X-Google-Thread: 1045ba,2bbe13fa2086af08 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Po prostu twarz... Date: Sun, 26 Feb 2006 20:46:56 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 80 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1140983243 25412 82.139.165.143 (26 Feb 2006 19:47:23 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 26 Feb 2006 19:47:23 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:729 "Nowicjuszka " dtsku1$guo$1@inews.gazeta.pl... > > ,_ _. > > xXXxXXX.xXXXXxx > > xxxXxXXzZZZzXxXXXx. > > XxxXXzZP" "YZzzXXX. > > XXxx:P" `YzXXxx > > (XxxP YXxX) > > `"P Y"' > > xH #### #### Hx > > (HH __ \ / __ HH) > > YH (()) (()) HP > > H H > > H H > > H H > > H %_% H > > 'L J' > > Y. ,zZzZz, .P > > Y. '"""' .P > > `L J' > > "=-...-=" by Nowicjuszka, diddle by MjJ > > > > > TWARZ...nie wiadomo nawet, czy m�ska, czy damska...po prostu - > > > twarz... :) > > > > > > > A tam od razu nie wiadomo. Przecie� wida�, �e m�ska. Chocia�... > ..posiada wiele damskich cech :), a to dlatego , �e damsk� mia�a > by�, zanim zrobi�a si� nijak� ;) (..co nie oznacza, �e m�sk� ;))) > > PS. Co z podpisami? Podpisujcie si�. Jako, �e didyl by� dosy� spory > > pozwoli�em sobie na podpisanie rysunku za Ciebie i dodanie moich > > skromniutkich inicja��w :P > W�a�nie, z 'mojej' twarzy to tu chyba niewiele zosta�o...chyba tylko nos > zosta� w stanie nienaruszonym....je�li mog� si� wtr�ci� ;P, to troch� > nienaturalnie narysowa�e� uszy, bowiem w 'realu':)"rozci�gaja" si� one > mi�dzy brwi� a ko�cem nosa (rys.) To tyle uwag ;)... I ona niestety ma tutak te� racj�. Wida� wyra�nie, jak anatomia ludzi nieznana jest przeci�tnym ludziom. > og�lnie badzo dobrze...chocia� teraz jeszcze bardziej owa twarz, > kojarzy mi si� z damsk�. ;) > xXXxXXX.xXXXXxx > > xxxXxXXzZZZzXxXXXx. > > XxxXXzZP" "YZzzXXX. > > XXxx:P" `YzXXxx > > (XxxP YXxX) > > `"P Y"' > > xH #### ####-------- > > (HH __ \ / __ HH) | > > YH (()) (()) HP | > > H H | UCHO ;) > > H H | > > H H | > > H %_%-------------- > > 'L J' > > Y. ,zZzZz, .P "now" & MjJ > > Y. '"""' .P > > `L J' > > "=-...-=" > Pozdrawiam... (i pami�taj o uchu ;)) od �ledzia Re. > Nowicjuszka -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....