X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news1.google.com!proxad.net!gatel-ffm!gatel-ffm!194.25.134.126.MISMATCH!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!news.germany.com!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE nr 2 Date: Wed, 8 Feb 2006 17:08:08 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 83 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139414968 3986 82.139.165.143 (8 Feb 2006 16:09:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 8 Feb 2006 16:09:28 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:451 "Nowicjuszka" dsd2e5$kvd$1@inews.gazeta.pl > Zatem temat "pa�stwa w pa�stwie" mamy juz za sob� - na szcz�cie ;) I ciesz� > si�, �e uda�o mi si� sprawi� aby� zrozumia�... :) Ja, cho� nie znam j�zyk�w obcych, nawet z W�grami (z W�gierkami tym bardziej) potrafi� doj�� do porozumienia bez nadu�ywania r�k. :) (kiedy� zna�em angielski, ale dawno to by�o) > > 0. Pa�stwo nie musi by� w�a�cicielem zak�ad�w pracy. > > (pa�stwo -- to co� innego) > Przecie� m�wi�am, �e to uog�lnienie... > > 1. Szko�y p�atne s� po prostu i p�atne i dowo�enie do takiej > > szko�y by�oby dro�sze o ow� p�atno��. W og�le: Pisz�c > > o bezp�atnym dowo�eniu na zaj�cia -- mia�em na swej > > my�li w�a�nie p�acenie za szko��, nie za� dos�owne > > dowo�enie, bo i co Ci po nim? :) > pisz�c o bezp�atnym dowo�eniu mia�e� na my�li p�acenie za szko��??? Tak -- za najlepsz� (w swej klasie) w Polsce. :) Za WIG czy za Horode�skiego szko�� -- tym bardziej. :) (to ekonomiczne, p�atne wy�sze szko�y w Bia�ymstoku) Horode�skiemu (rektorowi, profesorowi, w�a�cicielowi itd.) powiesz kobiecym (?tembrem?) o mojej przesz�o�ci (uczelnianej) i powo�asz si� na prof. Rogowskiego -- jego znajomego. I ja, z zarobionych na uczelni, dzi�ki Tobie, pieni�dzy, op�ac� Twoj� edukacj�. :) Bezp�atny dojazd do szko�y -- w kompleksowym znaczeniu tego s�owa. :) (oczywi�cie dos�owne dowo�enie te� w to wchodzi) Ja niestety nie mam daru przekonywania. Kiedy� po prostu by�em najlepszy, i ,,wszyscy'' dooko�a o tym wiedzieli. :) Teraz jestem by� mo�e nadal dostatecznie dobry, ale niekoniecznie nie mam konkurencji. ;) (za� lata sp�dzone na pod�odze zdeprymowa�y mnie do�� mocno) > A jak si� ma jedno do drugiego? Czyli, �e w > przypadku szko�y p�atnej nic mi po podwo�eniu? S� i inne wydatki. :) > Co� tu jest niejasne dla mnie... :( Pierwsze zdanie > (Twojej wypowiedzi)jest logiczne...gorzej z drugim - chyba, > �e chodzi�o o to, �e co mi po bezp�atnym podwo�eniu je�li za > szko�� i tak p�acic musz�...ale jak to co mi po nim: Zaoszcz�dzi�abym > na biletach, albo benzynie, a dodatkowo w zimie nie marz�abym na > przystankach...same plusy...no i zawsze to milej jecha� z Kim� ni� samemu... Szczeg�lnie ze mn�. :) > (osoby w autobusie si� nie licz�)... -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... OA: http://www.asciiartfarts.com/0208.html ___.-~"~-._ __....__ .' ` \ ~"~ ``-. /` _ ) `\ `\ /` a) / | `\ :` / | \ <`-._|` .-. ( / . `;\\ `-. `--'_.'-.;\___/' . . | \\ _ /:--` | / / .' \\ ("\ /`/ | ' ' / :`; `\'\_/`/ .\ /`~`=-.: / `` `._.' /`\ | `\ /( / /\ | `Y / \ jgs J / Y | | /`\ \ / | | | | | | | "---" /___| /___| /__| '""" '""" '""" PUT YOUR BALLS RIGHT HERE