X-Google-Thread: 1045ba,300363d0d8313478 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news4.google.com!news2.volia.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prywatnie do Vitro. :) Date: Sun, 12 Feb 2006 17:05:43 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 63 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aamb89.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139763943 12198 172.20.26.238 (12 Feb 2006 17:05:43 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 12 Feb 2006 17:05:43 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.64 X-Remote-IP: aamb89.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:597 > Mo�e by� i o��wek, cho� w�giel chyba jest bardziej wyra�ny, bardziej dosadny. (bardziej kontrastowy?) Owszem, jest! I �atwiej si� nim rysuje...wystarczy par� poci�gni�c i ju� atmosferka aktu gotowa :)...z o��wkiem trzeba si� jednak troch� "nam�czy�" - a ja w�a�nie to lubi�..z o��wka mo�na wydoby� dardzo wiele subtelnych odcieni szro�ci -czego z w�glem nie mo�na zrob� (chyba, �e ja tego nie potrafi�...). Ale bardzo dobrze to nazwa�e�: w�giel jest "dosadny" - a o��wek bardziej subtelny, ale jak ju� m�wi�am, daaawno nie rysowa�am, wi�c jest mo�liwe, �e m�j pogl�d na te sprawy ulegnie zmianie przy nast�pnej sesji "rysowniczej" ;) > Oznacza. :) Podoba�o mi si� przed laty to, �e ludzie > tutaj, czyli na tej grupie odr�niali ';)' od ':)'. :) W�A�NIE! Pami�tasz? Ju� rozmawiali�my na ten temat nie tak dawno temu - wtedy kiedy wszyscy tak si� przyczepili wyra�enia "wy�sza szko�a jazdy"...ale dawno to by�o...a dla Ciebie to to by�o, to czas przesz�y (w�a�ciwie trudno temu zaprzeczy�), wi�c mniejsza z tym :) > > Wracaj�c z Warszawy, przed paroma tygodniami, zaszed�em do jakiej� > ,,przydworcowej'' galerii, gdzie by�a taka modelka siedz�ca ty�em, > lekko obr�cona. :) Oo, w�a�nie taka! > [...]i cykn��em cztery ostatnie zdj�cia z filmu,[...] Czekam wi�c na efekty :) > Gdyby� przyjecha�a -- musia�bym chyba kupi� prze�cierad�o. :) > (bo ,,biel'' �cian si� nie nadaje, nie m�wi�c ju� o tym, �e > podoba bia�� nie jest) A Ty nie �pisz na prze�cieradle?? A po drugie to opr�cz gotowania obiad�w to jeszcze musia�abym pozowa� do akt�w? - i to do tego W (!) prze�cieradle?? A apropo's szaro�ci �cian - to zawsze mo�esz robic zdj�cia czarno- bia�e, kt�re moim zdaniem sa o niebo lepsze od kolorowych...no chyba, �e jedynym atutem jakiegos zdj�cia jest kolor w�a�nie... > Mo�na mnie nazwa� g�upim, ale mam szerok� szczelin� pomi�dzy > z�bem 7 i 5 po obu stronach na dole (czyli brak mi sz�stek) > i po �ataniu 7 -- ta szczelina si� zmniejszy�a. :) Czy�by > �atanie lub znieczulenie tak podzia�a�o na t� si�demk�? :) > (gniecion� przez �semk�?) A szczelina si� zmniejszy�a, bo dentysta mia� "wi�ksze pole" do popisu ;)i po prostu nadla� za du�o z�bka z jednej strony :) Tak mysl�. �semka (moje niedo�cignione marzenie) nie ma w tym wypadku nic do gadania. :) > > To tak przy okazji b�lu z�ba, o kt�rym pisa�em. :) Pami�tam, pami�tam... :) Nowicjuszka -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/