X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!213.200.89.82.MISMATCH!tiscali!newsfeed1.ip.tiscali.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE! Date: Thu, 9 Feb 2006 10:37:26 +0100 Organization: CI TASK http://news.task.gda.pl/ Lines: 77 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1139478228 13665 82.139.165.143 (9 Feb 2006 09:43:48 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 9 Feb 2006 09:43:48 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:470 "Nowicjuszka" ds8dfp$db2$1@inews.gazeta.pl > > W zamian za przekonanie kogo trzeba, �e powinienem tam pracowa� -- tak. :) > A powiniene�? A wiesz, �e nie wiem. Te drobne ;) utrapienia -- �ycie w izolacji, na pod�odze -- jak pies... Pono� jak kto� ma w domu meble -- nie b�dzie zbawiony, ale zostanie pot�piony.... Tak utrzymuj� podw�adni polskiego prymasa -- J�zefa kardyna�a Glempa, :) o kt�rego zbawienie ;) si� modl�. :) Tak zaczyna�em pi�� lat temu: http://www.leszekc.w.tkb.pl/smieci/01626A.jpg Teraz komputer nie ma obudowy. :) I ma inn� nagrywark�. :) I nowy dysk. :) I obojczyk wrasta mi w szyj�. :) I plecy troch� bol�. :) [..] Du�o pisz�, ale ma�o wysy�am. :) -=- A zdj�cie Ci posy�am, aby� si� nie zdziwi�a, gdy po �mierci :) nie zastaniesz w raju czcigodnych ksi�y, kt�rym latami hojnie p�aci�em a kt�rzy zmuszaj� mnie teraz do �ycia godnego psa. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: �wietlicki -- chcesz ksi��ki, kt�re mi podarowa�e� -- to przyjd� po nie, zamiast si� ,,modli�''. :) Taka sama droga nas dzieli. :) Postawi�em Duchy Arkedocji na stra�y tego, czego po��da bezskutecznie biologiczny m�j ojciec. :) Niekt�rzy powiadaj�, �e okradanie mnie (czyli kogo�, kto �yje w n�dzy i bez nadziei) z mojego pomys�y -- to skurwysy�stwo. :) Ty te� tak uwa�asz? :) A mo�e uwa�asz, �e ofiara spod Je�ewa jest niewystarczaj�ca? :) Mo�e potrzeba �wie�ej krwi? :) Ja poprosi�em Boga o to, aby spali� jak najmniej ludzi i aby w taki spos�b zaproponowa� takim jak Ty -- aby dali mi spok�j. :) Mnie si� wydaje, �e B�g wiedzia�, co robi, i �e kolejne ofiary ca�opalne ;) nie b�d� potrzebne. :) A Ty jak uwa�asz? :) Aby by�o jasne -- przypomn� Ci Twoje w�asne s�owa, kt�re wypowiedzia�e� do mnie o moich rodzicach, pod ,,opiek�'' kt�rych mnie wciskasz: -- To zatracenie w�asnej osobowo�ci, od tego nie ma odwrotu. :) I mo�e Ci przypomn�, �e na spowiedziach nakazano mi rozstanie si� z moimi rodzicami. :) Nawet przypomina�em Ci (i nie tylko Tobie) nazwisko spowiednika (ksi�dz Leszek Struk, obecnie **chyba** przebywaj�cy w Choroszczy :) na posadzie proboszcza) i okoliczno�ci tamtej spowiedzi (zakrystia bia�ostockiej fary) oraz czas (pierwsza niedziela po Wielkanocy w 2002 roku, tu� po wieczornej mszy �wi�tej -- studenckiej). :) To jak? :) Podporz�dkujesz si� Bogu -- Ty i inni ksi�a, czy b�dziesz drwi� z Chrystusa? :) Ty -- i inni ksi�a. :) Wyb�r nale�y do Ciebie i innych ksi�y oraz zakonnic, zakonnik�w, �wieckich braci itd... Mnie nic do Waszych wybor�w. :) Przypomn� Wam tylko, �e g�os spowiednika to -- wed�ug **Waszej** nauki -- g�os Chrystusa. :) Rozumiem, �e by� mo�e :) wol� zmar�ego nagle i niespodziewanie :) ex-proboszcza, honorowego pra�ata papie�a -- Jana Paw�a II, by�o co� sprzecznego z wol� Boga, ale czy naprawd� warto i�� w �lady buntownika? :) Przypomn� mo�e, �e chorowa� �w honorowy pra�at na wymowna chorob� -- raka odbytu, a obecny papie� odrzuca ca�kowicie homoseksualizm. :) Z�o�liwcy powiadaj� -- �e to kara na Was od Boga: :) -- Wy zabraniacie mi pieszczot z kobiet� (zabraniacie mi si� �eni�) wi�c B�g zabrania Wam wy�wi�cania m�odych peda��w na ksi�y, aby�cie musieli si� zadawala� burdelami :) i starymi odbytami. :) Je�li to kara od Boga -- to moim zdaniem s�uszna i nawracaj�ca ku Niemu. :)