X-Google-Thread: 1045ba,300363d0d8313478 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news2.volia.net!news.germany.com!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prywatnie do Vitro. :) Date: Sun, 12 Feb 2006 21:22:45 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 72 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1139775839 29406 82.139.165.143 (12 Feb 2006 20:23:59 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 12 Feb 2006 20:23:59 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:599 "Nowicjuszka" dsnpt7$bt6$1@inews.gazeta.pl > > Mo�e by� i o��wek, cho� w�giel chyba jest bardziej wyra�ny, bardziej > dosadny. (bardziej kontrastowy?) > Owszem, jest! I �atwiej si� nim rysuje... Jest du�y -- mo�na rysowa� kraw�dziami. :) > wystarczy par� poci�gni�c i ju� atmosferka aktu gotowa :) :) > ...z o��wkiem trzeba si� jednak troch� "nam�czy�" - :) > a ja w�a�nie to lubi�.. :) > z o��wka mo�na wydoby� dardzo wiele subtelnych odcieni szro�ci Mo�na. Ale o��wek -- to te� w�giel. :) (zazwyczaj, a ten raczej tak) > -czego z w�glem nie mo�na zrob� (chyba, �e ja tego nie potrafi�...). > Ale bardzo dobrze to nazwa�e�: w�giel jest "dosadny" - a Nikt mnie nie rysowa� w�glem. :) Kredkami i o��wkiem -- wielokrotnie. :) > o��wek bardziej subtelny, ale jak ju� m�wi�am, > daaawno nie rysowa�am, wi�c jest mo�liwe, No w�a�nie -- jest mo�liwe. :) [�e mnie zo��wkujesz] :) > �e m�j pogl�d na te sprawy ulegnie zmianie przy nast�pnej > sesji "rysowniczej" ;) > > Oznacza. :) Podoba�o mi si� przed laty to, �e ludzie > > tutaj, czyli na tej grupie odr�niali ';)' od ':)'. :) > W�A�NIE! Pami�tasz? Ju� rozmawiali�my na ten temat nie tak dawno temu - Tak -- pami�tam. :) > wtedy kiedy wszyscy tak si� przyczepili wyra�enia "wy�sza szko�a > jazdy"...ale dawno to by�o...a dla Ciebie to to by�o, to czas przesz�y > (w�a�ciwie trudno temu zaprzeczy�), wi�c mniejsza z tym :) Czas bardzo odleg�y. :) > > Wracaj�c z Warszawy, przed paroma tygodniami, zaszed�em do jakiej� > > ,,przydworcowej'' galerii, gdzie by�a taka modelka siedz�ca ty�em, > > lekko obr�cona. :) > Oo, w�a�nie taka! > > [...]i cykn��em cztery ostatnie zdj�cia z filmu,[...] > Czekam wi�c na efekty :) Jutro. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....