X-Google-Thread: 1045ba,7de9173dd4e27980 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!proxad.net!213.200.89.82.MISMATCH!tiscali!newsfeed1.ip.tiscali.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC} e-kobieta Date: Sat, 11 Feb 2006 19:35:05 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 231 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1139682909 4420 82.139.165.143 (11 Feb 2006 18:35:09 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Feb 2006 18:35:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:565 Cze��. :) Jestem Elt-Dywersant. :) Kr�tko m�wi�c -- jestem nowotworowym Eltem. :) (czyli tworem rakowym -- jak kto woli) :) Eneuela chwilowo nie ma, wi�c pozwoli�em sobie na wys�anie jednego z jego post�w. :) W ca�o�ci -- bez ,,dzia�alno�ci'' Elta-Cenzora, kt�ren usuwa ;) z post�w kompromituj�ce tre�ci. :) Oto ca�y post -- jak go Eneuel spisa� -- bez ci�� i znieczule�: "Vitro" dsj9q5$ek7$1@nemesis.news.tpi.pl > Ah! Eneuel si� myli! To� to nie tak! { Taak... Opozycjonista... Zaraz co� wymy�l�... ;) } > Dawno temu, kiedy jeszcze nie zostawia�em na piaskach Ziemi �lad�w { B�d� udawa�, �e mu pomagam w stylu, gramatyce itd.... :) Tak go podejd�. :) } + Dawno, dawno temu -- kiedy jeszcze na piaskach Ziemi nie zostawia�em �lad�w > swoich st�p -- ja i Ona byli�my tylko zbiorami metafizycznych, niematerialnych punkt�w... { Ciekawe, czy wie, co to materia i czy uwa�a, �e fizyka zajmuje si� tak�e niemateri�, skoro umieszcza obok siebie s�owa 'metafizycznych' i 'niematerialnych'. Mo�e to tylko tautologiczny b��d j�zykowy, a mo�e po prostu nie ma poj�cia o tym, o czym pisze... Pewnie to pierwsze, ale b�d� dowodzi�, �e ostatnie -- tak go udupi... Hm... No... Tak z nim porozmawiam. :) Zaraz mi konkurencj� zrobi, panienki (z takim trudem pozyskiwane!! i na dodatek -- bez widocznych efekt�w!!) poodbiera... } > Kochali�my si� nad wszystko { To znaczy nad co? Punkty (a pono� byli tylko punktami) zazwyczaj wysokie nie s�, chyba �e w ,,niematerialnym'' znaczeniu tego s�owa: Zbiera� wysokie noty, zbiera� wysokie punkty... Punkt po prostu nie ma rozmiaru -- jest zerem w ka�dym kierunku. :) Dos�ownie -- zerem. :) O pewnie jest zerem, ale b�d� z nim rozmawia� j�zykiem ,,mi�o�ci'' i ,,przyja�ni grupowej''. ;) } No -- pi�knie. :) Taaka mi�o��... Mo�na by rzec -- wzorowa... Mi�o�� przez wielkie 'M'! { Mo�e troch� przesadzam?... } Tylko zazdro��i�... Dzi� niewielu na tak� sta�... A� z wra�enia mi si� jako� dziwnie zrobi�o na sercu... > i razem, poza czasem, poza przestrzeni� i rzeczywisto�ci�, { Tak -- on chyba w og�le jest poza rzeczywisto�ci�. ;) Jak mo�na by� poza czasem, skoro czasu nie ma? :) Ale nic to -- czytam dalej! :) I pochlebiam. :) } > razem wielbili�my Pana. { Znowu jaki� teista... Jak ja ich nie cierpi�... } O! Od tego w�a�nie *zawsze* nale�y zaczyna� i mi�o�� do dziewczyny (czy do ch�opaka -- w przypadku dziewczyny), i w og�le wszystko! Bez tego uwielbienia -- nie ma �ycia, nie ma niczego... Jest tylko bol�ca pustka... > Lecz potem Pan powiedzia�: "zejd�" i wpu�ci� mnie do male�kiej > kom�rki, �wie�o stworzonego embrionu, kt�ry mia� si� uformowa� > w cz�owieka. { O czym on pisze? Chyba o tym, �e by� plemnikiem... Ciekawe, jak ten ca�y Pan do niego powiedzia�, skoro plemniki nie maj� uszu... I sk�d mia� z�azi�, czy schodzi�... ;) Chyba nie siedzia� na drzewie. ;) Ale nic to -- czytam dalej. :) Najwy�ej nie wy�l�, gdy zobacz� w por�, �e robi ze mnie jaja. :) } > Zd��y�em