X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Wazonika c.d. Date: Sat, 11 Feb 2006 15:05:44 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 42 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aakr3.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139670344 25793 172.20.26.232 (11 Feb 2006 15:05:44 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Feb 2006 15:05:44 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.162 X-Remote-IP: aakr3.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:546 >[...] > abym m�g� w takim w�a�nie miejscu powr�ci� do zdrowia, > na dodatek u boku kogo�, kto by mnie kocha�. :) To chyba marzenie ka�dego cz�owieka...uzdrowienia cia�a i ducha... > Postscriptum: Nie �ycz� mojej mamie �le, ale kiedy� zapewne zechce komu� > przekaza� swoje biuro rachunkowe. :) Zapewne nie za darmo. :) > I zapewne (by� mo�e?) komu�, kto ma Twoje wykszta�cenie. :) Mnie trudno > z ni� rozmawia� -- ale nie broni� szukania szcz�cia. :) W przysz�o�ci > mog�aby� :) prowadzi� (nie za darmo) moje interesy -- gdyby mi B�g > pob�ogos�awi�. :) Proponuj� to Tobie, bo jeden z moich Elt�w twierdzi > (do znudzenia) �e raczej szukasz zaj�cia, czyli zarobkowej pracy, ni� > kontynuacji studi�w. :) Nie wiem, czy �w Elt ma racj�... Mo�e i ma... ;) > (siostra nie posiada stosownego wykszta�cenia -- studiowa�a polonistk�) To ju� druga propozycycja pracy w przci�gu dw�ch miesi�cy :))) Twoja nawet bardziej atrakcyjna! Poprzednia nie warta uwagi, wi�c mniejsza z ni� ;) Ale wnioskuj�, �e ta propozycja pad�a nie dlatego , �e mocno wierzysz w moje wykszta�cenie, ale raczej mocno wierzysz w "podpowiedzi" Elt�w...a w�a�ciwie - czy to wa�ne!..bo dobrze podpowiadaj�, ale studia i tak nieprzerwane zostan� :) Ale jeszcze tak k'woli sprostowania: ja jestem kszta�cona, mo�e nawet bardziej, pod k�tem "spo�ecznym" ni� "ekonomicznym". Oczywi�cie baza ekonomiczna, jak najbardziej...i rachunkowo�� poprowadz�...bilans i te sprawy..analiz� SWOT sporz�dz�... :), i porady prawnej udziel�...a i jeszcze w ramach relaksu mog� poopowiadac jak rozwija�a sie my�l ekonomiczna, od staro�ytnej Grecji (g��wnie podej�cie do teorii warto�ci, ceny, ceny sprawiedliwej wg �w. Tomasza, renty (z uwzgl�dnieniem r�nicy jej postrzegania u Smith'a i Ricarda ;)), p�acy, zysku..i du�o mo�naby jeszce na ten temat gaworzy� :))...jak wida� PE�NY SERWIS! :D Ale najpierw, mo�e jednak, sko�cz� studia, bo s� nieprawdopodobnie �yciowe...jak wida� ;) :) Nowicjuszka p.s To id� sobie zrobi� herbatk�...malina z r�... - ale z r� zapewne nie tak pi�kn� ;), jak t� wczorajsz�, kt�r� zobaczy�e� w oknie wystawowym... POZDRAWIAM -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/