X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE! Date: Sat, 4 Feb 2006 13:38:18 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 66 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1139056702 11130 82.139.165.143 (4 Feb 2006 12:38:22 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 4 Feb 2006 12:38:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:437 "Nowicjuszka " ds0i3f$re7$1@inews.gazeta.pl > Zobaczymy co da si� zrobi�...ale skazywa� Ci� na "jakie" �ycie? Chyba, �e to > znowu niefortunne pytanie - tak jak to dotycz�ce "rodzinnej firmy"...Ciekawa > jestem tylko, jakich argument�w u�y�by� aby przekona� w�adze uczelni do > bezzw�ocznego przyj�cia mnie do grona swoich student�w (-ek) ;)...A a Widz�, �e znowu nieuwa�nie czyta�em. Chodzi Ci nie o to, jakich argument�w u�yj�, aby Ci� przyj�to, ale jakich u�yj�, aby Ci� przyj�to bezzw�ocznie? Chyba mamy w�a�nie prze�om mi�dzysemestralny. :) To chyba dobry moment. :) Wprawdzie nie wiem, co studiujesz, ale mo�e uda si� jako� pogodzi� to, co za Tob� z tym, co w tej szkole. :) (bo raczej trudno by by�o (na przyk�ad) w poczet Matematyki zalicza� Iberystyk�) ;) > propo's umiej�tno�ci przekonywania - to ja te� nie jestem pewna czy > takow� posiadam...chocia�... Mog� podes�a� Ci kilka Elt�w do pomocy. :) OA: http://www.fauxascii.com/ascii/butterflies/ananea_-morvus-_philumena_dbldy._-_nymphalidae_-bolivia-.html Files with a "#" in front have a higher rating. Previous | Next .___ ____. : ""'--._ _..--'"" : \ "'-. \ / .='" / | '-. \ / .' | | oOOo '-. \ / .-' oOOo | | .o"' ':. | / .' '"o. | | " ':: \ / .:: '' | | ..:.':. \ / .:'.:::. | / ::::::.': \ ; .: :::::: | / ':..'::::::':./ \ .: ::::::'.:' \ : ...:::.::::::'| | :':::::'.::::. : / .:::::::::.'::::/ .:.\:::::':::::::'' \ \ '':::::::::::::.'''| \''' ::::::::::::::. / : ;;;;;;:::::;;'.'| |'.';;::::::;;;;;'' : \ _.---.__::::::------';;.'| |';;---------:::::::-"""-. / \_/' .' .::::::';,| |' '::::::. '-. '. ./ .-' ::::::::\''\_ _/'' '::::::: '-. " / :::::::' ""|. " |""" '::::::: \ | :::::::' ""\ . /"""" ':::::: | | ::::::' """"\. |""""" '::::: | | ::::: """"""|./"""""" ::::: | | :::: """"""|'Q \"""""" :::: | \ ::: """""""/ \"""""" ::: / \ :: """"""/ \""""" :: . / '\ . " """""/ \""""" \" O .-' \ O . / """/' '\"""" o / | o """/ \""" . __. : / /"--._ ' ""/ :F_P: \"" __.-" `\\ \/ "---.=' `=-" ` Ananea (Morvus) Philumena Dbldy. - Nymphalidae (Bolivia) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....