J� po�egna�, zd��y�em Jej tak�e obieca�, �e zrobi� wszystko, > by�my nie musieli zatraca� swojej pierwotnej formy. Ale to nie mog�o > by� prawd�. No tak -- �ycie cz�sto ��da od nas wybor�w, po�wi�ce�, stawia nam trudne sytuacje do rozwik�ania... I trzeba do wszystkiego podchodz�c -- nie traci� z tak zwanych oczu -- Pana. :) W�wczas wszystko -- staje si� proste jasne, �atwe... { Szczeg�lnie brak szmalu -- staje si� w�wczas �atwym do pokonania problemem... Ale musz� mu kadzi�... Umie malowa�... Nowicjuszka umie rysowa�... Jeszcze mi ja got�w odebra�... Co za choler... Szkoda s��w... Tyle bajer�w -- i wszystko mo�e szlag trafi�... Musz� si� uspokoi� -- �eby jakiego� brzydkiego s�owa nieopatrznie nie napisa�... P�niej to si� ci�gnie za cz�owiekiem, jak za Stforkiem te piersi podgrzewane na s�o�cu... Ca�ymi miesi�cami ludzie potrafi� powtarza� sobie tak� wpadk�... Co za ludzie!!! } > W �wiatach swojej wyobra�ni nada�em jej wi�c cia�o, Jak�e pi�knie napisane... Ach -- zakochani... { Co za dupek... Ale czytam dalej... } > jako �e ja tak�e cielesny by�em. { To wreszcie cielesny, czy niematerialny? Czy dla niego mo�na mie� cia�o i by� niematerialnym? He, he -- ale jaja. :) } > Da�em jej cia�o brzydkie i pokraczne, No -- samokrytyka... To typowe, gdy si� kogo� mocno kocha. :) { A teraz hu�tawka nastroju... Frustrat jaki�... } > tak samo jak > ja jestem brzydki i pokraczny w por�wnaniu z tym, jaki by�em zanim > przyszed�em na �wiat. { Ciekawe, kiedy przychodz� plemniki na �wiat? ;) Bo chyba pisze o tym czasie, gdy jeszcze plemnikiem nie by�. ;) } > Wymarzy�em j�... jednak tylko w kawa�kach. Przepi�knie piszesz, ale mo�e zast�p s�owo 'kawa�kach' na inne? Mo�e na 'fragmentach'? Jestem szczerze wzruszony Twoim stylem. Jest taki �wie�y, taki... Inny... Nieszablonowy, nietuzinkowy... { Po prostu -- debilny! } > Nie potrafi�em sobie wyobrazi� cielesnego przedstawienia jej > najcudowniejszej ze wszystkich twarzy. Nie potrafi�em wyobrazi� > sobie jej wspania�ych, delikatnych d�oni, Piszesz bardzo sugestywnie. :) A� cz�owiek/czytelnik (w tym wypadku ja -- ale tak b�dzie z ka�dym my�l�cym czytelnikiem) musi walczy z tym, co tworzy si� mimowolnie w jego wyobra�ni... { Bo niby w czyjej? :) Ale bzdety pisze... } > kt�re zwyk�em by� ca�owa�. Mo�e troch� niefortunna forma... P�niej pomy�l�, jak to poprawi�... { Niech sobie my�li, �e mnie poch�ania to, co pisze... I �e z wra�enia ;) nie potrafi� nic poprawi�. :) } > Nie potrafi�em nada� jej st�p takich, by mog�a z ca�� swoja dostojno�ci� > st�pa� po naszej materialnej Ziemi. { Trudny styl -- ale niech my�li, �e jest OK. :) } > Ale to ju� przesz�o��... stara, wymy�lona historia... Cho�, jak w ka�dej > pewnie jest ziarnko Prawdy. { Oby z tego ziarnka -- nie wyros�y ro�linki. ;) } > Chowam w sobie nadziej�, �e jest. No tak -- nadzieja jest czym�, bez czego nie mo�na �y�... Nie mo�na �y� rozumnie, bo w og�le -- �y� mo�na. Ro�liny czy zwierz�ta �yj� bez nadziei, ale cz�owiek -- nie mo�e �y� w taki spos�b. { Stary chwyt -- gdybym napisa� Zwierz�ta �yj� bez nadziei, ale cz�owiek -- nie mo�e �y� w taki spos�b. to by si� obrazi�, a tak -- jest OK. :) } > W��cie w Ni� ca�e swoje serce i talent, { Taa. :) Serce, talent itd. ;) } > dajcie Jej prosz� to, co najlepszego mo�ecie dla Niej stworzy�. > Bo o to w�a�nie chodzi :-). Pi�kne. Wstrz�saj�co pi�kne!!! Jestem pod wra�eniem. :) { Id� z tego wra�enia do kibla. ;) } -=-=- Poznajcie wreszcie waszego Eneuela!!! Elt-Dywersant. :)