X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Prawie_pe=B3ny_wazonik...?= Date: Sat, 11 Feb 2006 16:59:11 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 61 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1139673642 15862 82.139.165.143 (11 Feb 2006 16:00:42 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Feb 2006 16:00:42 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:552 "Nowicjuszka " dskshe$grt$1@inews.gazeta.pl > > My�lisz, �e elektrycznym czy pneumatycznym d�utem (d�utem ze stosownymi > > si�ownikami i wspomaganiem) mo�na rze�bi�, nie maj�c talentu? :) > D�utem nazywasz �w program 4.1 - prawda? http://studenten.freepage.de/meph/ascii/ascii.htm <--------------------------------. ( D�utem ze wspomaganiem i pok�adowym ;) kalkulatorem nie do kalkomanii. ;) ) ( > W�a�ciwie to nie mog� odpowiedzie� na to pytanie - bo nie jest jednoznaczene. ) ( Chyba jest. :) ) ( > Musia�abym najpierw zaznajomic sie z "4.1", -------jak mus -- to mus--------------' .' > �eby m�c sie wypowiedzie� - mo�e jest jaka� stronka, z kt�rej mo�na sobie .' > owe "d�uto" �ci�gn�c?? -----------------ano jest-----------------------------' > Gdyby jednak odpowiedzie� wprost na pytanie - no to oczywi�cie: nie mo�na. :) Cho� pono� s� takie automagi, kt�re to potrafi�. ;) > To tak samo jak rysowanie przy pomocy o��wka...(a na tym sie troche znam), Jeste� r�wnie dobra jak sam bug? :) Mog� Ci pokaza� kilka jego prac -- musia�bym :) tylko poszuka�. :) Juli� i buga (w o��wku) widzia�em bodaj�e jeszcze wczoraj. :) > rysownik bez o��wka nie narysuje - nawet jesli jest artyst�...podobnie :) > z rze�biarzem i d�utem...tyle, �e d�uto i o��wek to narz�dzia NIEZB�DNE Edytor, komputer itp. (lub maszyna do pisania itp.) -- tak�e. :) > I NIEODZOWNE...a w przypadku cho�by "podnoszenia" mojej ro�linki - mo�na > to by�o zrobi� w�asnor�cznie i BEZ POMOCY programiku 4.1... Zbyt wiele ode mnie wymagasz... ;) Na daleko id�ce ust�pstwa jestem gotowy, ale jednak nie a� na tak daleko... ;) > Nie wiem czy wyra�am sie wystarczaj�co jasno, mam nadzieje, �e tak. :) My�lami jestem daleko st�d -- ale chyba �api� Twe my�li... :) > Tradycyjnie POZDRAWIAM :) Tradycyjnie wi�c -- nawzajem. :) > Nowicjuszka -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....