X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news2.google.com!proxad.net!213.200.89.82.MISMATCH!tiscali!newsfeed1.ip.tiscali.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka " Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE! Date: Fri, 3 Feb 2006 21:31:28 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 63 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aamj70.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139002288 28103 172.20.26.234 (3 Feb 2006 21:31:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Feb 2006 21:31:28 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.164 X-Remote-IP: aamj70.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:429 Musz� przyzna�, �e lekko�� pi�ra (a mo�e klawiatury) u Ciebie wrodzona, a je�li nabyta- to gratuluj� i zazdroszcz�:)Pozwolisz, �e na temat Twojej zawi�ej przesz�o�ci, tera�niejszo�ci i przysz�o�ci (chocia� podobno przesz�o�� i przysz�o�c nie istniej�, liczy sie tylko "tu i teraz") wypowiem si� nieco p�niej...nie czuj� si� ju� dzisiaj na si�ach, aby dokona� wnikliwej analizy Twoich wypowiedzi...tak og�lnie (mo�e nawet zbyt..)to to wszystko co pisa�e�, kojarzy mi si�, czy tego chcesz czy nie, z W�adc� Pier�cieni(c) ;)...takie lu�ne skojarzenie - jak juz m�wi�am analizy dokonam p�niej i wtedy zapewne nasun� sie inne wnioski od tych�e... Co do sentencji -to juz zanotowana i obiecuj�, �e "odtwarza�" jej nie b�d� - no, chyba, �e si� naucz� na pami�� i b�d� recytowa� gdzie tylko si� da! Ale narazie to na pami�c musz� si� uczy� do ostatniego egzaminu (moge doda�, �e wszelka nauka czego� "na pamie�" bardzo mnie dra�ni - bo kojarzy mi si� jedynie z bezmy�lnym "przyswajaniem" wiedzy...),wi�c wyklepanie Twojej sentencji zostawiam sobie na p�niej... > Aha. :) By�bym zapomnia�. :) W Bia�ymstoku jest pono� jedna z najlepszych szk� > wy�szych w Polsce. :) Do wanny mog� dorzuci� bezp�atne ;) podwo�enie Ci� do tej > szko�y na zaj�cia: Porozmawiasz :) j�zykiem przekonuj�cym (ja takiego pono� nie > posiadam) z kim trzeba (powiem Ci, z kim trzeba i z kim mo�na) i wyja�nisz, �e > to nie�adnie skazywa� mnie na takie �ycie. :) W zamian ja wyja�ni� ;) tym > osobom, �e powinna� na tej uczelni studiowa�. :) Zobaczymy co da si� zrobi�...ale skazywa� Ci� na "jakie" �ycie? Chyba, �e to znowu niefortunne pytanie - tak jak to dotycz�ce "rodzinnej firmy"...Ciekawa jestem tylko, jakich argument�w u�y�by� aby przekona� w�adze uczelni do bezzw�ocznego przyj�cia mnie do grona swoich student�w (-ek) ;)...A a propo's umiej�tno�ci przekonywania - to ja te� nie jestem pewna czy takow� posiadam...chocia�... > Postscriptum: Pozostaje do om�wienia sprawa mycia naczy� po obiadach -- wiem... No to dobrze, �e wiesz...wi�c w tej sprawie nie mam ju� nic wi�cej do dodania...w�a�ciwie to po obiadach (l.mnoga??) mog� zmywa� - ale po kolacjach, �niadaniach (je�li w og�le takowe sie zdarz�), podwieczorkach, deserach, niezliczonej ilo�ci herbat zielonych, kaw i innych napoj�w ;)- zmywasz Ty...! ;)) My�l� jednak, �e dojdziemy w tej kwestii do porozumienia. :) No w�a�nie - juz chyba doszli�my... > (cho� krwawa wojna z Paj�kami doprowadzi�a do tego, i� mam k�opoty z myciem nac > zy�) Udaj�, �e powy�szego zdania nie ma...bo wtedy to "ponad" powy�sze nie mia�oby sensu (...to tak jak to o "pryszczach" czyli "prysznicach")! W�a�ciwie to zauwa�y�am, �e nasza rozmowa odbieg�a "troch�" od g��wnego tematu, nieprawda�?! Ciekawe...Prawd� m�wi�c to ona nawe nie powinna by� prowadzona na tej Grupie...ale "co mie to tam, jo sie tam na tym nie znom" (cytat;)) Pozdrawiam Nowicjuszka -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/