X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE! Date: Fri, 3 Feb 2006 20:43:43 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 68 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1138995878 8325 82.139.165.143 (3 Feb 2006 19:44:38 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Feb 2006 19:44:38 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:426 "Nowicjuszka" drvuj7$r5a$1@inews.gazeta.pl > Ale na razie doszli�my przecie� to etapu "wanny" i nawet jeszcze o kolacji > mowy nie by�o...Rozumiem, �e u Ciebie od obiadu do �niadania kr�tka droga ;) Aha. :) By�bym zapomnia�. :) W Bia�ymstoku jest pono� jedna z najlepszych szk� wy�szych w Polsce. :) Do wanny mog� dorzuci� bezp�atne ;) podwo�enie Ci� do tej szko�y na zaj�cia: Porozmawiasz :) j�zykiem przekonuj�cym (ja takiego pono� nie posiadam) z kim trzeba (powiem Ci, z kim trzeba i z kim mo�na) i wyja�nisz, �e to nie�adnie skazywa� mnie na takie �ycie. :) W zamian ja wyja�ni� ;) tym osobom, �e powinna� na tej uczelni studiowa�. :) Tamtejsza dziekan mia�a (ma?) o mnie zdanie zdecydowanie lepsze od tego, jakie ja mam/mia�em o sobie samym -- takie osoby, i takie rozmowy buduj�. :) (ale �piesz si�) I podejrzewam (zapewne nie tylko ja -- o zgrozo) �e po zaj�ciu takiego przycz�ka -- uczelnie regionu p�nocnej i wschodniej Polski pada�yby jedna po drugiej... Mury obronne niekt�rych z tych uczelni s� lekko nadkruszone... Co wi�cej -- dwie godziny drogi dziel� mnie od silnego sojusznika, kt�ry w razie potrzeby udzieli mi wsparcia, aby skromna pensja pracownika uczelni starczy�a nie tylko na (; bezp�atne podwo�enie ;) Twojej osoby na zaj�cia, ale nawet ;) na wspomniane olejki do wanny... ;) Sojusznicy rozro�li si�, zbudowali twierdze trudne do pokonania i najwyra�niej nie zamierzaj� mnie opu�ci�, o czym �wiadcz� fakty, kt�re zaistnia�y wbrew mnie i za��da�y :) dowod�w lojalno�ci... (cho� ja o takowe dowody nie prosi�em) W potopie g�upoty -- jak�e pi�kne jest ich stanowisko. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: Pozostaje do om�wienia sprawa mycia naczy� po obiadach -- wiem... My�l� jednak, �e dojdziemy w tej kwestii do porozumienia. :) (cho� krwawa wojna z Paj�kami doprowadzi�a do tego, i� mam k�opoty z myciem naczy�) Mo�e jeszcze OA: "MJP" vgtft1t4h73snicjth8336fbkcg42e3am1@4ax.com .--------------==. ( ___...----''' | '' _,., ' ( _,.--'' ,--: |---. `.-'' ,' wWw / (_O) | _) % % \ \ %%% %% `._ \__) %%|% .-% `'' .-'\> \| % _,--' | /)|/ _,,-' ( ---------------( ) _,.-' ,`._____________________) _,-' _.-' ||| ,-./ ,,' ,' .-. | ; | .,-' ,' ( /.-. `,\ `:...,' \ |( ) `. `-. \| \ / `''. `. ) |/ `._ ) ) ,' _.' ,' ,-'____ <' -'.-' `.`. MJP (_______________) )