatury do pokojowego poziomu... No niby tak ale nie lubi� (a mo�e nie potrafi�) zabra� si� do innych spraw nie ko�cz�c wcze�niejszych - chocia� rzadko zdarza sie taka sytuacja ale to ju� jest niezale�ne ode mnie... > A poni�ej tekst napisany jaki� czas temu: No to widz�, �e ju� wcze�niej przygotowywa�e� si� do "odpisania"... czuj� si� ukontentowana ;) > Tak -- pami�tam, �e kobiety lubi� kolor i konsystencj� CIFu... > Ale �eby kwiaty? Nie mam opj�cia o czym m�wisz ;) > W wodzie z kwiatami jest du�o tlenu, powsta�ego z asymilacji dwutlenku > w�gla, kt�ry to tlen tak�e skutecznie zabija beztlenowe bakterie. :) Trudno si� nie zgodzi�. > Wiedz� o tym ci, kt�rzy maj� pryszcze No to ja si� do nich zaliczam, bo jak ju� wspomina�am wanny nie posiadam...a szkoda :( > Z go�a... Trudno si� k�pa� w ubraniu... Z grzeczno�ci nie zaprzecz� ;) > Pami�tam sprzed wielu lat jeden g��boki brodzik, do > kt�rego nie produkowano �adnych syfon�w z korkami... Ja niestety nie pami�tam.... > Maj�. :) Rosiczka -- wcale nie ros� przek�sza. :) Ale te� nie z�bami... > > [...]wszystkie czynno�ci piel�gnacyjne kwiat�w �ywych > > maj� si� nijak do pielegnacji kwiat� "nie�ywych" - i wszystkie > > czynno�ci maj�ce poprawi� samopoczucie kwiatk�w �ywych raczej sp�zn� na niczym w przypadku kwiat�w suchych... > > W przypadku �ywych -- te�. :) No to o czym my tu w takim razie konferujemy...(!?) p.s. Te "chwil kilka" to faktycznie by�o "chwil kilka" za co dzi�ki - bo mog�am si� na moment od nauki oderwa� :) A tymczasem pozdrawiam z upalengo domku... i wracam do cennych kser ;) Nowicjuszka -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/