X-Google-Thread: 1045ba,300363d0d8313478 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prywatnie do Vitro. :) Date: Mon, 13 Feb 2006 11:40:19 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 73 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1139827268 20806 82.139.165.143 (13 Feb 2006 10:41:08 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Feb 2006 10:41:08 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:606 "Nowicjuszka " dspmhv$2gq$1@inews.gazeta.pl Witam po nocce. :) > > Jest du�y -- mo�na rysowa� kraw�dziami. :) > Ja tam mam nowocze�niejszy... ;) mam takie d�ugie rysiki w�glowe, kt�re > wk�ada sie do specialnego o��wka...tzn. do czego� przpominajacego o��wek > automatyczny, tyle, �e wk�ady nie maj� 0,5 mm tylko 5 mm :) W zwi�zku > z tym, mniej si� brudz� i istnieje mo�liwo��, �e jednak Ci� zw�gl� ;) To dobrze -- jaka� kara za zw�glenie licealist�w musi by�!! Taki o��wek kiedy� mia�a moja siostra -- w czasach, gdy by�em cztery razy m�odszy ni� jestem teraz. :) Zawsze fascynowali mnie ludzie, kt�rzy potrafili malowa� i/lub rysowa�. :) Ja nie umia�em, ale robi�em zdj�cia. :) > > Mo�na. Ale o��wek -- to te� w�giel. :) (zazwyczaj, a ten raczej tak) > Czy ja wiem, czy o�owek to te� w�giel...przecie� o��wek to grafit, a czy > w�giel to grafit...Po drugie, sk�d wiesz, �e akurat TEN raczej jest w�glem? Teraz s� z tworzyw sztucznych, ale grafit jest w�glem -- jak i diament, kt�rym raczej trudno malowa�. :) > > Nikt mnie nie rysowa� w�glem. :) > > Kredkami i o��wkiem -- wielokrotnie. :) Nawet rzeczona siostra mnie nie rysowa�a w�glem. Niczym nie rysowa�a. ;) > To tzrba by�o tak od razu, bo w takim razie nie ma najmniejszego sensu, �eby > rysowa� Cie o��wkiem, skoro to juz przerabia�e�... Nie ja, ale ci,kt�rzy mnie rysowali. :) > zostaje wi�c jedynie w�giel...ale ostrzegam... > przescierad�a si� pobrudz� i znowu b�d� szare ;) Wypior�. :) > > No w�a�nie -- jest mo�liwe. :) [�e mnie zo��wkujesz] :) > Raczej, �e zw�gl�, czy tam zw�gluj�, czy mo�e zrobi� szkic w�glem... ;) Dobrze. :) Zamienisz mnie we wspomnienie z w�gla. :) > > > Czekam wi�c na efekty :) > > Jutro. :) > Czyli w�a�nie DZISIAJ! :)) Tak. Zjad�em �niadanie, dokona�em wa�enia (po g�od�wkach z 2002 i 2003 roku mam k�opoty z utrzymaniem sta�ej wagi/masy cia�a: przekroczenie granic 65 kg i 69 kg doprowadza do du�ych trudno�ci w utrzymaniu przepisowych 67 kg, dlatego si� wa��, aby na czas :) przeciwdzia�a� i nie wpa�� w masow� :) pu�apk�; przed tygodniem by�o w�a�nie poni�ej 65, a teraz jest blisko 69) i zaraz zaczn� rozmy�lania ;) o wyj�ciu po zdj�cia... > POZDRAWIAM .----.___.----. :----(___)----: JA TAK�E. :) '----' '----' OA ---> .-.-. .-.-. > Nowicjuszka | | |_____| | | | | |=====| | | -- | | |"""""| | | .`'.-. ._. .-. '-'-' '-'-' .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' .----.___.----. `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., :----(___)----: o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... '----' '----'