X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!212.101.4.254.MISMATCH!solnet.ch!solnet.ch!news.germany.com!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE! Date: Fri, 3 Feb 2006 20:14:22 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 52 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1138994066 4804 82.139.165.143 (3 Feb 2006 19:14:26 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Feb 2006 19:14:26 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:425 "Eneuel Leszek Ciszewski" ds08rn$28b$1@flis.man.torun.pl > W Jej �lady posz�y Arkedocja�skie Paj�ki i Elfy, p�niej eliy Arkedocji, > ale najdziwniejsz� pomoc uzyska�em od tych, kt�rych wcze�niej nie zna�em... > Ci wytrwali do ko�ca... Wytrwa� do ko�ca kto� jeszcze... > ____________________________^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^_______________________ > : > Warto doda�, �e ludzie, o kt�rych wy�ej pisz� -- to ludzie wykszta�ceni, : > czasami profesorowie, czasami ,,zwyczajni'' -- z tytu�ami profesorskimi; : > zawi�o�� profesorsk� wyja�nia� mi m�j ex-prze�o�ony, prof. Jerzy Kopania : > i jest to wyja�nienie zamieszczone na pl.hum.polszczyzna -- nie chce si� : > mi szuka� midu, ale to chyba nie jest problemem; prof. Jerzy Kopania nie : > zaliczy� si� do moich przyjaci�, ale najgorszych wrog�w -- w�o�y� : > albowiem ogromny wysi�ek w to, aby zepchn�� mnie do tak zwanego rynsztoka : > i nawet pomoc najwi�kszych osobisto�ci w Polsce -- nie da�a po��danego : > skutku... : > : > : > Pomoc� mia�a by� znajomo�� z Ani�G -- ona wie, gdzie mieszka jej babcia, : > a ja wiem, �e w mie�cie tym mog�em liczy� na schronienie pod skrzyd�ami : > kogo� znacznie silniejszego od mego ex-prze�o�onego... : > ^ ; > | ,--------------------------------------------------------------------' > | Tym, kt�ry wytrwa� by� m�� protegowanej przez owego silnego. :) > �w ,,silny'' by� promotorem kobiety, kt�rej m�� wytrwa� w moim > smutnym po�o�eniu -- mo�e i bulwersuj�cy wg niekt�rych os�b > wyrok wydaj�, ale trudno... Jest jeszcze kto�, kto wytrwa� do samego ko�ca bez zaj�kni�cia, ale nienale��cy do owej ,,kadry profesorskiej'', dlatego pisz�c powy�szy tekst -- o nim zapomnia�em, za co przepraszam. :) Do dnia dzisiejszego zachowa� w�asne zdanie na m�j temat, pokaza� mi, �e sta� go na radykalne decyzje (rezygnacji z popierania mojej osoby) ale nie zrezygnowa�, cho� nic w zamian za swoje poparcie dla mnie -- nie za��da�. :) No i cz�� wytrwa�a w popieraniu duchowym mnie, zamiast ,,rodzinnej firmy'', z kt�r� prowadz� stabilizacyjn� wojn�. :) (wojn�, kt�rej zadaniem nie jest niszczenie i r�wnanie z ziemi�, ale zapewnienie mi spokojnej egzystencji w niewygodnym s�siedztwie tej firmy) -=- Wielu za� opu�ci�o mnie. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....