X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Wazonika c.d. Date: Sat, 11 Feb 2006 17:26:28 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 103 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1139675203 19416 82.139.165.143 (11 Feb 2006 16:26:43 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Feb 2006 16:26:43 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:555 "Nowicjuszka" dskug8$p61$1@inews.gazeta.pl > > abym m�g� w takim w�a�nie miejscu powr�ci� do zdrowia, > > na dodatek u boku kogo�, kto by mnie kocha�. :) > To chyba marzenie ka�dego cz�owieka...uzdrowienia cia�a i ducha... Ka�dego? :) Chyba nie. :) Ogl�da�em kiedy� film o postrzelonym w plecy, strza�� z �uku, ch�opaku, kt�ry szed� pogodzony z nadchodz�c� �mierci�, zamiast kt�rej -- spotka� wrog� :) dziewczyn�, kt�ra go wykurowa�a, zdaj�c sobie spraw� z tego, i� b�dzie musia�a pogodzi� si� z utrat� swojej zdobyczy. :) I w�wczas pomy�la�em, �e dobrze by by�o, gdybym w razie postrzelenia :) -- wyl�dowa� nad morzem, obok kogo�, :) kto zechcia�by przywr�ci� mnie �yciu... Gdyby by�o dooko�a du�o wolnej przestrzeni, �eby by�o ma�o ludzi... �ebym m�g� si� wybiega�... Mo�e poje�dzi� konno... Pospacerowa�... Z dala od ludzi, cho� blisko do nich... Zamiast morza -- otrzyma�em g�od�wk� w Bia�ymstoku. :) I t�sknot�. :) Wyje�d�a�em we wrze�niu 2002 roku z Azalandii pe�en zdrowia i rado�ci, aby po trzech latach -- ledwo �y�... :) > > Postscriptum: Nie �ycz� mojej mamie �le, ale kiedy� zapewne zechce komu� > > przekaza� swoje biuro rachunkowe. :) Zapewne nie za darmo. :) > > I zapewne (by� mo�e?) komu�, kto ma Twoje wykszta�cenie. :) Mnie trudno > > z ni� rozmawia� -- ale nie broni� szukania szcz�cia. :) W przysz�o�ci > > mog�aby� :) prowadzi� (nie za darmo) moje interesy -- gdyby mi B�g > > pob�ogos�awi�. :) Proponuj� to Tobie, bo jeden z moich Elt�w twierdzi > > (do znudzenia) �e raczej szukasz zaj�cia, czyli zarobkowej pracy, ni� > > kontynuacji studi�w. :) Nie wiem, czy �w Elt ma racj�... Mo�e i ma... ;) > > (siostra nie posiada stosownego wykszta�cenia -- studiowa�a polonistk�) > To ju� druga propozycycja pracy w przci�gu dw�ch miesi�cy :))) :) > Twoja nawet bardziej atrakcyjna! Trudno co� m�wi� o atrakcyjno�ci czego�, czego si� jeszcze nie widzia�o. : ) (a jest to atrakcyjno�� problematyczna, cho� moim zdaniem atrakcyjno��) > Poprzednia nie warta uwagi, wi�c mniejsza z ni� ;) > Ale wnioskuj�, �e ta propozycja pad�a nie dlatego , �e mocno wierzysz > w moje wykszta�cenie, ale raczej mocno wierzysz w "podpowiedzi" Elt�w... Ja wierz� im, one za� wierz� w Twoje wykszta�cenie. :) > a w�a�ciwie - czy to wa�ne!..bo dobrze podpowiadaj�, Mia�y by� dobre i lojalne z za�o�enia. :) > ale studia i tak nieprzerwane zostan� :) No tak -- skoro s� warunkiem. (a chyba s�) > Ale jeszcze tak k'woli sprostowania: ja jestem kszta�cona, mo�e nawet > bardziej, pod k�tem "spo�ecznym" ni� "ekonomicznym". Oczywi�cie baza > ekonomiczna, jak najbardziej...i rachunkowo�� poprowadz�...bilans > i te sprawy..analiz� SWOT sporz�dz�... :), i porady prawnej udziel�... > a i jeszcze w ramach relaksu mog� poopowiadac jak rozwija�a sie my�l > ekonomiczna, od staro�ytnej Grecji (g��wnie podej�cie do teorii warto�ci, > ceny, ceny sprawiedliwej wg �w. Tomasza, renty (z uwzgl�dnieniem r�nicy > jej postrzegania u Smith'a i Ricarda ;)), p�acy, zysku..i du�o mo�naby > jeszce na ten temat gaworzy� :))...jak wida� PE�NY SERWIS! :D Nie jestem mocny w te [prawnicze] klocki. :) Rozmowa tycz�ca tej sprawy mia�a miejsce do�� dawno. :) BTW -- na wystawie (jak�e skromnej :) w tym roku) komputerowej, w Warszawie prezentowa�y si� co najmniej dwie firmy oferuj�ce oprogramowanie ,,ksi�gowe'' dla ma�ych firm. :) (nie dla biur rachunkowych, ale do autoksi�gowo�ci) > Ale najpierw, mo�e jednak, sko�cz� studia, bo s� nieprawdopodobnie �yciowe...jak wida� ;) :) Ano -- s�. :) > Nowicjuszka > p.s To id� sobie zrobi� herbatk�...malina z r�... - ale z r� zapewne nie > tak pi�kn� ;), jak t� wczorajsz�, kt�r� zobaczy�e� w oknie wystawowym... Nie pisa�em, �e widzia�em j� ,,w oknie wystawowym''. :) Ogl�da�em j� ,,z bliska''. :) Mog�em dotkn��, pow�cha�... I nie j�, ale je. :) Mo�e Ci zeskanuj� r��, kt�ra go�ci�a u mnie przed paru laty. :) Dos�ownie r�owa. :) W sklepie by�y w innych kolorach, kt�re jednak trudno mi opisa�. :) (�ososiowym -- na przyk�ad?) > POZDRAWIAM Re. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....