X-Google-Thread: 1045ba,300363d0d8313478 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prywatnie do Vitro. :) Date: Sun, 12 Feb 2006 16:14:17 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 125 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139757496 15099 82.139.165.143 (12 Feb 2006 15:18:16 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 12 Feb 2006 15:18:16 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:589 "Nowicjuszka" dsnfls$sts$1@inews.gazeta.pl > Pomimo tego, �e "prywata do Vitro" ma sie nijak do mojej osoby (bo przecie� > nie jeste�my par� ;)), I ca�e szcz�cie -- jest nadzieja na to, �e mnie jednak zw�glisz. :) Niby Vitro m�g�by mnie ola� -- ale wol� zw�glenie. :) (chyba, �e Ty tak�e zechcesz mnie uwieczni� na olejno) > to jednak pozwol� sobie zabra� g�os :), bo m�wi si� > tu o mnie :)...co w�a�ciwie jest nader mi�e...( ale nie b�d� > si� "podnieca�" - bo mi to znowu Eneuel zarzuci ;)))... :) I s�usznie. :) (ja kiedy� by�em stale podniecony -- tak gdzie� od nastego roku �ycia do nie pami�tam kiedy, poza chorobami, i to raczej powa�niejszymi i sytuacjami, kiedy by�em na przyk�ad czym� podirytowany; :) i trwa�o to podniecenie sta�e raczej d�ugo -- to znaczy trwa do dzi� (chocia� ju� tak d�ugo �yj�) -- st�d wiem, �e jest to niedobre i niewygodne) :) > > A co powinien? > > Ca�y czas si� zastanawiam nad tym -- co > > powinienem by� odpowiedzie� Nowicjuszce, > > aby jednak przyjecha�a? > Zauwa�y�am, �e m�wisz w czasie przesz�ym, > Bo przesz�o :) ju� kilka dni. :) > wi�c dla Ciebie to ju� sparawa zako�czona? Tych dni sprawa, kt�re min�y -- niestety tak. :) Jutro, po powrocie od fotografy, postaram si� postawi� zdj�cia -- b�dziesz �a�owa�a!!! (je�li rzecz jasna zdj�cia uka�� �wiatu pi�kno zakl�te w obiekcie fotografowanym) > I w�a�ciwie "na co" odpowiedzie� - bo w tym wszystkim co do tej > pory odpowiedzia�e�, nie by�o nic ra��co z�ego... No w�a�nie. :) Te� tak my�l�. ;) > a za odpowiedzi Elt�w (i innych...)nie odpowiadasz > przecie� :)), dlatego wszystko przed Tob� :) Nie odpowiadam!!! No... Mo�e powinienem by� z nimi zrobi� porz�dek wcze�niej, zanim narozrabia�y, ale -- to nie ja narozrabia�em, to one!!! A g�upie my�li -- miewa ka�dy!!! Wa�ne, aby ich nie ujawnia�. ;) > > Ale masz rac� -- co� nieodpowiedniego jej napisa�em! > > Tylko co? > A po drugie, to sk�d akurat Vitro (...w tym miejscu Go pozdrawiam...) ma > wiedzie�, co TY z�ego lub nieodpowiedniego powiedzia�e�...hm? Pods�uchuje!!! Swoj� drog�... Skoro go pozdrawiasz... Para wisi w powietrzu... Co� trzeba przedsi�wzi��... ;) > Przecie� on pewnie nie �ledzi naszych rozm�w - tak jak my je �ledzimy ;) No -- pewnie nie tak. Pewnie inaczej... Pewnie ma jakie� swoje metody �ledzenia. Swoje w�asne... > (chocia� musz� niestety przyzna�, �e troch� si� zatraci�am ;) i zdaj� > sobie spraw� z tego, �e wiele w�tk�w zosta�o bez odpowiedzi...), wi�c, > prosz� nie pytaj Vitro -bo nie wie- co najwy�ej b�dzie strzela�, > a strza�, jak wiadomo, mo�e by� niecelny...No, chyba, �e to by�o > pytanie retoryczne - to nawet wcze�niejszych zda� nie czytaj ;) > POZDRAWIAM Ci� :)...czyli Eneuela, bo Vitro (ja bym to odmienia�a > na "Vitra") pozdrawia�am ju� wcze�niej... Pozdrawia�a� -- pami�tam. ;) > Nowicjuszka(sia) :) Lepiej napisz, jak si� podoba (je�li podoba) Anais? :) Jak na ni� patrzysz okiem rysowniczki (�e Ci� tak nazw�) akt�w? :) Niby o��wek czy w�giel -- to nie fotografia, ale co� wsp�lnego ze sob� te formy uwieczniania maj�. :) -=- Na jednej z wysp nale��cych niegdy� do Arkedocji -- po�o�ona jest Altlandia, n zwana Altlandi� P�nocn�. :) Na niej zainstalowano przed wielu laty doskona�� i aparatur� nas�uchow�, kt�r� niestety w 2001 roku zniszczono... W jaki� czas po e rzezi, jakiej dokonano na zupe�nie bezbronnych :( Eltach Deskryptusa -- szefa Altlandkich Elt�w, szefa wywiadowc�w -- na Altlandii zamontowano wyrzutnie p pocisk�w ITS (interaktywne takiety strategiczne) i nowiutk� :) aparatur� o nas�uchow�, dzi�ki kt�rej Arkedocja odzyska�a swoje ,,zmys�y'' -- czyli d przesta�a by� �lepa i g�ucha. :) Si�a ognia :) zgromadzonych w Altlandii o P�nocnej wyrzutni ITS okaza�a si� tak wielka, �e plac�wka ta zyska�a sobie b miano a� zaczepnej -- z nas�uchowej. :) (chocia� s�u�y wy��cznie obronie!!!) a Na jednej z wysp nale��cych niegdy� do Arkedocji -- po�o�ona jest Altlandia, m zwana Altlandi� P�nocn�. :) Na niej zainstalowano przed wielu laty doskona�� i aparatur� nas�uchow�, kt�r� niestety w 2001 roku zniszczono... W jaki� czas po rzezi, jakiej dokonano na zupe�nie bezbronnych :( Eltach Deskryptusa -- szefa s Altlandkich Elt�w, szefa wywiadowc�w -- na Altlandii zainstalowano wyrzutnie i pocisk�w ITS (interaktywnych takiet strategicznych) i nowiutk� :) aparatur� � nas�uchow�, dzi�ki kt�rej Arkedocja odzyska�a :) swoje ,,zmys�y'' -- czyli przesta�a by� �lepa i g�ucha. :) Si�a ognia :) zgromadzonych w Altlandii p P�nocnej wyrzutni ITS okaza�a si� tak wielka, �e plac�wka ta zyska�a sobie r miano a� zaczepnej -- z nas�uchowej. :) (chocia� s�u�y wy��cznie obronie!!!) ofil... ;) To taki rys historyczny. :) Od prawie roku Arkedocja (czy raczej zbudowana na jej planach Pueruania) nie jest n�kana praktycznie przez nikogo :) i wojownicze Elty Altlandii si� troch� nudz�. :) -=- Wr��my jednak do Deskryptusa... Jego zadaniem -- jest nas�uchiwanie w Duchu, czyli (: my�lenie. :) On m�wi (a ja mu wierz�) �e wie, czym Ci� zrazi�em do siebie, czy raczej do Twojej u mnie wizyty. :) Ale jutro zamieszcz� przyniesion� od fotografy fotk� szklanego naczynka i po�a�ujesz tego, �e nie przyjecha�a� do mnie w odwiedziny!!! ;) A co do ewentualnego nadmiaru go�cinno�ci -- czy� go�ciowi mo�na odm�wi� rozkoszy? ;) (oczywi�cie powodem, o kt�rym wie m�j Deskryptus -- jest co� innego ni� owa nadmierna go�cinno��) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....